winning11

查看: 15004|回復: 18

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 下午 水圍 之 重慶黑心琳

升級  90.92%

三星會員

下午 水圍 之 重慶黑心琳

日期 : 星期二

時間 : 下午 1點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 心琳 (二十歲嘅重慶妹)

尋晚去咗皇崗"甘兒瓦丸"玩正骨,果度 d 技師冇件靚女不特止,

想搵件識按嘅都真係幾難呀,我輪牌輪左件%^&,真係濕尻呀!

佢並唔係真係同我打飛機果隻濕尻喎,而係佢按摩嘅手法好

濕尻囉,呢間野我都已經好耐冇去架啦,估唔到家下仲越整越衰

添,下次請我都唔去呀!七十八蚊人仔當去賓館瞓覺就還可以,

我係睡眠區瞓醒果陣都已經中午十二點o勒,我起身食咗 d 生果,

飲左幾杯凍華田之後,就去沖涼埋單,鬼死咁肚餓,我諗住去食返

個 Lunch 咁啦,點知...行行下行左去雞竇果邊添,雖然未食野,

不過...橫掂都經過個門口o各,入去睇下都無妨o者...

我一行入去士多o者,個媽咪就好高興咁同我講:"乜咁早呀,上樓

先講啦!",我馬上回應:"喂,我o啱o啱瞓醒仲未食飯架,我經過架

咋...",個媽咪就一路推我上樓一路講:"得啦,睇唔o啱咪食完飯

之後先至再黎過囉,唔o啱揀到o啱之嘛!",妳咁講就得o勒,我一

陣唔上鐘妳咪話我呀...

係個廳坐左陣,個媽咪就帶左條女上黎o勒,我一睇...哇...條女

又矮,個相頭又一般,不過就好有笑容,但係有笑容唔係大晒架

嘛,當我想彈之際,個媽咪係咁向我 Sell 條女:"呢條女好野黎

架,佢出名好服務,包你玩得開心先算o丫..."

好服務...真係?咪化我喎,就試下條女有幾好服務至得,哼!

就叫呢條女入閘啦!

個媽咪走左,條女就跟住我入房除衫去沖涼o勒,我見到佢嘅皮膚

有些少黑,兩粒 Lins 都好啡下,波仔尖尖咁啦,大約30b咁上下

啦,身高頂多5呎呀,咪睇佢細細粒粒咁呀,d 西毛都好濃密下架,

總括嚟講真係勁一般,不過佢笑容可親,又有禮貌,侍浴方面非常

細心,我地沖涼果陣佢仲向我自我介紹添喎:"我叫"心琳"呀,今

年二十歲,我由重慶黎架",佢個名都幾配合佢陰部上面嘅黑森林

o丫,今次試下個重慶黑森林蛋糕做 Lunch 先,沖完涼之後我地

就拖住手仔上床扑野o勒...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我叫"黑心琳"瞓上床先,然後我就爬上床慢慢嗒真條女...我先

試下"黑森林"可唔可以打茄輪先咋,我詐詐諦咁伸個頭埋去同

佢傾偈,當我地傾偈傾到鼻貼鼻果陣,我就好快咁咀佢一野啦,

佢冇縮喎!咁我咪即時咀多兩野囉,跟住我仲伸埋條利出黎撩佢

個口添,打左一陣法式茄輪之後我就伸個頭去啜佢粒 Lin,我一

路啜 Lin 一路揸波,佢對波都幾夠實淨,條腰都算幼,我繼續向

下往佢個黑森林進發,雖然佢隻西唔多 Pink,但係試問咁小問

題,對我呢 d 不拘小節o嘅人嚟講又點會介意呢,話晒都係一個

"重慶黑森林蛋糕"o丫,我又點會錯過呢...

我先用條利細細力咁撩佢粒陰核,佢開始係度呻吟o勒,我就慢慢

加大力度,跟住再加快埋個速度,不斷咁用條利又撩又界佢隻西,

界撚到佢係度起勢咁典床典蓆,我趁機伸埋雙手去撩佢兩粒 Lins,

搞到佢出撚晒水...有水出係時候到我啦喎...

我成個大字型咁瞓係張床上面,跟住叫"黑心琳"同我吹蕭,佢一口

含住我個尻頭係咁啜,佢啜得非常有吸力之餘,仲識用條利去撩我

個尻頭,我比佢啜到硬晒之後我就叫佢幫帶袋扑野o勒,"黑森林"

先騎係上面,佢一野一野咁坐落黎,坐到啪啪聲,力水都好夠,跟住

我就要求做狗仔,咁佢當然冇詐型啦...

我先跳落床,"黑心琳"即時趴係床上面,跟住棟高個屎忽向住我,而

我對好個位就將碌野插晒入去,我雙手揸住佢對波仔,碌野就係佢

隻西果度插下插,佢條西隧都幾窄,感覺方面都算良好,插左廿幾野

之後我就用男上女下呢招黎結束呢個 Lunch,"黑心琳"瞓返係張床

度,我就跪係張床上面埋位較炮,我一插返碌野入去之後就攬實佢

黎揪插,我一路插一路同佢打茄輪,果種感覺真係好呀,好到插左十

幾廿野之後就爆埋添,舒服晒...

出咗野就去沖涼啦,沖完涼,換好衫之後,又係埋單嘅時候o勒,百五

蚊費用,由於佢嘅服務態度果然名不虛傳,由頭到尾都好好笑容,叫

佢做乜都肯,咁聽話,就比廿蚊貼士過妳啦!總共一百七十蚊...

"黑心琳"笑到見牙唔見眼咁同我講多謝,跟住問我:"好唔好玩呀?",

我就話:"好玩呀!",佢就即刻講:"好玩就記住再搵我喎,拜拜!"

飯都未食就Happy,搞到家陣鬼咁肚餓添,唔得啦...我都係拿拿臨去

食飯先啦!!

總結 :  

"黑心琳"相頭一般,但係笑容可親,態度親切,服務殷勤,副架生尚

算新淨,叫佢做乜都冇詐型冇扭計,十分聽話,所以我今次比"重慶

黑心琳"佢70分,有30分係扣佢個相頭唔得嘅!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  9.26%

二星會員

睇完樓主佈告真有衝動即刻上去發返炮

升級  42.22%

二星會員

thank you forbyour details report with photo

升級  23.33%

二星會員

毕兄大头未吃先比细头吃,果然有古人之风啊!

升級  90.92%

三星會員

假狗黎架,內置超厚Pad 嘅 Push-up Bra 呀!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
佢有咩唔啱架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

連阿花都返出黎捧場,今日真係高興呀!!

不過我要話你知,你個屎忽我就唔啱嘞!!

升級  97.04%

二星會員

平生最鄙视晤诚实既人了。

装假狗,晤岩既、

仲有D肚腩好大既D。
我不帅的,不要爱我

升級  90.92%

三星會員

平生最鄙视晤誠实既人了。
裝假狗,晤岩既、
仲有D肚腩好大既D。
brucechueng 發表於 2010-1-9 21:44

吓,乜你好憎d大肚腩架,

咁你咪即係好憎我囉!!!

升級  50%

一星會員

super detail report......i hope to see more sexy picture

升級  36.67%

二星會員

有意思的帖~~

升級  13.33%

一星會員

韩国空军更何况结果很快就更好

升級  27.41%

二星會員

C-hing條女係边度做?

升級  8.89%

二星會員

真够便宜的啊!

升級  56.67%

一星會員

囡囡個波都好大下

升級  10%

一星會員

可以說說address嗎?

升級  86.67%

一星會員

師兄, 你應該長註水圍, 我也是住那裡的, 可以長細說那裡有得玩, 我都留意不到

升級  69.25%

三星會員

幾好波喎