winning11

查看: 8333|回復: 7

[notman報告] 對抗人仔 江門 平靚正 之旅報告

升級  4.33%

三星會員

話說上星期計劃帶個fd 去江門玩下,小弟之前去過覺得平靚正,對比DG不算差,加上DG呢排好多搶野,一於去長征,咁就四出搵料PLAN下

今次重點在於試返下紅床

第一站到左江門後就去醫醫肚,一左間靚小小既,食落發覺唔多特別,但價錢就貴得多。

醫完肚就醫下兄曾,就出發去左有紅床既景江...個度無分A B ,只有一個價錢,338 加紅床就+ 100 張床除左繩,重真係好似007 個將,下面有野頂上來,幾搞野。(只有兩間紅床房)

我地7點幾到場,以為多D簡下,原來早班下左場,(女女講)晚班食緊飯,好在我同個FD都覺自搵到個白白淨又勤力既女女幫手。

例牌野唔講,最正都係佢將你只腳放係佢個⊙⊙度慢慢搞,好似踩係D好滑好正既野度,呢個就是我最愛既指定動作,就算DG都無得享受。而毒龍同包魚刷身都做得好。

最後吹吹吹爆完休息下打算來正場,咁就出事啦,第一場玩得太激回唔切氣,第2次搞唔出,可能自已老了。但都好耐無被人吹過出來。(唔記得佢有無食曬我獎比佢既,但一定是KB完左先停)

我個FD就勁囉,做足2 q  順帶一提,我個個叫 羊羊,只上晚班,人仔細細波仔大大。 我FD個個無問。

玩完就去搵食,不過又真係搵唔到好食既,重食到肚痛,唉!

之後去左按腳仔,無乜特別。

最後就去左麗宮,個度應該係有水會同桑拿分開,各位唔好搞錯,水會是機餐,收費是 128,198,238 咁上下,238就是玩腳既(後來先知) 我就簡簡單單198 (包埋打邊爐) 個度因為多數都係D 女女上酒店房幫人按,下面個場反而無乜人,幫我按個個叫小蝶,樣子一般,但把聲好正,講野超好聽,咁就傾左2個鐘  P.S. 細心既女仔,好小見了。

第2日食埋野走人,就返來囉。

最後比多個貼市大家,就係景江係無分a b 牌,可以算平得黎最正,但靚女先到先得,我地個日去都只覺得係3~4 個岩口味,其他可能時間關係掛~~~

p.s. 睇完唔回既下次遠征我唔寫得咁明,等你地睇得唔食得,呵呵

江景係白沙區的(江門市區)

升級  80%

一星會員

持當然是一定要的

升級  14.81%

二星會員

當然是一定要多謝師兄

升級  3.7%

二星會員

無熟人帶路,
無人敢岸居居的自己去,
看來都系體體下而已

升級  3.7%

二星會員

寫多 D 好嗎?
景江在那裡? 點樣去?

升級  77.41%

二星會員

丽宫二楼水疗会各位狼友千祈吾好去试,垃圾到不得了,房又细又烂,女女羞样兼手势差,最可命系面口死人甘款.

升級  8.75%

三星會員

要坐咩車去 ? ?

升級  0%

二星會員

多謝師兄帶路下次遠征