winning11

查看: 11969|回復: 27

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 暗瘡小靈晶

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 暗瘡小靈晶

日期 : 星期六

時間 : 晚上 8點45分

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 晶晶 (自稱十八歲既湖南妹)

今日去到水圍果陣,個媽咪就即刻大撚聲聲咁同我講:"有

條新既湖南妹黎左喎,仲係靚妹仔黎架,十八歲,卜卜脆,

你睇唔睇下咁o丫?",我就答佢:"好...咪叫佢過黎睇下先

囉,個媽咪叫我上樓等佢一陣,我上咗樓...坐左陣...個

媽咪拖左條靚妹入嚟,當時我離遠望過去,都覺得 ok o丫,

普普通通既鄰家女孩一個咁囉,冇乜問題喎,一聲 ok 之

後,條女就行左入嚟,而媽咪就馬上柵門自動消失o勒...

我拖住條靚妹隻手仔行入房,就順便問佢:"請問妳叫乜名,

咁呀?",條靚妹答:"我叫晶晶囉",我突然之間覺得"晶晶"

個樣好似有些少唔對路咁,我再近距離睇清楚佢到底有乜

野唔對路咁啦,唔睇由自可,一睇就後悔o勒,原來"晶晶"

佢成面暗瘡,雖然唔算係好嚴重果隻,但係都冇癮啦,唉...

算啦...冇理由家下至彈架嘛,橫掂咁大個仔都未吊過暗

瘡妹既,今日咪試下囉,或者有驚喜呢...

入到房之後我地就各自除衫o勒,"晶晶"睇起上黎頂多有

5呎高,皮膚唔係好白,又唔係好滑,佢一剝光豬之後...

我就見到佢對波頂多32b,"晶晶"呢類型既女仔,冇乜波

都預左架啦,所以我唔 Mind 喎,起碼佢兩粒 Lins 都夠

Pink o丫,西毛唔多,副架生算合格啦...

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面好求其架,係咁依幫我洗

下個尻頭就算撚數...沖完涼就返入房開工,我叫"晶晶"

瞓低先,然後我就爬上床,大家都知我一向都好鍾意打茄

輪既,但係..."晶晶"佢成面都係青春豆,真係睇到都唔開

胃呀,所以我唔諗住同佢打茄輪,更加唔想賴佢隻撻,淨底

落黎,唯一可以玩既就係佢兩粒 Lins,咁我就唔蝕底拿拿

臨起勢咁啜佢粒 Lin 先,少左兩瓣野玩,仲唔啜返夠本呀,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

哼!佢對波仔都算幾實淨,話晒都係靚妹仔o丫嘛,副架生

殘極都有個譜嘅,啜左十分八分鐘,啜到都開始都冇乜癮

o勒,咁我就索性瞓低比佢服侍我啦,"晶晶"佢都知道係時

候開工架啦,所以佢即刻彈起身,一野將我條賓周擺入口

果度係咁啜,佢嘅口技冇乜特別,一味得個啜字,只係勝在

啜得夠力水,可惜啜得唔夠耐,佢啜左頂多廿下就停晒口,

跟手幫我帶袋,我叫佢騎上黎做下觀音先啦,點知佢條死

八婆一尻瞓落床喎,跟住死都唔肯起身,我都冇佢辦法,

唯有趁我未軟之前快快趣趣塞條賓同入去佢塊西入面好

過啦,再拖落去嘅話,我真係驚唔夠硬就大鑊啦,由於"晶

晶"佢嘅衣著非常戇尻,又唔化妝,由頭到尾都冇乜撈味,我

仲估佢係o啱o啱出黎做嘅o者,點知一開始揪插佢就原形畢

露o勒,佢係咁係度叫:"噢~~~噢~~~老公~~~噢~~~",

仲叫得鬼死咁精 Ling 添架,妳老味o丫...原來妳係老油條

黎嘅,成面暗瘡,鬼做妳老公呀!我一直都係度拖慢個

節奏,希望做耐 d 啦,呢條死八婆竟然睇穿左呢個祕密,

跟住竟然想用埋晒 d 甜言蜜語黎引我盡快出野,佢係我

耳邊細細聲同我講:"老公...我個西好痕呀,你大力 d 插

我啦,老公...好痕呀...大力 d 啦,快 d 啦...老公...",

挑~~~妳當我傻仔呀,妳唔係o啱o啱出黎做,我亦都唔係第

一次出黎玩架,我冇咁易上當架!我係都慢慢隊呀,妳吹咩!

不過...人類係永遠都戰勝唔到現實嘅,我隊左廿幾野之後

就有 d 想爆o勒,其實...係咁拖落去,唔爆都冇癮啦,所以

我決定狂插佢,快 d 爆晒出黎,對大家都好,我大大力咁隊

埋去,隊到啪啪聲,個場面都好似幾威風咁架,不過就唔威

得幾耐囉...都冇十野就一路隊一路爆o勒,唉...收工...

爆完就一齊去沖涼囉,咁當然係冇事後嘅侍浴啦,沖完涼,

換好衫之後,又到左畀錢嘅時候o勒,百五蚊費用,唔比

貼士呀!比完錢之後我就開門拿拿臨走啦,哼!

總結 :  

"晶晶"毫無相頭可言,服務仲都唔係咁得,淨係得對波仔夠

實淨同埋兩粒 Lins夠 Pink,條西隧嘅緊窄度都 ok 嘅,老

實講,我就覺得佢其他方面就一無可取o勒,所以我比呢個

咁鬼精 Ling 嘅暗瘡怪"晶晶"60分,至於我點解扣佢40分

咁多,我諗我都唔使再詳細向大家講解啦,但求一洩,女人

一個,快餐一鑊,係咁多!所以冇貼士,我亦都唔推薦呢 d

咁嘅貨色比大家,總括嚟講..."晶晶"係唔應該出黎做雞嘅,

佢只係適合去餐廳飯店果度做服務員,我講完o勒! (-_-)

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  90.92%

三星會員

坐下"阿畢"張梳化先
淡水王子 發表於 2009-9-1 20:13

坐完就睇下 d 內容,捧下場啦衰鬼!!

升級  97.04%

二星會員

条女真係唔得,哈哈。
我不帅的,不要爱我

升級  22.96%

二星會員

睇見都想嘔,你可以吊埋佢,真係先人呀你!
向ca同cp講拜拜!
我愛我的沙灣囡囡!!!

升級  90.92%

三星會員

睇見都想嘔,你可以吊埋佢,真係先人呀你!
檸七王 發表於 2009-9-2 00:49

你都服撚左我啦,問你死未!

升級  30.75%

三星會員

阿畢竟然冇瀨西,呢條女肯定好唔掂!

升級  90.92%

三星會員

阿畢竟然冇瀨西,呢條女肯定好唔掂!
happylawlaw 發表於 2009-9-2 05:57

你果然係我嘅忠實Fan屎,多謝支持!!

升級  45.19%

二星會員

畢兄不只無瀨西, 連車都無, 女又無推薦, 一定唔掂!

升級  90.92%

三星會員

畢兄不只無瀨西, 連車都無, 女又無推薦, 一定唔掂!
hokw 發表於 2009-9-2 10:42

原來你都係我既忠實Fan屎黎架,

多謝你嘅支持呀!

升級  89.63%

二星會員

老油條遇著老人精, 打和.

升級  90.92%

三星會員

老油條遇著老人精, 打和.
duphj 發表於 2009-9-3 00:15

喂,唔該你搞清楚好喎,

條女就肯定係老油條,

但係我就後生兼靚仔,

絕對唔係乜野老人精!

升級  90.92%

三星會員

我用靚模攬枕好過
湯少 發表於 2009-9-3 02:55

其實你都可以係咁講嘅,

正所謂豬閪都係肉吖嘛!

升級  1.48%

二星會員

總括黎講..."晶晶"係唔應該出黎做雞既

真係中肯。 「支」唔係個個都可以做架

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
再一次引証亞畢嘅雜食程度是何等高昂
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  6.3%

二星會員

嘩...
掂呀!!!
好野呀, 師兄...

升級  90.92%

三星會員

再一次引証亞畢嘅雜食程度是何等高昂
飛花亂愁腸 發表於 2009-9-3 18:56

嘩...掂呀!!!好野呀, 師兄...
manmanforu 發表於 2009-9-4 01:44

你條粉腸阿花睇到未呀,

人地都話掂呀!好野呀!!

升級  63.33%

一星會員

女女吧好看,,,好黑

升級  16.67%

一星會員

pfpf,这条女都要得....

升級  23.33%

二星會員

我又来支持下毕兄·