winning11

查看: 13505|回復: 8

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 沙咀 鬼刀口身 之 便所口爆初體驗

升級  90.92%

三星會員

凌晨 沙咀 鬼刀口身 之 便所口爆初體驗

日期:星期三

時間:凌晨十二點

地點:沙咀

人物:沙咀畢比特 與 小靜(十八歲嘅湖南妹)

今日有班Friend話又想去鬼刀口身唱k喎,我一聽到就即時舉

手話要跟團嘞,因為上次我話過就算要自費都一定要再去鬼刀口身吊

多小雲一鑊架嘛,我地一行十九幾人成十二點先去到沙咀嘅鬼刀口身,

經理今次都係一早安排定一間好靚好大嘅房比我地,我地都未坐定啫,

d女就已經仆倒咁入嚟嘞...

入咗幾轉女,d質素同上次一樣扒得好平均,大家可能好奇怪,我好

多時食快餐果陣都吊豬扒架啦,點解一黎到鬼刀口身就即刻變左奄尖

大少呢?唉...點同呢,消費方面差咁遠,我食快餐嘅費用由一百

蚊至百五蚊,頂盡比多一二十蚊貼士,家下係呢度一坐低,唔攬女都

要夾酒錢起碼三百啦,再攬條女跟手吊埋,又比多三百,加埋最少六

百蚊,六百蚊我最少可以食四個快餐啦!比多左錢,咁要求亦當然提

高啦,係咪?

我地一去到鬼刀口身,我就即刻call小雲嘞,點知...仆佢個

街吖,小雲竟然同我講佢大姨媽喎,有冇搞錯呀!但係小雲係電話

度同我講佢可以過黎陪我玩,不過就唔去馬,咁咪即係冇得吊!咁齋

坐有乜意思啫,就算小雲肯唔收錢陪我齋坐呀,我都唔制啦,一陣如

果玩到興高彩烈果陣,想執返劑嘅時候就冇得傾喎,幾冇癮呀!

我係黎消費架,畀錢大晒架!咁妳唔使黎啦,等妳大姨媽走左先再

搵妳啦,拜拜!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我一早講左今日係自費架嘛,齋飲酒都要比兩三舊水啦,橫掂都係咯,

揀女先!我睇左一兩轉,見到有條靚妹仔,對眼鬼死咁大,衣著方面

就成個MK妹咁,好有香港陀地Feel喎,好...大眼妹妳坐底!

條女一聽到我嘅命令之後就尻咁開心咁坐底嘞!

我即刻攬住佢問:“喂,大眼妹妳叫乜名呀?”,佢對我講:“我叫

小靜呀,係湖南黎架...”,呢個小靜一開始就同我地成堆人玩骰

盅嘞,不過佢成尻日輸嘅,飲撚到佢塊閪咁呀,點知佢越輸就越起勁,

越飲就越投入,仲不停係度B-Lee-巴-啦,都唔知佢係度講乜尻,

一d都唔靜呀,呢d女先至好玩吖嘛,我地成班人伸手入去佢件衫裏面

揸佢對波仔,有個朋友仲癲,直頭將佢條褲除到落膝頭哥果度,我地成

班人馬上分工合作,有人就捉住小靜對手,有人就分開小靜對腳,有人

就繼續揸波,有人就啜佢粒Lin,有人即刻伸手去玩佢d閪毛,我就

伸手去挖佢隻閪,而小靜就係扮反抗喎,真係勁有AV嘅感覺呀!

我地玩到成三點,開始有人拖女上房嘞,我成晚都飲左唔少呀,搞到我

塊面紅卜卜,個頭陀陀拎,直線都行唔到咁滯呀,小靜係呢個時候問我

上唔上房扑野喎,咁梗係扑啦,不過家下d房爆晒喎,加上我飲左咁多

酒,我驚一陣吊吊下會軟呀,突然小靜係我耳同我講:“不如我同你入

廁所,我幫你吹爆佢吖...”,我就答佢:“吹爆我就唔制架嘞,口

爆就有得諗!”,小靜好撚豪咁拍左一下心口,然後再好撚大聲咁同我

講:“好!”,跟住佢拖左我入廁所,柵埋度門之後,佢就先解開我條

皮帶同埋拉鍊,然後就用洗手梘液同我洗乾淨條賓周,洗完之後佢就放

低馬桶個屎塔蓋叫我坐上去,我坐好之後,小靜先伸個頭埋黎同我打茄

輪,咁我當然伸對手去揸佢對波仔啦,小靜真係好鬼識做架,佢即刻坐

係我對大脾上面,再除晒自己d上衫,咁當然包括個奶罩啦,小靜對波

雖然唔係好,不過勝在兩粒Lins夠撚晒Pink,而且條腰又夠幼,

哇...我仲唔一邊揸波一邊啜Lin呀,我地搞左一輪之後,小靜就

跪低係地下,開始用條脷撩我個尻頭嘞,然後將條脷係我個尻頭上面打

轉,再突然一口含住我個尻頭係咁啜,大力啜,搏撚晒命咁啜,佢大力

啜完一輪之後,就放返慢個節奏,又再用條脷係我條尻上面四維撩,總

之就撩完再啜,啜完再撩,係呢個時候,佢好似知道就快要爆咁喎,佢

即刻停晒口,跟住就係條牛仔褲入面攞左個套出黎,我心諗...唔係

呀嘛,妳唔好同我講帶袋口爆喎,咁即係捉字蚤咋喎,好...我又睇

下妳搞d乜野花臣!

升級  90.92%

三星會員

佢幫我帶好個袋之後,竟然企係身,之後除左自己條褲,再轉身

將個籮友擰過黎,一手將我碌尻隊晒入去佢隻閪入面,oh...

yeah...估唔到有閪吊喎,佢首先慢慢咁一下一下坐落黎,

然後就加快速度同埋力度,佢坐到啪啪聲,我又開始想爆啦...

又話口爆嘅!點知...佢突然停止一切動作,跟住企左起身,再

跪低幫我除左個套,之後用紙巾抺下我碌尻,最後就好似要一啖吞

左我條賓周咁深喉一野,然後就係咁吹,起勢吹,佢個頭不繼加速,

佢個口不繼增強吸力,似乎小靜要實現佢嘅服務承諾啦喎,咁我唔

客氣啦!唔洗一分鐘...我就係佢個口入面爆到七彩嘞,哇...

爆果陣好舒服,好盡興,小靜等我爆到唔識郁嘅時候先至停口,真

係專業!!真係抵讚!!

佢含住我d白膠漿氣定神閒咁吐晒落洗手盤果度,跟住就開水喉沖下

個口,再幫我係咁依洗下碌野,最後我地著返好晒d衫就行返出去嘞,

我睇下隻錶都差唔多四點嘞,所有人都搞掂晒,咁我就比左三百蚊小

費再加一百蚊貼士,反正小靜同我慳左六十蚊房錢,實際我都係比多

四十蚊之嘛,小靜好開心咁講左聲多謝之後就同我 Goodbye

同埋叫我下次再黎果陣一定要搵返佢喎,下次先算啦(我個心諗),

跟住我地成班人就起程去正骨過夜嘞!

總結:

小靜唔係好靚女得黎身材又唔係好好,不過出黎滾,滾到係廁所扑野兼

口爆真係第一次,可以話係便所口爆初體驗呀,加上小靜佢青春又玩得,

打茄輪,吹蕭,觀音,口爆,連埋貼士都係四舊水人仔,真係勁抵玩啦,

咁當然未計房錢酒錢啦,唯一美中不足嘅就係小靜佢對波唔夠大同埋唔

夠實淨囉,所以我扣佢10分,除此之外,佢冇比隻閪我賴,所以再扣

佢5分,佢嘅總分係85分,短期之內我諗我都唔會再去--多小靜一鑊,

因為對我黎講真係好重皮囉!

鍾意唱淫k嘅朋友,我係度強烈推薦小靜比你地,一定包你開心,你地

去鬼刀口身果陣不妨搵小靜佢吖!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  1.48%

二星會員

嘩, 咁好服務?! 真係賺晒. 不過老畢好似豪左好多啊~

升級  97.04%

二星會員

我都试过一次系厕所做,不过无带套。

好怕中招。
我不帅的,不要爱我

升級  24%

三星會員

david哥真係識嘢!!
沙咀畢比特 發表於 2010-10-4 23:57

唔夠你識野多.....

升級  90.92%

三星會員

我話你知,我係風流,唔係下流,

我係唔會玩吊屎眼咁--變態架!

升級  90.92%

三星會員

多謝你嘅捧場呀,咁多d返嚟啦!

升級  8.52%

二星會員

嘩, 咁好服務?! 真係賺晒