winning11

查看: 27606|回復: 20

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 傍晚 水圍 之 菀君表妹

升級  90.92%

三星會員

傍晚 水圍 之 菀君表妹

日期 : 星期六

時間 : 傍晚 六點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 菀君 (十九歲既福建妹)

上次去向乜村吊件"豬扒",雖然佢既服務非常好,隨快

餐附送左一個毒龍鑽,可惜佢實在太扒啦,我唔單止一

d 都唔覺得舒服,反而仲有些少想作嘔添,真係謂貼錢

買難受呀,所以我決定...今次返去水圍碰下運氣,睇

下有冇好野!

去到水圍果陣我就問媽咪有冇 d 廿歲樓下既女啦,我

一講完之後,個媽咪即刻同我講:"當然有啦!",我趁佢

未行去搵女之前補個飛:"我要後生靚女得黎仲要有服

務架喎,咁都有?",個媽咪就一路行一路好得戚咁答我:

"我去拖條女過黎比你睇過,包你話啱先算啦!",妳咁

牙擦,就上樓睇下妳有乜野把炮咁撚巴閉先得,我上咗

樓...坐左陣...個媽咪一打開度門...哇...正呀!係

我最鍾意既靚妹仔呀!條靚妹仔無論髮型,化妝,衣著,

都同香港陀地妹無異,個媽咪都未問我啱唔啱呀,我

就已經即刻同個媽咪講:"OK,就呢件,叫佢入嚟啦!",

條靚妹仔聽到之後就笑笑口咁行入嚟,個媽咪走之前

就吩咐條女:"好好服侍老闆呀,佢係我既熟客黎架!",

跟住就柵門走左o勒...

我拖住條女隻手仔行入房果陣順便問佢:"靚女,點稱

呼妳咁呀?",條靚妹就話:"我叫"菀君"...",我再問:

"咁妳幾多歲呀?係邊度人屎呢?",佢就答:"我十九歲,

係福建黎既...",咦...點解睇睇下,佢咁熟口面咁既!

越睇越似之前係水圍呢度幫襯過果個"福建快餐Model

琳琳"喎,我係好奇心驅使之下就問"菀君":"妳識唔識

琳琳呀?"菀君"即刻答:"啊...我當然識"琳琳"啦,佢

係我表姐黎架!",吓...咁妳咪係"菀君表妹"...

入到房之後我地就各自除衫o勒,"菀君表妹"睇起上黎

都幾矮下,頂多五呎,皮膚同佢表姐一樣有些少黑,但

係黑得黎都好好睇,有一種好健康既感覺,佢一剝光豬

之後...我見佢都有些少波路既,32b咁上下啦,佢既皮

膚既然黑o各,咁兩粒 Lins 就當然唔會 Pink 啦,西

毛唔多,咁就啱晒我既口味啦,嘿嘿...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面 OK 架,同佢表姐一樣

咁細心幫我沖涼洗,正!沖完涼就返入房開工,我叫"菀

君表妹"瞓低先,然後我就爬上床,我詐詐諦諦將個咀

碰下佢個咀唇,試下可唔可以同佢打茄輪先咋,咦...

"菀君表妹"冇反抗喎,正呀!我即刻食住上,成條利伸

入去佢個口入面係咁撩,不過"菀君表妹"好奇怪架,

佢同我打茄輪果陣都唔伸條利過黎嘅,咁樣打茄輪都

冇乜癮啦,唔咀啦,啜下佢粒 Lin 好過呀,"菀君表妹"

兩粒 Lins 都幾靚,好似兩個五毫子咁嘅 Size,對波

雖然唔大,但係就勝在夠實淨,玩完對波波之後,又到

左賴撻嘅時候o勒,我先賴下佢對大脾,跟住就賴佢嘅

大脾罅,咦..."菀君表妹"冇反抗喎,唔返抗就通常都

比賴撻嘅,我輕輕咁賴左佢條 Gap 一野,"菀君表妹"

細細聲咁叫左出黎,咁嘅反應就即係有撻賴啦,YEAH!!

我好比心機咁賴佢塊撻,仲賴到雜雜聲添,點知正當我

賴到好沈醉果陣..."菀君表妹"突然雙腿一夾,吓...

我都賴唔夠一分鐘,咁就冇得賴架o拿,唉...唔賴罷就,

好叻咩...唔比我賴妳隻撻嘅話,妳就要同我含,快 d

含,哼!我瞓係床度,"菀君表妹"就先啜下我粒 Lin,

然後就賴下我個肚,最後就一野含住我碌,佢個口不

停咁啜我個尻頭,個頭就不停上下咁郁,"菀君表妹"含

嘅技巧好一般,好彩佢都啜得幾有力水,所以尚算合

格,佢啜左一兩分鐘就停口幫我帶袋,帶好個袋之後就

自動自覺咁同我黎個"觀音","菀君表妹"條西隧都算窄,

起碼入咗去之後有壓迫感,可惜嘅就係佢坐落黎果陣嘅

速度唔夠快,亦唔夠大力,我比佢坐到都冇乜心機o勒,

我索性坐起身,再用雙手揸住佢對波係咁啜,啜完 Lin

Lin 之後就一個鯉魚翻身,將"菀君表妹"轉左落床上面,

我再始發力隊佢條西隧,越隊就越瘋狂,我一路隊就一路

伸條利去撩佢個口,又啜佢粒 Lin,其實難度都幾高架!

我係咁狂插多廿幾下就好舒服咁爆晒出黎o勒,係張床上

面休息左一陣就同"菀君表妹"去沖涼,佢嘅"事後侍浴"

都合格,沖完涼,換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,百五

蚊費用,冇貼士呀!比完錢之後我就諗住前後腳叫"菀君

表妹"走先,跟住我隔左大概十分鐘左右就準備落樓走

人啦,臨走果陣我突然諗起屋企冇晒牙膏喎,咦...我頭

先沖涼果陣好似見到有枝黑人咁喎,啱晒...借枝牙膏

黎用下先,hehe...

總結 :  

"菀君表妹"相頭唔錯,副架生都 ok,服務就一般般啦,

打茄輪又唔伸條利出黎同我條利打交扣10分,賴撻又

只係比我賴幾野又扣10分,含果陣就淨係識用死力

啜我個尻頭再扣5分,做觀音又坐得唔夠力水又再扣5

分,最後我比"菀君表妹"佢70分,所以冇貼士,不過...

唔知點解...我就係鍾意同"菀君表妹"一齊嘅感覺,

可能佢個 Look 似陀地妹啦,所以一定有下次!

若果閣下又鍾意香港陀地妹,但係又好似我咁冇本事

溝返件嘅話,我覺得"菀君表妹"係一個幾好嘅代替品,

因為佢絕對比到大家香港陀妹果種感覺!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  88.15%

二星會員

感謝畢兄精采包膠!

升級  70%

一星會員

感謝畢兄精采包膠!

升級  78.58%

三星會員

亞畢,厘次既菀君表妹就當系上次据扒的補嘗.

升級  1.48%

二星會員

兩表姊妹都俾你搞晒, 果然係畢先生

畢先生, 以你打死罷就的態度, 點解要再三提醒大家記住叫雞帶袋呢?

升級  3.92%

三星會員

多謝畢兄精采包膠

升級  30.75%

三星會員

點解阿表妹得咁少相嘅?

升級  37.78%

二星會員

我覺得畢大俠下次可以挑戰下食孖女

升級  13.33%

一星會員

so good 多謝師兄分享

升級  59.25%

三星會員

畢仔果然犀利,連牙膏都唔放過。

升級  59.26%

二星會員

听到表妹你就庆

升級  11.48%

二星會員

師兄都幾有要求

升級  23.7%

二星會員

Thanks Ching report ... so good girl ar

升級  23.33%

二星會員

毕兄果然系高人!

升級  23.33%

二星會員

讓人羨慕的温馨之旅.............

升級  32.22%

二星會員

畢先生, 以你打死罷就的態度, 點解要再三提醒大家記住叫雞帶袋呢?

升級  90.92%

三星會員

畢先生, 以你打死罷就的態度, 點解要再三提醒大家記住Happy帶袋呢?
vehicle2 發表於 2011-9-27 11:49

好簡單,
正所謂我死好撚閒,
你哋死就麻撚煩啦!
我不入地嶽...
誰入地嶽呢...

升級  33.33%

一星會員

好普通喱, 不吸引
當你看到喜歡的就會想要

升級  9.26%

二星會員

絕對支持!