查看: 3612|回復: 8

[aR報告] 深圳/金海世紀 技師大件事

升級  18.15%

二星會員

前兩日都番左上去”得知我去開ge主場(金海世紀)有兩名技師係新黎的”但經在三了解”得知果兩名技師係由我去作客的(駐仙閣)過黎的”但係......#...原來果2名技師過黎金海的原因係..呢邊有得揀唔開大”但駐仙閣就沒”所以先過黎#  留意”留意”入正題啦,果兩名技師得了個病”但唔知咩病”病狀係→個下體出現有爛的症狀”要成6千幾蚊做收術”過左黎金海之後問我相熟的技師借錢”個技師同我講番的”驚....

回復

升級  18.15%

二星會員

佢唔係駐仙閣喇”黎左金海”黎左之後正係幫人按摩當休息喔”跟住儲錢做手術”
回復

升級  18.15%

二星會員

y.l.chan兄”你有個腦又唔用”你留黎做咩牙”下”

有人講過話一定係咩”我只係將我聽番黎的講番出黎姐”想各巴打小心姐”我又講過話肯定咩”下”得閒就用下個腦”番正都係擺係度沒用”點解唔諗少少野呢”我唔想係度同你嘈囉”仲有”你甘勞氣做咩姐”你知邊個咩?”定你比個技師按過牙”我又未講幾號”你應該唔知架”難到你知”所以幫住佢地講野”唔係牙麻”唉”...

仲有”我知d技師可自遊揀開唔開大”但我都講左話我聽番我相熟技師講番”我都係照講﹜番出黎”你鬧我做咩姐”沒野講囉”報告都比人鬧
回復

升級  18.15%

二星會員

我正係知佢地係金海幾號”幫你唔到”我聽晚番上去”幫你地問下”

仲有”在聲名多次”→→→→ 我只係將係技師口中聽番黎的”所以照寫番出黎
回復

升級  18.15%

二星會員

係係”我地沒事的”以成過去了”係咪?”嘻

仲有””我聽晚番去”親自了解情形”在告知幾號”等大家唔洗驚”嘻
回復

升級  39.63%

二星會員

Should be very careful la............... )
回復

升級  18.15%

二星會員

打左一巴?”=唔係牙”係你”你會點做?”哈哈
回復

升級  18.15%

二星會員

唔知牙”你掛”哈哈”
回復

升級  18.15%

二星會員

好抱歉”佢地唔肯講係駐仙閣係幾號”

不過這兩位技師以經有一位沒番工”同埋件事係真的”不過有幾嚴重就唔知”
回復