winning11

查看: 16064|回復: 21

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 疑似帶菌者 彤彤

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 疑似帶菌者 彤彤

日期 : 星期四

時間 : 晚上 11點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 再與 彤彤 (自稱十八歲嘅四川妹)

早排去咗 CP"均月"吊左件"超齡學生妹",洗左成幾百蚊咁多,

真係肉赤呀,但係我又尻痕啦喎,咁點算呢?有計!去返新乜村吊

返個平西溝貨咪得囉,上次係 CP 吊左五百蚊,今日去吊個一百

蚊嘅,加埋六百蚊,除二咪即係平均三百蚊吊一次囉,咁都比我諗

到,得左! (·)

今日去到新乜村都已經差唔多成夜晚十一點,媽咪見到我就即刻

笑到見牙唔見眼,當我同媽咪傾左兩句計嘅時候,上次懷疑有淋病

嘅其中一個疑犯"彤彤"突然係廁所走左出黎,"彤彤"一見到我就

即刻纏住我,係都要我幫襯佢喎,死啦...我好驚呀...個媽咪又唔

知頭唔知路就幫"彤彤"手速銷,你地都知道我唔慣彈女架啦,就係

被迫嘅情況之下,比"彤彤"夾左我上樓o勒,唉,點算呀...

我同"彤彤"一齊上樓期間,佢就係咁問我有冇掛住佢喎,我心諗:

當然係冇啦!"你老味o丫,都唔知係唔係妳條死八婆野 d 淋病比

我架,等我痛左成個禮拜咁濟呀,比我有證有據証明到妳就個

帶菌者嘅話呢,妳就仆街死比我睇,哼!

入咗房之後,"彤彤"就開始除衫,佢仲未剝晒光豬之前,我即刻問

佢:"喂,妳今次有冇帶袋係身呀?","彤彤"即刻間答:"今次有帶

啦!",哇...咁我都冇咁驚,我地除晒衫之後,佢對32c嘅波仔仍然

都係咁堅挺,配以兩粒好細嘅 Pink Lin,5呎左右高,論佢副架生

真係好嫩口,我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面好求其架,係咁依幫

我洗下個尻頭就算數...

沖完涼就返入房開工,今次我依然唔想同佢打茄輪,因為睇見佢

個樣都冇晒胃口啦,更加唔想賴撻,因為我懷疑佢就係淋病帶菌

者,佢唯一可取嘅,就係佢對波,我先叫佢瞓低,然後就搏晒命

咁又渣又啜佢對 Pink 波,玩少咁多瓣,我仲唔渣返夠本呀,哼!

我又渣又啜咁攪左兩三分鐘左右,我就瞓低叫佢含o勒,我同佢

講:"妳上次講過,如果我再返黎幫襯妳嘅話,妳就幫我含架喎,

家下點先?",跟住"彤彤"就答我:"係o丫,我上次應承左你,我冇

話過會返口喎,含咪含囉!",佢一講完就伸個頭埋黎,一野就

含住我條又撩又啜,原來呢條靚妹仔含都有一手架喎,又有

技巧,又夠力水,可惜...佢含左一分鐘左右就唔肯再含o勒,我係

咁哀求佢含多一陣啦,點知呢條死八婆死都唔肯,我都冇晒佢辦

法...其實我好想佢吹爆我,咁我就唔使吊佢啦嘛,媽媽呀...我真

係好驚又賴野呀!!

我叫佢幫我帶袋扑野,佢條死八婆幫我帶好個袋之後就即刻瞓低,

係度聽吊喎,仆妳個街o丫,好...等我插死妳!!我將我碌塞左入

佢 Fi-Hi 入面之後,哇...呢個死八婆條西隧緊窄迫人,我竟然插左

冇廿下就爆晒出黎啦,有冇攪錯呀(-_-)

唔爆都爆左o勒,都冇辦法啦,去沖涼囉,沖完涼換好衫之後,又係

畀錢嘅時候o勒,一百蚊費用,唔比貼士,比完錢之後諗住走啦,

點知...呢條死八婆又舊事重提喎,佢問:"點呀,諗掂未呀?上次我

同你講叫你包我,你制唔制先?我唔係隨便肯比人包架,你包嘅話

就要買層樓黎包我架,點o者!包定唔包架你?",包妳老母呀!

仲講喎,妳照下塊鏡啦,睇見妳條友,真係隔夜飯都嘔呀,仲叫我買

層樓黎包妳,知唔知醜架妳!不過...以上嘅說話我都冇講出口,只

係不斷係心入面吊o者...我都費事理佢咁多呀,吊完就拿拿臨

走啦...

總結 :  

"彤彤"相頭同服務唔得,但係副架生好得,咁平嘅價錢就有咁實淨

嘅波渣,有咁Pink 嘅 Lin 啜,有咁窄嘅西隧插,真係難得!我比"彤彤"

佢60分,有15分扣佢相頭唔得,有15分扣佢含唔得,另外有10分

扣佢係懷疑淋病帶菌者,成日叫人包妳,咁多人死又唔見妳死喎,

食屎啦!

唉...唔知今次會唔會再賴野添架,唔吊都吊左o勒,不過我今次都

已經好小心架啦,過多三至四日,睇下有冇病發就知道架啦...大家

祝我好運啦!

同上次一樣,若果閣下鍾意吊靚妹仔得黎,亦唔介意完全冇服務同

埋冇相頭嘅話,我仍然鄭重推薦"彤彤"比你地,佢一定唔會令你地

失望!

P.S.大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

下次見到佢一定彈呀!!

升級  22.22%

二星會員

好彩我唔食呢度d女o者

升級  1.48%

二星會員

懷疑有病都吊, 老畢真係心口有個勇字...不過都係廿下貨仔

升級  94.81%

二星會員

u are very brave,

升級  37.08%

三星會員

QQ
超危動作,小弟佩服到不得了.師兄食貴藥吊平西

升級  88.58%

三星會員

抵鳩你瀨既 , 明知有病仲要拮佢....

升級  90.92%

三星會員

你地唔會明架,當時係比條女夾住架...

升級  5.19%

二星會員

新X村 ... 即係邊呀 ?!! ... 師兄 !!!

升級  22.96%

二星會員

佢又有懷疑有病又唔掂,講真俾我真係1下都唔會吊佢,仲點會有廿下呢?
係你先會吊得個廿下落呀

願主保佑你!
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  50.58%

三星會員

咁大擔食返上次有事既女,沙哥你真係好野!!!

升級  30.75%

三星會員

一舊插二十吓,計一計咪成五蚊一吓! 唔平喎!

升級  90.92%

三星會員

一舊插二十吓,計一計咪成五蚊一吓! 唔平喎!
happylawlaw 發表於 2009-6-7 10:06 PM

咁人地含撚你唔計架?

升級  10%

二星會員

QQ
有病都吊, 老畢真係勇

升級  30%

一星會員

好撚佩服毕兄你哦,怀疑带菌,你都敢吊,而且仲敢比她吹你,强就一个字~

升級  80%

一星會員

呢件麻麻喎

升級  24.81%

二星會員

c兄真不幸...

升級  23.33%

二星會員

讓人羨慕的温馨之旅.............

升級  24.81%

二星會員

有菌?? 咪搞...

升級  36.75%

三星會員

look so fat