winning11

查看: 5336|回復: 6

[肥笨蛋報告] 六月一日清溪 X 城之戰

升級  17.25%

三星會員

肥笨蛋原本係同另一位師兄,打算五月三十一日去長安出擊脫 K ,點知未出發先紅證,師兄屋企突然有事唔可以同行,但係軍費同炮彈都準備好,唔去又真係好浪費咁(下刪數萬字比自己的藉口),於是就改期六月一日,肥笨蛋孤軍(盲衝衝)北伐清溪 X 城, 12 : 10 在官塘坐巴士去上水,上水轉火車去羅湖過關, 14 : 18 羅湖大巴開車去清溪, 15 : 30 到 X 城。
坐巴士去上水時,打電話上去訂房,問經理係唔係 15 : 30 有 Show 睇,佢話要睇當時有幾多個客,人少就唔會開,都係算啦,個 Show 唔係一定要,只要比到個得的囡囡肥笨蛋就 OK 啦,到咗 X 城大酒店,上三樓就見到經理,佢馬上帶入到水床房,仲話已經留定一個 098 等肥笨蛋睇,但佢都 Call 咗四轉囡囡入房,每轉三個仲個個入到房都解開胸圍,睇個清楚明白,最後到 098 入來,江西妹,個子算高, “波路” 唔錯一手 “吸定” ,就佢啦唔再等。
關好門後, )(* 就報鐘,跟住就慢慢的為肥笨蛋除衫褲,之後就將房入面的大圓球放在床尾,叫肥笨蛋躺在上面,拉開底褲用溫水吹,算係清潔啦(因為仲未洗身),佢個口一路吹,左手就一路掃袋袋,仲會望住肥笨蛋不停眨眼,時快時慢,好似打緊摩氏密碼咁,佢打的訊息肥笨蛋全部收到晒,不停重複一句:我要吹爆你,睇你有幾多可以射入我個口。
)(* 打咗十五分鐘摩氏密碼,肥笨蛋就比佢的密碼吹倒,射出大量白泡投降,吹完就去洗身,洗完身又係時候返上床做服務,獨龍轉都做得唔錯,結果做做吓又做到 “小笨蛋” 度,第二炮本來都無甚麼特別,但原來 )(* 都幾喜歡打茄輪,一向肥笨蛋都唔係咁喜好,不過見佢吹完/獨龍轉完,都會去擦牙,加上佢個樣幾靚,咁就破戒一次啦。
開完兩炮,著返衫出來,就見到經理在門口等緊(好在佢唔係公安,唔係就真係 “大吉利是/凶多吉小”),原來打算出來時候比小費 )(* ,點知比經理一嚇又無咗件事,肥笨蛋一出來,就送去大堂坐,關心囡囡的服務好唔好,仲主動送一份公司冶來食(估唔到味道可以比得上香港,唔洗錢食得過)。

車費來回: RMB 60.00
囡囡小費: RMB 500.00
房費: RMB 88.00

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞蛋,咁耐唔出玩
我以為你失蹤
原來走去滾
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  30.75%

三星會員

老人家真係羨慕D兄弟!

升級  88.58%

三星會員

肥蛋竟然走去鹿城玩添....

升級  59.25%

三星會員

價錢 、條件、囡囡、包膠、全部一般。三星星。現今時期都去SN,清兵?多謝CHING。

升級  53.33%

二星會員

good show Fat dumb egg

升級  22.96%

二星會員

不錯呀!
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!