winning11

查看: 13881|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 新乜村 晚上 之 廣西阿蕊

升級  90.92%

三星會員

新乜村 晚上 之 廣西阿蕊

日期 : 星期日

時間 : 晚上 8點半

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 阿蕊 (自稱十七歲既廣西妹)

上次去新乜村執左條中女,服務方面都算唔錯,真係抵吊,

所以今次都唔例外,都係去返新乜村吊平西,個媽咪一見

到我就即刻問我:"點呀老細,係咪又幫襯上次果件中女

呀?",我就答佢:"唔好啦,咁老...有冇 d 後生 d 既女仔

呀?",個媽咪諗左一陣,就好撚大聲咁同我講:"有!你上

樓等一陣,我去拖條女過黎比你睇下!",我上左樓...坐左

陣...個媽咪就真係拖左條靚妹仔上黎o勒,個媽咪問我:

"老細,呢條靚妹仔o岩唔o岩呀?",我一睇...哇,條女係就

係幾後生o勒,不過都幾肥膩下喎,蝦...唔知點解,硬係覺

得佢好熟口面咁既,到底係邊度見過佢呢...唉,算啦...過

得去就算啦,無謂揀老婆咁揀啦,後生得黎有服務就算啦,

一百蚊想點喎,於是我就答:"入黎啦!",條靚妹仔聽到之

後就笑住咁入門口,個媽咪就同我講:"玩得開心 d 啦老

細!",然後就走左o勒...

我拖住條女入房,順便問佢:"妳叫乜名呀?",條靚妹就話:

"我叫阿蕊!",係呢個時候...我終於諗到點解佢咁熟口面

啦...佢就係"李麗蕊"呀!跟住我再問:"咁妳幾多歲呀?邊

度黎架?",佢就答:"我十七歲,係廣西黎既...",入到房之後

我地就各自除衫o勒,"李麗蕊"睇起上黎都好矮下,應該冇

5呎,高度方面唔得,皮膚又唔白,不過佢都算有 d 波路既,

32c左右啦,係兩粒 Lins 唔 Pink囉,好彩佢西毛唔多,其

實我都有晒心理準備架啦,我真係唔 Mind 架喎,黎得呢

度,都係貪平之餘但求一洩o者,希望佢好服務啦!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面好求其架,係咁依幫我

洗下個尻頭就算數...沖完涼就返入房開工,我先叫

"李麗蕊"瞓底,然後我就爬上床,我想試下可唔可以同

佢打茄輪啦,點知...佢係咁同我傾偈喎,又講佢對佢條

大陸仔好好,點知到頭來比條大陸仔賣左佢比雞頭,

鬼死咁長氣,都唔知係咪係度拖時間呀,但係又冇理由

o丫,佢地又唔係計鐘嘅,咁點解佢咁多野講嘅,佢係咁

講野都唔止,跟住仲係咁係度唱歌添,真係比佢吹漲

呀...大姐呀...我係黎Happy架,雖然我大把時間,但係

我吊完就走架啦,唔好咁啦,佢足足攪左成大半粒鐘,

我終於忍唔住啦,我伸手過去揸佢個波,啜佢粒 Lin,

咦...你咪睇佢咁扒呀,佢個波都幾彈手架,"李麗蕊"都

知道我冇晒耐性啦,佢突然推我落床,跟手幫我帶袋,

我即刻喝住佢:"喂...妳未吹呀!","李麗蕊"答:"我唔吹

架!",跟住我求佢:"帶袋吹囉!","李麗蕊"再答:"第一次

幫襯我嘅客我係唔吹嘅,你返啅我就同你吹返夠本囉...",

佢好堅持...唉...算啦,唔好勉強人地啦,咁快 d 開工啦妳!

佢幫我帶好個袋之後就好主動咁騎上黎,佢將我碌塞

左入佢條西隧入面之後,呢個"李麗蕊"條西隧都幾緊窄

迫人架,"李麗蕊"好似發左癲咁坐落黎,下下啪啪聲,真係

齋聽聲都抵呀,我係咁向上頂,順便相手向上揸住佢兩個

波係咁係度猜,"李麗蕊"佢係咁大聲叫左幾聲,我跟住就

要求同佢做狗仔,點知...佢一聽到我咁講o者,佢就馬上

加快佢打樁嘅速度o勒,我諗大家都估到...我即時比佢坐

爆左啦,快 d 仆街死啦妳!咁冇職業道德,鬼唔望個袋穿

左,等妳大左肚,仲要跑錢落仔呀,哼!

唔爆都爆左咯,咁去沖涼囉,當然事後冇侍浴啦,沖完涼,

換好衫之後畀錢,一百蚊,唔比貼士呀!比完錢之後我

都費事理佢咁多呀,費事佢一陣又係度唔停口咁講

野呀,我即刻拿拿臨開門就走呀...哼!

總結 :  

"李麗蕊"相頭完全唔得,又肥又矮,加上服務都唔得,打茄

輪呀,含賴蟹呀,呢三瓣基本野更加唔使諗添呀,只係得

兩個波夠實淨,同埋條西隧夠窄,真係想有下次都幾難呀!

我頂多只能夠比"李麗蕊"60分,點解扣佢40分,我都唔想

向大家解釋咁多啦,你地都應該好清楚點解架啦...總之冇

下次啦!

若果閣下鍾意吊明星仔得黎,又只係比得起一舊水人仔,

亦都唔介意完全冇服務嘅話,我向大家鄭重推薦"廣西李

麗蕊",喂...佢真係幾似"李麗蕊"架!

P.S.我不斷咁提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  0%

二星會員

系新洲邊度啊?

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 當食餐垃圾食物算

升級  53.33%

一星會員

这个腿太粗

升級  82.96%

二星會員

下流貨吊唔過

升級  53.33%

一星會員

吊 ! 睇見想嘔

升級  86.67%

一星會員

$100... 係吾係 乜洲村呀?

升級  1.48%

二星會員

好好肉地

升級  53.33%

一星會員

甘肥都叼,。。。