winning11

查看: 24674|回復: 23

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 再遇團團送口爆 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 再遇團團送口爆

日期 : 星期五

時間 : 晚上 10點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 再與 團團 (我估起碼廿歲嘅廣西妹)

上次去水圍執左件靚妹仔"春麗",都 OK o丫,肯車,肯吹,比賴,仲唔使

帶袋,內射得唔得我就唔知o勒,因為我一向都唔想搞到人地大肚嘅,我

覺得咁樣好撚折墮架,今次去睇下仲有冇呢類乖女先至得...

我今日去到水圍,個媽咪一見到我就叫我上樓先,近排風聲緊喎,我挑!

當年06年尾沙咀拉到七彩果陣,我都一樣照去啦,水圍呢度有幾緊呀,

不過...人地搵食嘅,我咪聽佢嘅吩咐囉,我入咗鐵閘,上樓梯冇幾耐,

媽咪就叫左條女跟住我上樓o勒,我回頭一睇...條女好生面口喎,皮膚

就黑左些少,個樣亦唔係話好得,不過就叫做有返 d 高度,媽咪係鐵閘

果度好大聲咁問我條女得唔得,我呢份人冇乜好,就係好在唔係咁揀飲

擇食,一般嚟講...唔係太過離譜嘅女我都唔會彈嘅,呢條女反正都未吊

過嘅,就吊佢啦...

條女今次帶左我去三樓另外一個我從未去過嘅單位,用鎖匙開門比我之

後,我地就入房除衫準備進行交易o勒,條女一路除衫果陣一路問我:"你

今日專登返黎搵我架?",專登返黎搵妳...乜我之前有搵過妳咩?我心諗

...可能係佢認錯人嘅o者,不過我把口就老虎蟹都話:"係呀,我專登返

黎搵妳架,不過我就唔記得左妳個名囉!",佢聽到我咁講之後就係度扮

嬲喎,跟住就同我講:"我叫團團呀,哼!",吓...咩話...妳真係"團團"?!

點解成個人唔同晒嘅...上次佢嘅皮膚睇落都好似好白咁架,乜今日成

個菲律賓人咁嘅...唔通女大十八變!雖然我真係唔敢相信佢就係"團團",

佢成個嘜頭都唔同晒,佢嘅髮型同埋樣貌完全唔同晒,不過佢冇理由呃我

架,算啦...佢話係咪係囉...

除晒衫之後,我開始認得佢副架生o勒,高高瘦瘦嘅身形,腰短腳長,30b左

右嘅皮仔,論身材"團團"算係我鍾意果類型,可惜係皮膚同埋兩粒 Lins

略嫌黑左些少,好彩佢嘅服務態度都唔錯,幫我沖涼果陣都好細心下,我

就幫返佢對波仔擦沐浴露咁啦,過程都幾過癮架,沖完涼就上床扑野o勒,

一如以往,我又係叫"團團"瞓上床先,然後我就爬上床慢慢嗒真條女先...

我先試下"團團"今次可唔可以打茄輪先咋,點知...我一伸個頭埋去果陣,

佢即時拎開個死人頭o勒,挑...妳估我真係好想同妳打茄輪呀,唔打茄輪

就揸爆妳個波,啜甩妳粒 Lin,賴爛妳隻西,哼!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我先左邊揸波,右邊啜 Lin,然後就右邊揸波,再左邊啜 Lin,重複兩三次

之後就賴下佢對長長嘅大脾o勒,佢兩隻大脾都比我賴過晒,我再賴佢嘅

大脾罅,呢條死八婆即時分開對腳黎遷就我,妳都幾識嘆架喎,好...就益

多妳一次啦,我先伸條利出黎,輕輕咁界落去佢隻西果度,我發覺原來佢

隻西已經出晒水,佢嘅西水嘅味道都 ok 嘅,雖然唔可以話好清甜,但係

都幾解渴嘅,我用條利係咁撩佢粒陰核,佢開始係度呻吟o勒,我突然加大

力度同埋速度,上下不斷咁磨佢隻西,磨到佢係度鬼殺咁嘈,我o拿o拿

聲伸對手去撩佢兩粒 Lins,我同一時間對佢進行三點攻擊,佢都不知幾

享受呀,都差唔多啦...玩夠啦...係時候到我啦...

我大字型咁瞓係張床上面,"團團"知我想點o勒,佢做服務先做我兩粒 Lins,

跟住就用手反起我塊包皮,再一口含住我個尻個係咁啜,初初佢慢慢啜架,

啜幾野又伸條利出黎撩下我個尻頭咁啦,佢重複左呢一組動作三幾次之後

就將我個尻頭啜到實一實黎吹,而且佢仲吹到啜啜聲,真係過足癮呀,佢都

吹左好耐呀,最少都成四五分鐘呀,我同佢講:"哇...夠啦夠啦...再吹就爆

架啦!",點知佢一聽到我咁講之後,就即時將佢個咀嘅吸力加強同埋將佢個

頭嘅上下移動速度加快,我覺得佢好似有心吹爆我咁喎,我個心係度諗...

佢隻西我上次都吊過啦,今次試下係佢個口入面爆都好無所謂嘅,咁就由得

佢啦,我比佢再吹多一分鐘左右就係佢個口入面爆o勒,口爆真係舒服 d 嘅,

可惜我都未完全爆晒出黎佢就縮開個口去吐口水o勒,有冇搞錯呀妳!

出咗野就去沖涼啦,沖完涼,換好衫之後,又係畀錢嘅時候o勒,百五蚊費用,

唔比打茄輪就當然冇貼士啦,今次"團團"又話:"呢間房係媽咪同人地散

租返黎架,我要比廿蚊租架!",我聽到之後心諗,咁又點呀,關我事呀,唔

比貼士呀,跟住我就一尻開門走左o勒...

總結 :  

"團團"今次轉左個髮型,加上冇化妝,搞到個相頭仲衰過上次,但係服務態

度依然好好,副架生依然咁新淨,除左唔肯同我打茄輪之外,其他都冇扭我

計,算叫做聽話,加上佢今次吹爆我,總算有驚喜,可惜係我仲未完全爆晒落

佢個口入面佢就已經去吐口水o勒,呢度有些少敗筆囉,所以我今次比"團團"

佢70分,有10分扣佢唔肯打茄輪啦,另外有20分扣佢口爆果陣唔夠完美嘅,

加起上黎咪總共扣左30分囉...除非佢口爆方面能夠有進步啦,如果唔係我

肯定冇第三次呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  30.75%

三星會員

恭喜阿畢兄口爆成功!

升級  84.44%

二星會員

口爆好呀,我都想試吓。

升級  13.33%

一星會員

阿畢C兄
可唔可以比個水圍快仔地址我ar~
我剩係知響人人x附近
唔知邊度?

升級  97.04%

二星會員

晤知点解,硬系觉得口爆无乜感觉。
我不帅的,不要爱我

升級  45.19%

二星會員

畢兄, 可否說明一点快歺地点?

升級  18.89%

二星會員

又見到畢總的包膠,回頭想想都睇兄台的文采已經有幾年,依然咁生鬼,支持下

升級  8.89%

二星會員

女女太一般了

升級  59.33%

三星會員

口爆梗舒服啦
食神

升級  96.67%

一星會員

But elder brother,  very good report & cheaper MLQ price....may u help me how to go  WHERE? MAMI TEL? TKS

升級  59.25%

三星會員

畢仔好多外國人都未去個士多髮廊開飯。你做好心告訴他!

升級  59.25%

三星會員

畢仔:你條覩,淡水友連你份包膠都唔回,係唔係去了渡假營。

升級  53.33%

一星會員

爽啊,全套真爽

升級  2.22%

二星會員

口爆好呀,我都想試......

升級  3.17%

三星會員

佢唔會講架
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  36.67%

二星會員

感谢沙畢兄弟分享

升級  12.22%

二星會員

good job thanks

升級  53.33%

一星會員

高清包交,頂力支持!!!
PM個JS 联絡方法我 (或号碼), OK ??

升級  4.44%

二星會員

多謝師兄分柑同味,請再接再勵!