winning11

查看: 9367|回復: 9

[notman報告] 補發三夜瘋狂遊

升級  4.33%

三星會員

在此先講聲 sorry 呢個團是4月中自已同幾個兄弟去玩,之後忙到現在才補發。   特別多謝各位c兄提供的資料令今次能玩得這麼狂。所以今次出團羅曬電話和優惠來答謝大家。

出發當日,由於小弟有事,所以其他朋友已在上面一面正骨一面等,到7點幾我先動身,8點左右會合後,求其實完野就出發了。

第一站先在深圳試試自已刀仔先。就去咗 "銀海" 一去我就同兄弟門講明重有下場,佢地按完正骨,就去按下老二,按大唔按細,唔公平嘛。所以全世界都去玩波推,我就揀左個24歲左右嘅波大大四川,今次一入去就同經理講明玩波推,黎嘅都是波大大,全部都有c以上先走入嚟,咁沖完涼後就埋牙,搞搞服務後用個波慢慢推,真是柔軟,接著就玩波波,最後在兩山間完成首戰。搞完後傾陣計就發信息比其他兄弟,趕場嘛。............ 囡囡無問要小費,呢點我最鐘意。  正價好似200幾,最後188解決。  臨走同經理講好左,話叫fd黎都要打折之後就收左佢卡片同搞左將vip卡 。位於火車站建設路香格理拉附近啦

搞好手尾就去7仔一人一支 red bull 轉戰下場

跟著就去了東管長安個邊。有個兄弟有個專用嘅經理,所以先去咗君悅等佢地見下,之後問下呢期有邊間場正,佢就帶左我地去怡東啦,佢話呢度佢有fd係度做主任,話過去玩玩咁話,重話有幾個剛剛到步嘅瞓練員玩。咁即刻牛哥(其中一個兄弟)就話一於去啦,咁去咗之後,先黎一批oL裝嘅,佢地話話呢批服務最正嘅,即刻有兄弟要件留低先,我又唔信邪,要睇多兩轉,最後都是簡返第一批嘅長髮oL 經過首戰報今次玩足兩個鐘服務真是正。到玩完後有個靚仔羅返我對號返黎,原來頭先佢地羅左去刷鞋,呵呵,出黎嘅時後其他兄弟已係度傾緊,而我張單就有人埋左了。所以價錢唔知道,只知要瞓練員要+100 講女質素正,最後留怡東個邊嘅電話,

玩完之後成班人傾偈,原來佢地又有人過左黎玩,重係"大潤發"個度附近間甚麼歌劇院開左間房,打算去座下休息下,去度又是一個酒池肉林,d囡囡正正地,但已交左2次功課,我決定乖乖地飲下酒,得閒幫d兄弟驗下貨就算了。之後點左幾個炒飯大家兄弟食下,飲下野咁但大頭仔突然有所行動,原來見到個好有feel嘅,咁我地有我地酒池肉林,大頭仔就同人二人世界,其間房內次所勁多人似度出出入入咁玩,有人拉女入去,佢地又逃出來,我就乖乖地飲酒驗身。呢刻好佩服佢地嘅體力。到大頭仔返黎後我地飲左陣就走,問返大頭仔正唔正同幾錢,佢話比左600,但好有feel咁話。最後就去返深圳皇室假期瞓覺。

第二日瞓醒後,今日到我話事,所以就決定去一轉龍島會玩洗腳偷情。去到11點幾12點到,打算邊洗服邊食野,點知佢地話無野食嘅,就行過幾間鋪去咗間茶樓飲茶,快快食完就上場了,上到去2樓,有獨立次所正,今次我地話我地要分開房,都ok,第一個鐘真是正經,第2個鐘真是有料,問清楚,原來個度規矩是咁嘅,姐是大家唔使花心機搞咁多野都ok啦。但最正反而是採耳個個。可惜唔比抽水,偷情完後就瞓咗2個鐘先走,埋單 每位150左右,今次我pay。

走個陣4點幾5點,肉蟲們瞓咗陣又精神曬,但又唔知搞乜好,又返返深圳周圍行下,返到去7點鐘左右,有兄弟就收到電話,話要去"舊金山"座下唱下k飲野,咁我地又唔知去邊去咁早,就跟埋去,不過今次d囡囡唔多玩得。玩到11點左右,本來打算去大朗就只好改遲一日,今晚一於再戰銀海,今次就玩full ser 去到後同經理講聲,今晚想玩全套服務,佢就醒醒目目咁帶左幾件正嘅黎,不過兄弟多就讓曬佢地先,我最後都汁到件樣一般,服務ok嘅。計埋節頭3百多。呢個醒見影到相。最後都是返皇室瞓覺。不過後來發現皇室附近有間叫春風建康按摩嘅勁平平有瞓覺。不過環境一般,都值得介紹比各位    地址是向西村綜合樓2樓,

最後一日,今日瞓到2~3點先起身,例牌飲茶等時間,一日打比大朗榮少話去,點知特然有兄弟比電話話過緊黎,等埋一齊,於是又傻傻下去咗皇室附近個間春風健康,初初見佢大大只字話盲人按,又勁平先去,點知都是賣點,有幾個盲人罷,但等時間就無所謂,做個正骨泰式先。

跟著等埋最後一位兄弟到場'鐵頭"出場。本來想話佢咁遲先到(大約6點幾7點先到) 錯過左花街啦。但佢話我地今晚難得咁多人,就搵左d好野食比我地食完再出戰....呢幾日呢餐算最補...重飲細細杯50幾度幾酒。不過食飽後已錯過曬花街,去到大朗到10點鐘到,搵到榮少打個招呼後,原來囡囡都上場了,話花街一完齊齊上房等陣又齊齊落鐘,但有兄弟等左陣唔耐煩,又四出搵節目,要等成半個鐘嘛。一陣間問到有人在太子個邊開左房搞生日會外,搞左個迷你disco,全世界又去。去到後特然有錯覺回到幾年前8仔嘅日子(自從無左8仔後對disco無feel)即刻有曬心機,本來個心重掛著火舞,已經放開一面,全場女(小姐)多男小盡情傻下,但是呢個是"迷"你 disco 不嬲唔玩過界嘅我地幾兄弟就只好搵女頂曬。佢地有佢地迷,我地就玩佢。本來差不多時間想叫佢地過返去搵火舞(個心放唔低)但見佢地玩得咁開心都唔出聲。因為佢地都玩得好好feel。到差不多夠鐘時有人好醒目咁book左曬房,姐是今晚同火舞無緣。只好乖乖跟大隊,而只有大頭仔,對又是大頭仔帶左個走,太子行程是 一般200~300 無牌嘅重貴  600一下, 900一晚  準媽咪勁貴,2000,但準媽咪過來房玩可以比可以唔比。我地無帶女走嘅就去咗"匯華國際飯店"  係東管常平個度嘅。 今次我搵左個細細粒嘅,身材一般,但pink 嘅。服務一流。可惜唔比影相。 價錢囡囡 300 房2XX 。都有得平d,但間房真是超正,女又正正。

東管真是好地方 ~~~~~~~

可惜同火舞無緣,最最可惜的一點,搵日再上去會會火舞。

升級  4.33%

三星會員

上傳相點搞?唔識發相呀...........

升級  9.63%

二星會員

QQ
也没搞张像片给大家看看!
走南闯北打天下!

升級  4.33%

三星會員

sorry 一心諡住有d唔識路又要搵既c兄方便d,唔記得版規,咁要詳細資料既pm或者搵我就ok 我影左相,但是上傳唔到哦。等夠等級再補發。

升級  4.33%

三星會員

總算成功發到相上來。不過發覺幾日一次寫有點不太理想,下回一天一個post寫得好點。

升級  15.58%

三星會員

Good Report!!!!
3 Days trip....

升級  7.83%

三星會員

幾好身材喎 ! 好玩...............................!

升級  4.33%

三星會員

其實有d重正既。可惜唔比影相......唉!

升級  1.48%

二星會員

睇相好似身材唔錯啊

升級  43.33%

一星會員

如果有大图就正囖