winning11

查看: 7656|回復: 7

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 水圍林憶蓮

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 水圍林憶蓮

日期 : 星期日

時間 : 晚上 11點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 小蓮 (二十歲嘅湖南妹)

上次終於可以吊到個大力金剛嘴o勒,都算功德完滿,唔再吊

佢住啦,今次識過 d 新朋友好過啦!今日同皇崗小矮人食完

晚飯,再行左一陣街之後,我嘅色心又起o勒,叫皇崗小矮人

一齊去滾啦,點知條粉腸又話冇錢喎,你有冇搞錯呀,咁

大個人連一百幾十蚊錢都冇,我請o勒!佢份人好執著架,

話左唔去就唔去,真係請都唔去架,唔去尻就,我自己去!

我去到中介公司,中介人問我係咪又想將條賓周比大力金剛

嘴吸下咁呀,我就表示唔好啦,今次想結識 d 新嘅朋友呀,

中介人收到 Message 之後,即刻比鎖匙我上樓,佢轉頭介紹

件好野比我喎...

我上樓等左冇耐就有人敲門o勒,我打開度門一望...條女依

起棚牙係咁笑,笑到見牙唔見眼,睇落都似個人嘅,似人就入

閘啦!唔知點解...條女好似好熟口面咁嘅,蝦...係邊度見過

佢呢?唔好講咁多啦,做朋友嘅野就貴乎坦誠,快快脆脆剝晒

衫先啦,咁大家先可以深入了解對方o丫嘛...

佢一除衫,我發覺佢身高大約5呎2度啦,都有 d 波路嘅,32b

咁上下囉,粒 Lin 就好似個五蚊銀咁大左右,又唔 Pink 喎,

d 蟹毛就非常之濃密,我同佢去沖涼果陣,佢一路係度笑,個

樣好開朗,仲一路幫我沖涼一路同我打茄輪添,好有拍拖感覺

呀,佢侍浴方面合格!

沖完涼之後我地就拖住手仔上床同對方作更深入嘅了解o勒,

我一如以往叫條女上床先,條女好聽話咁上床先喎,沖涼果陣

都打茄輪啦,上到床應該唔使再試佢打唔打得茄輪啦,我一路

咀一路問佢個人資料,佢自稱"小蓮",黎自湖南,今年二十歲

喎,"小蓮"...啊...我諗起啦,佢個樣好鬼似林憶蓮呀!唔怪

得之佢咁熟口面啦,咀左成十幾分鐘之後就賴下佢條頸,賴

完頸就揸波仔,啜 Lin Lin,我一手渣埋去,oh...no...佢對

波淋謝謝,毫無手感,我用條利撩佢兩粒 Lin,我再向下進發,

賴下佢個肚,順勢賴落去佢對大脾,再由大脾賴到佢條大脾罅,

我見到佢個黑森林入面有隻菌晒黑邊嘅鮑魚,雖然佢隻鮑唔

係咁好樣,不過都冇理由唔食架,唔食鮑咪玩少樣,好蝕底架

嘛,我一於伸條利去界下佢隻鮑一野先,咦...佢噢左一聲喎,

咁就o啱啦!我即刻搏晒命咁去賴佢,先用條利大大力咁磨

佢隻撻,然後就用條利撩佢粒陰核,再伸長條利係咁鑽佢條西

隧,"小蓮"係咁係度呻吟呀,又係度典床典蓆喎,成隻撻濕

晒,我比佢 d 濃密嘅西毛搞到差 d 想打乞痴呀...賴左成十

幾分鐘之後,條利都軟晒啦...唔賴啦...輪到"小蓮"妳啦!

然後我就大字型咁瞓低,佢跟住就係我對大脾中間同我含,

佢含得冇乜技巧架咋,淨係識放入個口度啜,力水方面就當然

唔可以同大力金剛嘴相提並論啦,我比佢啜到碌尻硬左,佢就

幫我帶袋o勒,帶好個袋之後,"小蓮"就騎上黎,塞我碌尻入去

佢條西隧入面,佢條西隧一 d 都唔緊窄,佢一路騎我一路伸

個頭埋黎同我打茄輪,咁我咪伸對手去渣佢對波囉,佢對波淋

就係淋左 d,不過都算叫做有波渣o丫,我比佢騎到咁上下就

要求佢做狗仔,佢當然冇詐型啦,佢即刻彈起身,棟高個籮友

任由我擺佈,咁我唔客氣啦喎,我埋好位,對準之後就一野隊

入去,佢條西隧可以話係六線行車呀,但係得我一架車行咋喎,

所以插得冇乜癮囉,插左十幾野之後我就決定換返男上女下

嘅傳教士式o勒...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

"小蓮"好聽話咁瞓返低,我揸住碌撚,對好個位之後,就一尻

隊返入去佢條西隧果度,哇...佢攬到我實一實,又迫我打茄

輪,我將揪插佢嘅速度不斷加快,唔使廿野就爆晒出黎o勒,

出咗野,舒服晒!

搞掂晒之後就一齊去沖涼,估唔到"小蓮"事後嘅侍浴一 d 都

唔馬虎喎,又係一路幫我沖涼一路同我打茄輪,抵讚...

沖完涼,換好衫之後,又係我地再次講分手嘅時候o勒,分手掟煲

費一百五蚊,由於佢吹蕭方面力水不足,對波又淋,條西隧又闊,

個樣又唔多靚,所以就冇得醒,不過佢臨走一樣同我講左聲多謝

喎!真係有禮貌呀,跟住我就好開心,好滿足咁返去水圍按返個

正骨過夜瞓覺o勒!!

總結 :  

"小蓮"雖然勁似"林憶蓮",但係始終相頭唔好,副架生又唔好,

不過勝在笑容好,服務好,又唔會趕頭趕命,全程玩左成個鐘,

快餐朋友有如此服務態度真係難得,呢方面真係要讚下佢!

今次我比"林憶蓮"佢75分,有5分係扣佢對波太淋,有10分係

扣佢隻西唔夠窄,仲有10分係扣佢含撚唔夠力水嘅!鍾意同服

務型女性做朋友嘅話,"水圍林憶蓮"一定係你地首選呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  97.04%

二星會員

前排就坐,等都颈都长埋。
我不帅的,不要爱我

升級  30.75%

三星會員

恭喜阿畢小咗個對波又淋,條西隧又闊嘅囡囡

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
如果你想我陪你Happy,
而我又冇錢,
你會唔會請我呢
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

The real 林憶蓮 Boops are very huge !!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  6.67%

一星會員

畢比特C CHING...有機會帶細路去玩下!!感謝報告...

升級  35.19%

二星會員

好老下喔!