winning11

查看: 29514|回復: 39

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 東莞 均月 之 陝西小群

升級  90.92%

三星會員

東莞 均月 之 陝西小群

日期 : 星期五

時間 : 下午 5點

地點 : 東莞 均月

人物 : 東莞畢比特 與 小群 (22歲既陝西妹)

上次去左均月做左個超齡學生妹之後,真係好好玩,搞到

我成日心思思,結果...我又忍唔住,好似比鬼迷咁自己

一個人,山長水遠咁又死左去 CP 均月o勒,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我一落車就打電話比部長訂房,叫佢準備定一條靚女比

我,今次一定要高妹喎,唔好再比埋 d 三吋釘比我!

上到去,部長帶我入房,跟住就用對講機同唔知邊個聯

絡,冇幾耐就有條都幾高既女入黎o勒,部長同我講:"今

次試唔試下 OL 咁呀?我一睇...條女都 OK 喎,應該有

5呎5高,皮膚都幾白淨架,帶住副超,一身寫字樓打扮,

升級  90.92%

三星會員

我就話:"OK,就佢啦!",跟住個部長就一副好撚凶狠嘅

表情同條女講:"妳要好好咁同我服侍畢先生呀,佢係

我熟客黎架,知道未?!",咦...乜個部長講野咁似沙咀

果 d 媽咪嘅!條女就笑住咁同部長講:"哇...好大壓

力呀!"

個部長終於走左o勒,淨返條女同埋我兩個人係個房度,

條女先放低個手袋,再除埋副眼鏡,然後就開左個電視音

樂台係度播放音樂,跟住就係度跳舞扭屎忽花,雖然我之

前都係度睇過一兩,不過唔知點解...始終都覺得好撚肉

麻,我忍唔住笑左出黎,其實佢都唔係跳得好好睇o者,算

啦...唔好跳啦!

唔使佢跳舞,佢就行埋黎除我件衫,剝我條褲,跟住佢用

手揸住我條賓周係咁攪,攪到我硬左之後就幫我帶袋係

咁吹,

升級  90.92%

三星會員

吓...我地好似未沖涼架喎,佢吹左一陣就推我落床,

然後就拿高自己條裙,跟手除埋條黑色T-Back,再騎

上黎做觀音坐蓮,佢一路坐,一路除埋自己件恤衫同埋

個黑色奶罩,佢對奶都唔錯,應該有33b,我即刻伸對

手過去渣實佢對奶,手感都算 ok,起碼唔會散晒先啦,

兩粒 Lins 嘅 Size 就同個一蚊銀差唔多啦,顏色就啡

啡地咁啦,佢騎左我十分鐘左右就拉我起身喎,原來佢

要我做傳教士呀,但係我就想做狗仔囉,點知佢扭我計,

係咁同我講:"唔好啦...好痛架...",唔好就唔好啦...

佢瞓咗係張床度,我對好位就攬住佢係咁隊o勒,我係

咁隊!係咁隊!隊隊下...軟左添...

反正都軟左o各,去沖涼做服務好過啦,齋吊嘅話使乜山

長水遠黎東莞喎,週維都有得吊啦,快 d 同我去沖涼!!

我地兩個都剝晒光豬之後,就入咗去沖涼房,佢先將沐浴

露查勻我全身,再用對波幫我做 Body,

升級  90.92%

三星會員

跟住佢就幫我沖水,沖完水就走左去我個後欄果度幫我做

毒龍鑽,

升級  90.92%

三星會員

鑽左一陣就係我大脾下面食我兩粒荔枝,然後仲由後面

捐過我對大脾去到前面,再一啖含住我個尻頭係咁啜,

啜啜下就叫我坐係張快樂椅上面,跟住佢就跪係我面前

同我做腸仔雙蛋,

升級  90.92%

三星會員

夾左一陣就又含撚,咁就o岩o勒,唔帶袋吹先至過癮

架嘛!佢個口既吸力續漸加強,而佢個頭上下郁動既

節奏亦不斷加快,我...我...我要爆啦!

點知我係佢個口入面一爆o者,佢就係咁嘔喎,唔關我事

架,妳一早又唔同我講,我仲以為妳可以口爆架嘛,鬼知

妳口爆會嘔架咩!

升級  90.92%

三星會員

佢係咁吐口水,吐完口水就去刷牙,刷完牙我地就上床,

一上到床佢就話:"我尋晚冇訓覺同朋友玩通宵,而家好

眼訓呀,唔做服務得唔得呀?",我就同佢講:"得,攬住一

齊訓覺囉!",佢聽到之後好開心,我地就攬埋一舊訓o勒,

瞓咗冇一陣佢就手多多搞我條賓周o勒,我比佢搞到硬

左,咁我就伸個頭埋去同佢打茄輪,佢冇避開不特止,

仲伸條利過黎係咁撩,

升級  90.92%

三星會員

車咗一陣我就啜佢粒 Lin,啜左一陣我就賴佢對大脾,賴

完大脾就賴佢隻西,佢嘅西毛非常濃密,隻西又唔係咁鮮

嫩,不過賴得就唔好晒啦,係咪!我賴緊佢隻西果陣,佢突

然問我:"你梗係成日同女人賴西架啦,係咪呀?",我就話:

"我唔係咁隨便架,我淨係賴妳隻西架咋!",

升級  90.92%

三星會員

佢聽到之後都不知幾開心呀,我賴左十分八分鐘之後就

爬返上去,跟住我一手將我碌野塞左入去佢條西隧入面,

哇!好正呀!佢知道我未帶袋就插左入去,就即刻同我講:

"點解咁架,你唔帶袋呀?唔好係入面出野喎!",我答應左

佢之後,我就係咁揪插佢o勒,

升級  90.92%

三星會員

而佢好享受咁比我插,我插左一陣,開始有些少想爆o勒,

我即刻加快揪插既速度,唔洗幾耐...我就即刻退返碌野

出黎,好似日本AV片咁射晒落佢個肚果度...

升級  90.92%

三星會員

搞掂左之後,亦都係夠鐘嘅時候,我地去沖涼,跟住著

返衫,最後畀錢,三百蚊人仔,佢走之前講左個電話號

碼比我聽,叫我第日 Call 佢出黎一齊去街玩喎...

總結 :

"小群"相頭都可以,起碼有高度,夠白淨,又有波路,

雖然冇幫我做莞式服務,但係就勝在扑野果陣夠投

入,勁有情侶 feel,打茄輪又得,賴西又得,唔帶袋

扑野都得,不過講明先呀,係我咁靚仔先至得架咋,

你地咪去到搵佢果陣乜都唔得,就返黎話我講大話

呀...

我比佢85分,我係佢個口入面爆果陣佢嘔,所以扣

佢5分,另外冇做莞式服務就扣10分...

最後奉勸各位唔好學我唔帶袋呀,死梗架!!

升級  56.67%

一星會員

帶袋,死鬼佢吹呀,深圳吹都得啦、去咁遠玩一定要開心、師兄你話係唔係先○

升級  19.12%

四星級會員

師兄好野  

玩完學生妹又玩OL
Hungry for Love

升級  59.25%

三星會員

畢兄犀利、轉移口味,食老餅。恭喜、恭喜畢兄(弟弟),國慶放煙火?打真軍。爽爽!

升級  45.19%

二星會員

畢兄好嘢! 夠胆再唔帶上

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
佢瞓咗係張床度,我對好位就攬住佢係咁隊o勒,我係
咁隊!係咁隊!隊隊下...軟左添...
沙咀畢比特 發表於 2009-9-30 03:58

我平時都是隊幾吓就軟架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.48%

二星會員

下, 俾你賴, 俾你口爆, 仲唔使你帶袋~~~~

升級  1.48%

二星會員

「最後奉勸各位唔好學我唔帶袋呀,死撚梗架!!」 梗係啦, 你無袋扑過, 實中招啦

升級  96.08%

三星會員

嘩,精彩報告....
可惜我就;
未曾入洞已無力,
未曾夠硬已變軟!