winning11

查看: 3136|回復: 4

[lllwilliam報告] CP/美寶 唔嫖唔知身體好 一嫖就知身體差

升級  53.33%

一星會員

多得各位指點...人生自己一個膽粗粗第一次去cp...揀左美bo!!可惜.............

比d未去過新手人士知: 我本身都以為去好煩...其實好簡單...有錢有証有張大陸電話卡就去得....去到羅wu..打比經理book房+call車....之後一出關...有指示牌去火車站搭和x號...之後cp落車....行過m記(好易睇到)等美bo車...到達目的地了...全程都好安全

過程: 揀左個nurse no.11x 少肥 樣子好似fiona sit!! 開波就吹...吹左10分鐘左右...條女都好落力吹...連我問下佢野都唔答我係咁吹...細老得個硬字吹唔爆轉左做...做左10幾分鐘爆左......條女反應幾好...之後用普通話話我"你好猛"...我都笑左出黎....之後沖涼果d la.....黎第2q....問題就出黎la....點攪都好.得個硬字..完全冇想出野個feel...除時間愈黎愈長....體力愈黎愈下降...攪到超晒時都唔出....果時條女都好想我出...可惜自己唔知做咩...出唔到....最後放棄...第2q中途有個有趣事件.....就係攪攪下個套係條女個窿入面luck左...變左冇套攪...我話比條女知...條女high得濟話"安全期你可以射在里面"....我呆左一下......果時想中出佢ga....可惜真係出唔到....

我得果20出頭...之前同d囡囡攪30 mins 內 2q完全無問題...有時3q都得...
有咩方法可以幫助回復雄風
各位討論下////

升級  47.78%

二星會員

hmm.... face the fact bah, we are all getting old

升級  7.41%

二星會員

合理。正常的作息时间 !

升級  3.17%

三星會員

ok la !!

升級  30.75%

三星會員

阿甲哂命咩!