winning11

查看: 10574|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 MK型白虎

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 MK型白虎

日期:星期五

時間:晚上 10點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 小麗(十八歲既貴州妹)

上次去新乜村食左個好Dry好Dry嘅快餐,谷撚氣咪停佢賽

唔撚去囉,今次返去水圍,哼!

我去到水圍就即刻向媒人婆報到,媒人婆按照慣例先帶我上樓,

跟住再帶條女上黎,一開門...咦,條女都幾白淨下喎,青春

不特止,仲身穿一件流嘅D&G白色Tee,一條短牛仔褲,踢

住對拖,好有MK妹嘅感覺喎,就妳啦!條女知道我上鐘就笑住

口咁行入黎嘞,而媒人婆就吩咐佢要好好咁招呼我之後就柵門走

左嘞,條女坐左係張床上面同我打招呼:「你好,我叫小麗呀!」

我亦都好有禮貌咁向佢自我介紹:“我係港燦畢比特!妳係邊度

人屎呀?今年幾多歲咁呢?”,佢依起棚牙咁答我:“我係貴州

人,今年十八歲囉!”,唔...十八歲,卜卜脆,我地好快就

除晒衫去沖涼嘞,佢一剝光豬之後,哇...雪白嘅皮膚,一對

33c嘅波,兩粒好Pink嘅乳頭,可惜係佢隻閪一條閪毛都

冇,有些少唔利事嘅感覺囉,白虎都冇所謂嘅,好玩就得啦,點

知...一入沖涼房先至發覺佢係完全唔侍浴嘅,你有你沖,佢

有佢沖,第一印象已經扣分啦!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

沖完涼就上床,試下肯唔肯同我打茄輪先咋...涼都未同我沖啦,

咁答案當然係唔可以打茄輪囉,真係掃興呀,唔打茄輪呀嘛,咁比

粒Lin我啜下得啦掛,咁呢樣佢又冇詐我型,佢對波都幾有手感

下架,大得黎仲幾實淨,我又啜又揸,左右兩邊波都比我糟蹋一輪

之後,我試下賴佢隻撻先咋,咦...賴撻冇詐型喎,哇...仲

唔搏晒命呀,幾大都補返條茄輪數啦,我先撩佢粒陰核,鑽佢條

陰道,再磨佢個西隧口,佢d水係咁流出黎,後生女即係後生女,

連d閪水都好味d嘅,正!!

唔知佢係咪唔好意思呻吟呢,總係冇乜聲咁嘅,不過我條脷都好攰啦,

所以我起身同佢講:“妳同我含啦“,你地知唔知佢點答我呀,佢

話:”我唔吹架!“,咩話?唔吹妳早響吖,彈妳老味走呀,家下都

搞左一半嘞,冇理由而家叫佢走架嘛,要畀錢架,妳個仆街快d諗辦

法同我整硬佢先講,吊完先同妳計呀,哼!

我瞓係張床上面,佢就嘗試用手整硬我,蝦...真係比佢整硬左喎,

算妳好彩,咁仲唔快d幫我過膠,一陣軟左就有排搞啦,帶好個袋之

後,我叫佢係上面坐一陣先啦,仆佢個街佢竟然話唔做觀音喎,唉...

咁妳快d瞓低呀,我拿拿聲彈起身,對好位,一入咗去就係咁揪插佢,

我先攬住佢不停插不停插,然後我就跪係床上面乞衣煲仔飯,再整多個

M字腳添,妳條死八婆咁懶,抵妳做雞架!

升級  90.92%

三星會員

搞左幾個花式,開始有些少想爆嘅感覺添,喂...做狗仔得唔得呀?

真係出人意表呀,佢今次竟然ok喎,我攞返條賓周出黎,佢就即刻返

轉身,再棟高個屎忽,我企係床邊塞條入去佢個閪入面,跟住就伸手

去揸實佢對波黎吊,一路吊果陣就順便賴下佢個背脊,吊到咁上下,真

係忍唔住啦,我捉住佢條23腰大大力咁撞埋去佢個籮果度,撞左都冇

廿野就爆漿嘞,搞掂!

吊完之後又係各有各沖涼,各有各著衫,最後...又係畀錢嘅時候嘞,

一百五十蚊,豆令貼士都冇,點知佢仲唔知醜問我攞貼士喎,大家鬥懵

囉,我死都唔比架嘞,一尻開門走,哼!

總結:

小麗嘅外型都算青春可人,衣著入時,身材幾好,勁有MK港女Feel,

可惜佢連服務嘅態度都似埋港女,唔肯同我打茄輪先扣佢10分,唔肯同

我吹蕭再扣佢20分,最後開口問我攞貼士扣多佢10分,總共得60分,

如果你地鍾意貼錢買難受嘅就幫襯佢啦,如果唔係嘅話,我勸你地都係彈

佢好d!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

第一個回,哈哈

升級  90.92%

三星會員

多謝你嘅捧場呀!!

升級  55.56%

二星會員

不錯哦~~~~雖不是很亮但感覺還不錯~~~~

升級  13.33%

一星會員

好, 支持下

升級  89.63%

二星會員

咪當係吊咗mk妹, 150 , 抵哂.

升級  59.26%

二星會員

禁就60分,好低要求噢

升級  69.25%

三星會員

囡囡個黑眼圈好犀利