winning11

查看: 10979|回復: 11

[肥笨蛋報告] 遊太平 X 會慘被雞姦外賣 "慰安夫" (有圖)

升級  17.25%

三星會員

好唔容易至等到三十一日,出糧的大日子,男人有個通病,就係個身一有錢,就會身痕想搞事,既然今日出咗糧,就一於帶兵殺上長安,射佢個片甲不留,出發前先打兩個電話,一個打比主任留房,一個打上七人車公司留位,二十二點到皇崗停車場,上車出發,大約一個鐘就到長安酒店,轉的士去太平 X 會,一個杯麵的時間都唔使就到步,馬上找相熟主任入房,要咗一間有圓床同隔離相通的套房,地方比之前的房要大,都係比多二十兩,馬上開 "選秀大會" 先來一打十二個,指定動作 -- 彈,再來十個再彈,第三波四個,第四波八個都彈,但其實已經睇上咗一個,同主任講先留住,到第五波八個,睇完就叫主任將留起的 "秀女" 帶返來,就你啦 !^( ,等佢返來的時候,口痕問個主任會唔會做服務,如果你肯做,咁不如要你好過啦,點知佢話已經有老公,而且佢唔係 "秀女" 出身,所以你問都唔會做,真係可惜。
終於等到今晚的 "秀女" 入來,樣都算 OK ,但做服務就好比心機,先在水床做服務,吹爆一次,睇住佢吹爆,又唔會到你爆的時候,改為手打,出完晒至去清潔,服務夠專業,之後上床再服務,到 "入閘" 的時候,佢先來個女上男下,點知佢唔上還好,一上去就出事,係咁騎住唔放,佢騎得四至五分鐘,就已經出晒汗,叫到震天,好明顯到咗高潮,而肥笨蛋就只係做出一個 "揸波龍爪手" ,就好似個傻佬咁,打開個口傻咗咁望住佢,佢第一次高潮完,肥笨蛋本想換個體位做主動,點知一起身,可能支火炮搞到佢(仲未發射),佢竟然將肥笨蛋成個人推低做 "大" 字型,自己又再騎過,又係出晒汗,叫到震天,又係做出一個 "揸波龍爪手" ,就好似個傻佬咁,打開個口傻咗咁望住佢,四五分鐘後,佢又高潮到咗,果刻肥笨蛋有好強烈的 "被(雞)強姦" 的感覺,有個之前的 "撞板" 經驗,今次肥笨蛋唔起身,叫佢自己起身換位,點知佢想起身,支火炮向下一滑咗大約十幾厘米,佢又有料到,又再騎過,天啊,點解肥笨蛋這個 "嫖客" ,現在好似自己從千里之外,跨州過省咁上門 "送外賣" 啊?點知今次佢仲激,之前兩次都只係面對住肥笨蛋騎,今次佢仲會轉灣:正東/正南/正西/正北/東北/東南/西南/西北,八個方位都騎過晒,到最後都係返來對住肥笨蛋騎,但係今次出唔到 "揸波龍爪手" 啊,因為佢激到用手拉肥笨蛋的頭髮,所以雙手要拉住佢對手,如果唔係,只怕會變到成個 "家英哥" 咁,今次搞成十分鐘,結果同一時間,佢第三次高潮,肥笨蛋的火炮亦被 "高潮藥引" 燒著,來個怒射 !^( ,終於佢自己倒下來,肥笨蛋的火炮終於 "重光" ,天啊,之前覺得自己係 "送外賣" ,今次第三次直情覺得自己係 "慰安夫" 啊,真係 "陰九公" 。
以前去玩,都係肥笨蛋成身汗,氣斷咁樣,但係今次,條女大汗到好似係 "水星" 來到地球咁,反而肥笨蛋就一滴汗都無,問你死未,到最後仲要俾錢佢,真係無天理啊。

交通:一百兩(七人車來回)
房錢:一百八十八兩(從來都無免房錢,所以唔使問)
肉金:四百兩(應該係佢比返肥笨蛋至係)

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  78.58%

三星會員

師兄應該都幾盡興啦,
攪到囡囡高潮浪接浪,
可惜未去過 CA,
有機會真的要見識一下,
望師兄可以教路...........

升級  65.08%

三星會員

你就爽啦...出汗又出精

升級  52.96%

二星會員

QQ
我在旁边房都听到

升級  59.63%

二星會員

師兄慘被 "雞" 姦外賣 "慰安夫"
希望你唔好有陰影
搵日覆卓最好搵我一起包你遇神剎神,遇佛剎佛

升級  75.56%

二星會員

可惜未去過 CA,
有機會真的要見識一下

升級  3.17%

三星會員

好刺激
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  7.67%

三星會員

睇完報告,攪到阿叔好有衝動,想衝過去玩下添
笨蛋兄,幾時又出發啊?

講起大汗淋漓,阿叔都試過幾次有咁既經驗
不過依家,隨時老命不保啊

升級  1.48%

二星會員

笨蛋兄真係一D都唔笨。咁識玩!能夠俾女強姦,仲高潮浪接浪,真係睇到都興奮。等你下一個精彩Report啊~~~

升級  33.33%

一星會員

精彩report, 俾女姦都唔錯呀!

升級  31.11%

二星會員

笨蛋兄, 請問係邊間七人車公司, 100元 來回 CA, 回來時點留位?

升級  21.11%

二星會員

下次尹佢先發制人,唔俾佢先騎上去la.