winning11

查看: 10372|回復: 10

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 疤面女殺精

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 疤面女殺精

日期 : 星期三

時間 : 晚上 7點45分

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 小吉 (十八歲嘅河南妹)

上次係水圍返啅左污糟辣撻小甜甜,真係好失望呀,佢地 d 大陸妹

就係咁架o勒,一熟左就蝦尻你,咁又唔做,咁又唔得,同第一次幫襯

佢果陣完全兩個人呀!

好,以後都唔撚幫襯佢,一於餓撚佢呢個死臭八婆,今日走到去水圍

搵媒人婆,叫佢今次介紹 d 比較好客嘅女仔比我認識,媒人婆即刻

叫我上咗樓坐陣先,我係樓上等左陣...冇幾耐就有人敲門o勒,我

打開門一睇...係媒人婆拖住條靚妹仔喎,咦...條靚妹仔成面青春

豆嘅,有冇搞錯呀,介紹件咁青春嘅野比我都有嘅,彈呀!彈呀!

點知媒人婆開口o勒:"靚仔,佢新黎冇耐架,今日都未識過一個朋友,

你咪當幫下佢囉,佢好聽話架!",聽話又點喎,聽話大撚晒呀,彈呀!

媒人婆仲係度死纏爛打喎,條暗瘡妹就成隻死狗咁企係度,我見到

佢咁可憐,一時心軟,唉...算啦...就幫佢一次啦,不過咁喎,媒人

婆你話佢好聽話架,妳唔好點我呀!媒人婆就話:"得啦,你信我喎!",

好,入嚟啦!

暗瘡妹入嚟之後,就坐左係張床上面,態度有 d 生硬,咁我咪坐係

佢旁邊同佢傾下計先囉,我同佢傾傾下就開始熟落左,佢亦都冇咁

生硬,我見佢放鬆左些少,咁我就伸隻手入去佢件衫入面除佢個奶

罩,然後就邊傾偈邊揸佢對波仔,我一路揸波一路問佢貴姓,佢自

稱"小吉",黎自河南,今年十八歲,揸左一陣都差唔多啦,我建議大

家除衫去沖涼,點知暗瘡妹又係話唔去沖涼喎,有冇搞錯呀,妳又

係好似"小甜甜"咁辣撻唔撚沖涼架,唉...我唔撚知妳咁多啦,唔

沖就唔沖啦,妳肯含撚就得o勒...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我今次叫"小吉"瞓底先,然後我就爬上床,先同佢打茄輪啦,不過

由於"小吉"塊面實在太多暗瘡o勒,我咀左佢一野之後都唔想再咀

o勒,啜下佢兩粒 Lin 好過啦,佢對波頂多30b,兩粒 Lins 亦唔係

好 Pink,好彩西毛唔係太濃密,既然毛唔多嘅話,咁就比隻西我賴

啖先啦,我分開佢對大睥,一野賴埋去,哇...佢隻撻一陣屎味,搞

到我係咁吐口水,而家先至記得佢冇沖涼喎,真係想死呀!

我賴撻啦,"小吉"妳同我含啦!我瞓係床上面,佢個死樣好似好

唔願意咁喎,o拿...我話妳知,妳唔同我含呢我就唔識硬嘅,精

嘅妳就拿拿臨吹硬我,快 d 硬就快 d 做,快 d 做就快 d 出野,

快 d 出野妳就快 d 收錢走人,結果佢幾唔願意都好,咪死死地氣

咁將我條賓周放入佢個口入面,佢吹蕭毫無技巧可言,淨係識將個

頭上下咁郁,個咀嘅吸力唔夠,不過好彩我都識硬,識硬就帶袋做

啦,佢幫我帶好個袋之後即刻瞓低,咁即係我係上面啦,我都唔想

對住個成面暗瘡疤痕嘅女仔咁耐呀,o拿o拿聲隊入去佢條西隧係

咁插,唔知點解,我今日好吊得喎,吊左成五分鐘都未想出野喎,咁

我咪叫條死八婆棟高個籮友做狗仔囉,"小吉"即刻好聽話咁彈起

身,棟高個籮友比我吊,我企係床邊揸住佢對波黎吊,又吊左成五

分鐘都仲未出野,咁我咪叫佢瞓返低,然後我就企係床邊做老漢推

車囉,我尻咁大力撞埋去,佢竟然同我講:"大力 d o啱架啦,我隻

西好肥,所以我好鍾意扑野架!",o啱o勒...難得我今日咁好狀態,

就吊爆妳隻西至得,我下下都撞到啪啪聲,撞左二三十下左右就終

於出野o勒...

爆完佢應該肯去沖涼啦掛,結果佢都有去洗下自己隻西咁囉,事後

冇侍浴,各有各沖...沖完涼,換好衫之後,又係分手嘅時候o勒,掟

煲費百五蚊,冇貼士,點知佢開口叫我比十蚊貼士佢喎,咁唔要

面嘅女仔都有嘅,唉...就比十蚊佢啦!我一比完錢之後佢就撲埋

黎咀我,話多謝我喎,可能從來都無人比貼士過佢啦,我都唔理咁

多啦,我都拿拿聲開門走人o勒...

總結 :  

"小吉"相頭唔得,加上成面暗瘡同暗瘡疤痕,真係唔掂呀,不過佢

嘅服務態度都算過得去嘅,我先扣"小吉"個嘜頭20分,再扣佢10分

唔沖涼,最後扣佢10分叫我比貼士,加起上黎就扣左40分,總共得

分就係60分o勒!

其實齋講扑野嘅話,"小吉"都算幾好吊嘅,起碼唔會叫你快 d,勉

強都算係一個殺精嘅好幫手,如果你地唔介意佢滿面暗瘡嘅話,

都不妨幫襯下呢個"疤面女殺精"嘅...

P.S.大家記住Happy要帶袋呀!

升級  88.58%

三星會員

車晒輪喎.....

升級  90.92%

三星會員

真係唔開聲你都唔捧場架,哼!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
好同意你呢句
" 熟咗就蝦鳩你 "
好似我呢啲咁純情嘅乖孩子
真是成日比女蝦架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

She is Very Very Wrong 呀!!

升級  28.15%

二星會員

百五蚊都已經冇咩野要求

升級  20.37%

二星會員

情深的一吻!
多浪漫.

升級  1.48%

二星會員

her skin is bad,thx bro

升級  10%

一星會員