winning11

查看: 38861|回復: 40

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 環保湘湘 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 環保湘湘

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 六點半

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 丹丹 (十八歲既湖北妹)

上次去水圍食左個四川鮮鮑宴之後,真係有些少食過

返尋味既感覺呀,所以今日我又去水圍睇下有冇其他

地方既鮮鮑宴食,去到水圍果陣我就問媽咪:"喂,有冇

新女呀?",個媽咪即刻好撚大聲咁同我講:"梗係有啦!

你上樓等我一陣,我去拖條新女過黎比你睇下!",我上

左樓...坐左陣...個媽咪一打開度門...我一睇...

哇...條女都幾高喎,夠後生,又白淨,不過個樣就麻麻

地囉,個媽咪問我:"老細,o岩唔o岩呀?",我即刻答:

"ok...入黎啦!",個媽咪聽到之後就笑笑口咁同我講:

"玩得開心 d 啦老細!",然後就柵門走o勒...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我拖住條女隻手仔行入房,我順便問佢:"喂,妳叫乜名

呀?",條靚妹就話:"我叫湘湘",我再問:"咁妳幾多歲呀?

邊度黎架?",佢就答:"我剛剛夠十八歲,係湖北黎既...",

入到房之後我地就各自除衫o勒,湘湘睇起上黎都應該有

1.7米,高度方面都唔錯,皮膚又白又滑,不過...佢一剝

光豬之後...我就發現佢冇乜波o勒,頂多30b,好彩兩粒

Lins 夠 Pink,

升級  90.92%

三星會員

西毛又唔多,o岩晒我呀!

升級  90.92%

三星會員

我即刻同佢去沖涼,佢侍浴方面好求其架,係咁依幫我

洗下個尻頭就算撚數...我地一路沖涼一路傾偈,傾傾

下我開始覺得"湘湘"真係好熟口面,就係呢個時候,"湘

湘"突然同我講:"點呀,唔記得我o拿,我係"小程"既姊

妹呀!",啊...我記得啦,我第一次見佢既時候,佢就係

同小程一齊上樓比我揀既,結果我就揀左"小程",後來

隔左兩個禮拜,我就開名執左"湘湘"一劑添,不過佢當

時唔比影相,所以先至冇同大家講過之嘛,講起上黎都

成大半年前既事啦,諗起果次都谷撚氣呀,呢條死八婆

又唔比打茄輪,吹簫就訓係張床度同我吹,我要跪係張

床上面隊條撚埋去佢個口果度,吹幾野就停口,咁又唔

得,咁又唔肯,鬼撚死咁o錫身,唉...今日我竟然唔記

得左佢個樣,比佢入咗鐘,算我行衰運啦...

沖完涼就返入房開工,我叫"湘湘"瞓低先,然後我就爬

上床,我想試下今次可唔可以同佢打茄輪啦,咦...今

次可以打茄輪喎!我伸條利入佢個口入面係咁撩,佢又

伸返條利過黎撩喎,真係非常驚喜呀,我地打打下茄輪

果陣,佢突然捉住我隻手,跟住將我隻手放左係佢隻西

上面,再塞左我隻中指入佢隻西入面,話時話...我都真

係冇耐都冇挖過女人隻西啦,o拿...係妳迫我用手指撩

妳隻西架咋,唔關我事架,今日仲唔挖返夠本呀,哼!

其實我本身就對挖隧道唔係咁大興趣,所以挖左一兩

分鐘之後我都唔再挖o勒,"湘湘"訓係床度,我就係佢

上面好投入咁攬住佢黎打茄輪,"湘湘"又郁手o勒,今

次佢伸隻手去玩我條賓周,佢玩到我條賓周硬撚晒之

後,就一野將我個尻頭塞左入去佢隻西入面喎,哇...

我真係當堂打左個突呀!其實我個心都有 d 驚

架,自從賴過野,感染過淋病,我都唔係好感唔帶袋架

啦,仲有呀...上次佢仲好撚o錫身架喎,點解今次咁

爛做既?不過...我既理智始終都係戰勝唔到情慾,唔

入都入咗啦...反正佢隻西入面又夠濕又夠暖,好正

好過癮呀!"湘湘"將佢條腰起勢咁郁,令到佢隻西不

斷咁係度吞吐我條賓周,我開始忍唔住想爆啦...

我即刻大大力咁插入去佢隻西入面,"湘湘"一路呻

吟一路叫我唔好中出喎,唔好中出之嘛,冇問題!

結果...我都插唔到十野就要爆o勒,我即時揪返條野

出黎,跟住射晒係佢個肚果度,噢...好撚舒服...好

撚過癮...

升級  90.92%

三星會員

但係...好似好多樣野都未做喎,我又未賴撻,佢又未

含,由頭到尾都只係搞左十幾分鐘咋,咁快...邊度

夠喉架!我同"湘湘"講:"妳咪走住,我要執多妳一劑!",

"湘湘"問左我一個好戇尻嘅問題:"你比多次錢呀?",

我就答:"咁梗係比多一舊妳啦!","湘湘"一聽到可以收

多次錢之後就尻咁開心,佢用廁紙整乾淨晒我射左落佢

個肚上面嘅精液之後,就即刻捉住我條賓周係咁郁,大

姐呀...

我o啱o啱出野咋,妳係都同我去沖個涼,比我休息十分

八分鐘先啦,"湘湘"係咁扭計話唔想沖涼喎,有冇搞

錯呀妳!妳咁污糟都有嘅!我同佢糾纏左好耐,佢先至

肯起身同我去沖涼,沖完涼之後我地又入房開始過...

老實講...我出咗野冇耐,真係唔多識硬喎,"湘湘"好

識做,先叫我瞓低,然後同我含,佢係咁啜係咁啜,

啜左兩三分鐘之後,我開始硬左些少,佢一見到咁嘅

情況o者,就即刻把握機會,馬上騎上黎,將我條塞

入佢隻西入面o勒,佢一野一野咁坐落黎,野野都坐

到啪啪聲,坐到佢都開始腳軟呀,咁人心肉造嘅,咁

我咪叫佢瞓低囉,反正我都未賴撻,"湘湘"一瞓低o者,

我就先同佢打茄輪,然後就啜佢兩粒 Lins,最後就賴

佢隻撻,我條利係佢隻西果度又磨又鑽,"湘湘"佢就

係度 We Wa 鬼叫,典床典蓆,我見到佢隻撻仲好一線

同埋好 Pink 架,賴左成幾分鐘,都賴夠啦...

我條賓周仍然唔係好硬,我試下夾硬塞入去"湘湘"隻

西入面睇下得唔得啦,點知又比我塞到入去喎,咁我

咪速速狂吊囉,我係咁插係咁插,插到我都喘晒氣

都未出到野呀,我都冇乜心機o勒,我揪返條出黎,

跟住企左係度喘氣,"湘湘"好乖咁坐起身幫我含

喎,真係抵讚!佢不停咁啜我個尻頭,都啜左成三四

分鐘仲未停口喎,唉...算把啦...佢再啜落去都係

出唔到野架啦,我仲後生咩!我索性叫佢停口收工,

我地一齊又去沖涼,沖完涼之後返入房著衫啦,我

見到"湘湘"個屎忽又圓又白,我就問佢:"喂,趁我

地仲未著衫,同我做下狗仔得唔得呀?","湘湘"笑

住咁答:"我冇所謂呀,你得嘅咪插入嚟囉!",佢講

完之後就企係度將個屎忽整高些少黎就我,妳真

係乖女呀,我插左條野入去之後就起勢咁隊,係咁

隊,隊到佢個籮友啪啪聲,試圖隊到出野啦,點知...

我又係隊到喘晒氣都出唔到野,唉...無謂再勉

強落去啦,我出返黎,跟住著衫埋單啦...

換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,一百五十蚊再

加第二劑一百蚊,由於我今次好滿意"湘湘"嘅服

務態度,所以我再比多五十蚊貼士佢!總共三舊,

比完錢之後"湘湘"就笑到見牙唔見眼咁同我拜

拜,個媽咪都唔知我係樓上面搞左兩野,我臨走

果陣仲問我想飲乜野喎,我次次都係飲冰紅茶架

啦,咁都仲要問,我一路飲住枝冰紅茶一路大搖

大擺咁走,個樣都不知幾得戚呀...哼!

總結 :  

"湘湘"雖然相頭唔係幾得,又冇乜波,不過佢夠高

夠白淨又夠後生,仲主動提供非常環保嘅性服務,

咁嘅價錢就有咁多野玩,都算難得架啦!我比"湘

湘"佢85分,有10分扣佢冇乜波嘅,有5分扣佢唔

洗我帶袋同我做嘅,咁危機,冇下次呀!

大半年前第一次幫襯佢,當時佢非常o錫身,除左

帶袋插入佢隻西之外,乜都唔得,大半年後,竟然

乜都得,我估可能係佢生意唔好啦,所以咪加強

佢嘅服務,希望會有返轉頭嘅熟客囉,我而家好

驚呀,唔知今次又會唔會賴野呢?!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  9.26%

二星會員

对波最多都是32A
唔吊唔知撚粗大
唔插唔知西緊窄

升級  19.12%

四星級會員

水圍畢先生真是救國英雄
Hungry for Love

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
成日出唔到嘢就咪吊啦
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  80%

一星會員

Thank you. But the girl may be....................

升級  7.04%

二星會員

兄弟,出来玩还是理智点。没有了最后防线会出事的

升級  20%

一星會員

咁鬼丑条女都上,大哥好伟大~~~~~~~

升級  90%

一星會員

你忍唔到唔帶袋, 但係忍到唔中出果度好野wor

升級  90.92%

三星會員

成日出唔到嘢就咪吊啦
飛花亂愁腸 發表於 2009-9-7 12:13

咩啫,人地啱啱先出完野咋喎,

都冇休息過就即刻又再做過,

換左係你都冇可能出到野啦!

升級  30.75%

三星會員

阿畢真係食得唔好"SAI",呢件扒王之王都可以吔得落!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
咩啫,人地啱啱先出完野咋喎,
都冇休息過就即刻又再做過,
換左係你都冇可能出到野啦!
沙咀畢比特 發表於 2009-9-8 00:57

我一個星期先出到一次咋

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

輪到我講嘞!我覺得条女唔太差吖,可能係角度問題。
不過個樣就老成D!!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  90.92%

三星會員

輪到我講嘞!我覺得条女唔太差吖,可能係角度問題。
不過個樣就老成D!!weggie3388 發表於 2009-9-8 14:53

呢位師兄真係識貨呀!!

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 小心駛得萬年船.

升級  97.04%

二星會員

好似几精彩下哦,支持下。
我不帅的,不要爱我

升級  90.92%

三星會員

豬閪都係肉,好過要自瀆!!