winning11

查看: 32237|回復: 18

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 四川鮮鮑宴

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 四川鮮鮑宴

日期 : 星期日

時間 : 晚上 八點半

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 鮑鮑 (十九歲嘅四川妹)

上次係水圍連執左"菀君表妹"兩日,真係乜都夠啦,雖然

佢好有香港陀地妹嘅 Feel,但係同佢做起上黎果陣就欠

缺左女朋友嘅 Feel,算啦...今次都係執件未吊過架啦,

今日去到水圍果陣我就問媽咪有冇 d 廿歲樓下嘅女啦,

個媽咪當然老虎都同我講有啦!我跟住就上樓等一陣,個

媽咪一打開度門,哇...條女個嘜頭好一般咋喎!雖然係

我最鍾意嘅後生女!但係衣著同埋髮型方面就真係普通

人一個,樣子更一般,但係個媽咪係咁 Sell 條女嘅服務,

話佢 Very Good Service 架喎,好...又信妳一次,反正

條女有鄰家少女嘅Feel,都係一種正路嘅選擇黎嘅...

媽咪知道我肯上鐘之後就走左o勒,而我就拖住條女隻手

仔行入房,我順便問佢:"靚女,點稱呼妳咁呀?",條女就

話:"我叫鮑鮑,係鮑魚個鮑呀!",我即刻問佢點解會改個

咁嘅名啦,點知佢話:"我點知喎,你問我老竇啦...",佢

咁答我,我都冇野好講啦,我再問:"咁妳幾多歲呀?邊度

黎架?",佢就答:"我十九歲,係四川黎嘅...",怪唔得佢

嘅皮膚咁白啦,入到房之後我地就各自除衫o勒,"鮑鮑"

睇起上黎都應該有1.6米嘅,高度方面一般,皮膚又白又

滑,佢一除晒衫褲之後...我發現佢都有 d 波架,應該有

32c,而佢兩粒 Lins 就唔 Pink 囉,西毛都算幾多架,至

於佢隻蟹夠唔夠 Pink 就一陣間先知o勒...

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面都係三點式果隻,幫我洗

下心口,洗下個尻頭咁啦,沖完涼就返入房開波,我叫可

"鮑鮑"瞓底先,然後我就爬上床,我想試下可唔可以同佢

打茄輪啦,點知...係唔得嘅,佢個死人頭左擰右擰,死都

唔比我咀,唉...算啦,既然唔肯打茄輪,咁我啜下妳兩粒

Lins 得啦掛,我先賴下佢條頸,然後就慢慢賴佢個兩波,

賴完佢對波之後就啜佢兩粒 Lins,佢對波雖然唔可以叫

做實淨,但係都算未散嘅,揸落都叫做幾有手感架,我開

始搏--晒命咁又揸又啜佢對波,冇得打茄輪喎,我仲唔搏

--晒老命補返條數呀,哼!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我又揸又啜咁攪左兩三分鐘左右之後,我就開始向下賴

落去,一直賴到佢對大脾附近,呢條死八婆好似知道我想

賴撻咁喎,佢即時自己分開對大脾,佢咁順攤,我又係都

唔賴住呀,只係不停咁賴佢兩條大脾罅,睇黎佢好似好心

急咁喎,"鮑鮑"起勢咁將佢嘅下體上下不停咁郁,仲一路

郁一路好細聲咁呻吟添,嘿嘿...你個淫娃蕩婦o丫,想我

賴妳隻撻呀嘛,o啱o勒...折磨下妳先至得,鬼叫妳唔肯

同我打茄輪呀,我淨係賴佢嘅大脾內側同埋佢條大脾罅,

佢好似越黎越辛苦咁,係呢個 Moment...我就突然伸條

利去賴佢隻蟹一野,"鮑鮑"當堂好大聲咁叫左出黎,我估

唔到佢隻蟹咁 Pink 嘅,而且味道方面仲好鮮甜下添喎,

怪唔得叫"鮑鮑"啦,原來佢真係收埋左隻絕世好鮑嘅,好

彩我冇錯過呢個四川鮮鮑宴o者,我用條利鑽佢個窿同埋

磨佢粒陰核,"鮑鮑"佢開始發癲o勒,佢大大力咁將佢隻

撻磨我個咀,搞到我成咀成面都係蟹水,我再加把勁賴佢,

仲賴到雜雜聲添,哇...前後我諗都賴左成十幾廿分鐘呀,

唔得啦...我條利都軟晒啦,唔賴啦!

我成個大字型咁瞓係床上面,而"鮑鮑"就起身,然後跪左

係我兩隻腳中間,佢一黎就大大力咁啜我個尻頭o勒,似

乎佢唔係太懂得運用佢條利咁囉,算啦...

唔係條條女都精於吹蕭呢瓣野嘅,佢啜得夠力水咪算囉,

"鮑鮑"係咁啜,都啜左成兩三分鐘,咁啜法...好易比佢

啜晒 d 尻汁出黎架,所以我即刻叫佢停口,"鮑鮑"好醒

目,佢拿拿聲幫我帶袋,跟住就同我做觀音,佢將我條賓

周塞入佢條西隧入面,唔...佢條西隧都算緊窄,又多水,

好彩佢冇大大力咁坐落黎咋,因為我開始有 d 想爆嘅感

覺呀,可能頭先比佢吹得太耐掛,我起坐起身攬住佢條腰,

然後就伸個頭去啜佢粒 Lin,啜左一陣我就一個鯉魚翻

身,變成男上女下,我再發力係咁喪插佢隻西,仲撞到啪

啪聲,不過都撞唔到三十野就爆左o勒,我攬住"鮑鮑"係

咁喘氣...甩左條賓周出黎之後再攤係張床上面休息一

陣...

休息完就去沖涼囉,事後侍浴當然係一點式啦,沖完涼,

換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,百五蚊費用,唔打茄

輪就唔比貼士呀!比完錢之後我都開門拿拿臨走啦!

總結 :

"鮑鮑"相頭一般,服務唔錯,副架生又幾好,隻西都算夠

窄,加上佢有隻四川鮮鮑,所以我比"鮑鮑"佢75分,有20

分係扣佢唔肯打茄輪嘅,仲有5分係扣佢含果陣唔識

用條利去撩下我個尻頭嘅,加起上黎咪總共扣左25分囉,

由於"鮑鮑"佢相頭一般得黎仲唔肯打茄輪添,所以肯定

冇下次呀!

若果閣下鍾意吊鄰家女孩得黎,又一 d 都唔鍾意同性工

作者打茄輪嘅話,咁"鮑鮑"呢條四川妹佢嘅服務一定可

以令你地滿意呀!

P.S.我不停咁提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  1.48%

二星會員

賴成十幾廿分鐘, 好偉大啊~~

條女有冇俾返錢你?

升級  33.33%

一星會員

so good thanks

升級  53.33%

一星會員

没有正面,不爽啊

升級  8.52%

二星會員

唔该楼主PM个妈咪的电话号码,唔该

升級  56.67%

一星會員

JS身材好熊伟啊

升級  59.33%

三星會員

好一餐鮮鮑宴....
食神

升級  76.67%

一星會員

沙咀畢比特 good

升級  63.33%

一星會員

我是PK大師

升級  3.17%

三星會員

好豐滿啁.... 背肌
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  3.7%

二星會員

真是个享受刺激的好地方啊

升級  1.11%

二星會員

wa...fat pock chop

升級  0.74%

二星會員

親身上陣,表演中出內射,全体人員向你致敬.聽到係鮮鮑都興奮

升級  96.67%

一星會員

有小小肥咁@___@
ABC

升級  32.59%

二星會員

lick the pussy, not so clean.

升級  43.33%

一星會員

看起来好吸引