winning11

查看: 13410|回復: 22

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 向乜村 之 重慶心琳

升級  90.92%

三星會員

晚上 向乜村 之 重慶心琳

日期 : 星期一

時間 : 下午 4點半

地點 : 向乜村

人物 : 向西畢比特 與 心琳 (自稱十八歲既重慶妹)

早排連續去咗兩次新乜村Happy都搞一肚氣,所以我決定

要罰佢地停賽最少一個月,今次去向乜村食返餐好既,

無謂虐待自己o丫,係咪!

今日去到向乜村果陣,我就向媽咪再三強調要 d 廿歲

樓下得黎又要有返 d 相頭同埋好服務既女啦,我一講

完之後,個媽咪即刻好大聲咁同我講:"有!我同你上樓

等一陣,我 Call 條靚女過黎比你睇下,好唔好?",我當

然話好啦,上咗樓...坐左陣就有人敲門喎,當媽咪將度

門一打開...哇...正呀!係我最鍾意既靚妹仔呀!條靚

妹仔仲好好笑容咁問我:"老細,OK 嘛?"

條女雖然矮左些少,不過笑容可親唔在講,皮膚好似雪

咁白,對眼又圓碌碌咁,我就好輕描淡寫咁答:"入嚟啦",

千祈咪比 d 女知道你 like 佢呀,如果唔係佢地就會

蝦你架啦,條靚妹仔聽到之後就笑淫淫咁行入嚟o勒,

我眼尾怒啤左個媽咪一野,個媽咪都算醒目,即刻出門

口,臨柵門果陣就好撚惡咁同條靚妹仔講:"比心機服侍

老闆呀,我個熟客黎架!",唉...妳咁樣係冇用架,d 女

好就好,唔好就點鬧都唔好架,妳都係走啦...

我拖住條女隻手仔行入房,我順便問佢:"靚女,點稱呼

咁呀?",條靚妹就話:"我叫"心琳",咦...個名好有詩意

喎,咁妳幾多歲呀?係邊度黎架?條靚妹就答:"我剛剛夠

十八歲,係重慶黎既...",吓...重慶心琳!!

入到房之後我地就各自除衫o勒,"心琳"睇起上黎肯定

冇5呎,高度方面唔得,不過...佢一剝光豬之後...我就

發現佢全身既皮膚又白又滑,可惜就係冇乜波o者,頂多

30b,兩粒 Lins 又唔夠 Pink,西毛又多,一陣睇埋佢隻

Gap Gap 夠唔夠 Pink 先咋,嘿嘿...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面都 ok 架,唔會係咁依

幫我洗下個尻頭就算數,標準三點式果隻啦,一路有

傾有講有笑容架,沖完涼就返入房開工,我叫"心琳"瞓

底先,然後我就爬上床,我想試下可唔可以同佢打茄輪

啦,點知...佢即刻將個頭拎黎拎去!唉...咁即係唔肯

啦,咁我就即刻搏晒命咁又揸又啜佢對波仔,佢對波

仔嘅手感方面都叫做合格嘅,比 Cup 手再細些少,好

過冇咁啦,我又揸又啜咁攪左兩三分鐘左右之後,我就

開始向下賴落去,一直賴到佢對大脾附近,我見到佢隻

蟹都幾一線下,不過就唔多 Pink,於是我就突然伸個

頭去偷襲佢隻蟹,點知"心琳"即時反抗喎,唉...咁即

係又冇撻食...

個媽咪真係好介紹呀,咁都叫好服務呀,咁有乜癮呀...

吊妳老母妳同我含啦妳!

我瞓低係張床上面,"心琳"先一手揸住我碌,然後就

用條利係咁撩我粒 Lin,撩完咗邊就撩右邊,佢撩得都

幾舒服嘅,跟住佢就慢慢咁向下賴落去,賴到我條賓周

果陣,佢就唔理三七廿一,一野塞晒入佢個口入面,然後

個頭就上下係咁郁,佢個口嘅吸力都算合格,雖然唔係

好有力水,不過都可以感覺到,佢含左廿幾三十野就停

口o勒,跟住就幫我帶袋,然後自動自覺咁騎上黎,佢嘅

騎功一般,因為佢坐落黎果陣冇啪啪聲,冇聲咁我咪向

上頂到有聲為止囉,我捉住佢條腰,跟手就用力向上一

頂!"心琳"當堂呀一聲叫出黎,叫出黎就o啱o勒,我呢個

時刻洗出一招,連...環...超...速...向...上...頂...

"心琳"係咁係度:"呀...呀...呀...呀...呀...呀..."

老實講...呢招雖然過癮,不過真係非常消耗體力,年紀

大又或者有心臟病嘅讀者真係咪學呀,死人架!都唔夠

一分鐘我都喘晒氣o勒,唔得啦...轉 Pose,轉乜好呢...

就狗仔啦!

"心琳"棟高個屎忽對住我,蝦...佢個屎忽都幾滑架喎,

我將我碌由後面塞左入佢條西隧入面之後就係咁

插...而"心琳"就係度大大聲咁叫,好過癮咁狂插多廿

幾下就咁爆晒出黎o勒...

爆完就去沖涼囉,"心琳"做完之後都仲有侍浴,沖完涼,

換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,百五蚊費用,唔比貼

士呀!咁我唔比貼士當然有我嘅理由啦,比完錢之後我

地就傾左一陣先至開門走啦...拜拜!

總結 :  

"心琳"相頭唔錯,副架生同服務都 ok,不過流於機械,

佢絕對唔可以叫做好服務,佢頂多叫做提供標準服務,

我比"心琳"佢70分,有15分扣佢唔肯打茄輪,另外有15

分扣佢唔比隻撻我賴,呢兩個理由亦都係我唔比貼士

嘅原因,加起上黎總共扣左30分...應該都冇下次囉!

若果閣下鍾意吊 d 細細粒得黎又笑得好甜嘅靚妹仔,

有標準服務就已經好心滿意足嘅話,我衷心推薦"重慶

心琳"比你地!

P.S.我提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  19.12%

四星級會員

support support!!!

畢兄又再出好野

升級  59.25%

三星會員

畢兄最犀利,次次食好野。淡水友就次次食豬扒。

升級  37.78%

二星會員

今次係畢爺筆下最靚0既一個女主角

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞畢,乜你唔是吊豬扒先識硬架咩
呢條女咁靚,你點吊佢呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  37.08%

三星會員

QQ
不錯,不錯,向?村那裹有珍品

升級  30.75%

三星會員

阿畢呢排咁咸濕呀, 隔冇几日又去叫雞

升級  93.33%

一星會員

方向村唔係好危險咩??  
上次行過乜女都冇,  現在又開番啦

升級  10%

二星會員

还好还好,不过点都觉得东莞D女比较岩我心水

升級  1.48%

二星會員

竟然唔俾隻撻你賴, 真係唔識享受...

如果佢俾你賴, 隨時肯俾返錢你啊

升級  40%

一星會員

女主角ok

升級  7.83%

三星會員

囡囡好sweet, 一點撈味都無. 正.

升級  88.15%

二星會員

感謝畢兄又一佳作!

升級  60%

一星會員

Direction village dangerous

升級  37.41%

二星會員

我都鍾意

升級  23.33%

二星會員

讓人羨慕的温馨之旅.............

升級  53.33%

一星會員

条女样几好。。。唔错

升級  55.56%

二星會員

我也鐘意啊~~~邊道可以搵到距~~~~~

升級  8.52%

二星會員

畢兄又再出好野