winning11

查看: 4261|回復: 3

[師弟報告] 師弟手記 之 金冠假日 隨筆

升級  30.67%

三星會員

7 月 26 日 凌晨某時 , 跟幾位豬朋一起在港吃飯 , 飯后要我帶他們去按摩 , 仲話一定要請我 , 今天星期日呀 , 間間都人多啦 , 好難搞 !!

過關后 , 行落拉客區 , 見金冠在拉客 , 就決定這間吧 , 以往經驗話我知 , 呢一間爆極都有個譜 , 另外拉客即派特價按摩券 , 消費唔會太離題
特價按摩券 , 中式 68 元 , 泰式 98 元 , 算幾抵 !!

十分鐘左右已到寶安南路金冠
先洗澡 , 見多了魚療 , 好似是 28 元次
此場的沐浴露已開始玩節約了 , 改了完全唔出名的 美的玉蘭 ,
洗髮水 不提吧了

沖涼后 , 上休息室 , 嘩 !! 單位一兩個有 , 孖位欠奉 , 三連位更難

算吧 , 過餐廳食碗麵 , 再聊多一陣天

跟住同部長講話上房 , 部長話暫時冇房

我地就話 , 又冇位坐 , 怎辦呀 ??

部長好醒目 , 先安排我們去足球吧坐 , 再請我們飲第 2 杯飲料 , 仲拿好多份水果給我們

無非是想塞住我們把口 , 及消減我們的怨氣 , 亦話明將我們排優先 , 卒之等十多分鐘便可入房

我今次是要公開稱讚呢個好醒目的部長 , 有危機處理感 , 能控制我們識當降溫 , 亦令客人知道她是珍惜眼前的客

如果每間場都懂在爆場時處理客人上房的問題 , 咁就皆大歡喜 !!

今天我按泰式 , 輪牌 , 流程冇太特別 , 完全老正 !!

最後睡至下午便走人

此場新增了一段時間的淨足浴店 , 不用更衣 , 68 元 雙鐘

此場餐廳點心 , 依舊做緊 8 折

今天有人請 , 冇單展示

師弟
2009 年 第 145 篇報告

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

乜師兄去得咁密!真係皮都起埋噃!!

升級  1.48%

二星會員

正~~

升級  37.78%

二星會員

部長咁醒
對個場都加唔少分
我最唔鍾意0的部長唔醒目
每星期去2,3次都好
佢都同妳企硬
咁我做熟客有咩用