winning11

樓主: 財權

[財權報告] 大朗桑拿 之殘酷的命運 (有圖)

升級  58.75%

三星會員

故事發生於今年1月頭,我同幾個朋友中午無做,身痕痕,又聽兄弟話天XSN點得法!故此一於去試下,從羅湖過關,撘大巴,但中途塞車,要成5點幾先到。好在神峰幫我打定電話搵定靚靚主任,留定房。

但去度只有件唔知乜水主任招呼我地,都無所謂啦,有女就得,但睇三轉,由A牌睇到B牌,都唔係好得!話要埋modle睇,點知話無,登雜誌果件都頂埋師父上緊課,大家都心酸之制,呀靚靚楊主任終於出現。重叫大家唔洗擔心,有安排咁話,之後帶6個入。吊!第一轉已經有三個留底,第二轉就已經可以入閘,都係峰哥仔做到野,抵錫!我件四川女身型一流、36C平均,樣都唔錯。但都唔夠另外件兄弟個技師,需然細細粒、但真係樣靚身材正,剛才各兄弟為此女危些反目,可見囡囡威力幾大!

好,進房、因為大家都係第一次天X,想試試技師之功架,所以無試什麼鋼架,普普通通可以啦!入房,硬件都算唔錯,我張仲係圓床添!寬衣、各自準備,睇見全相,真係唔錯,但竟然係手臂及腳有紋身,吊呀!我更加喜歡!上到所為豬肉,其實我感覺麻麻,有D似係殮房俾人屍感覺。係過程中,佢有佢做,又吹下水,但係個上海式擦身就一般喇。情報所知,囡囡原本今日返來請假、執野,之後回鄉過年永別大朗咁話。但被主任留底做埋我地班客。都唔知有緣定命運安排!講回張屍床度,囡囡到最後施出口舌服務,小弟都諗住慢慢享受!點知技師點到即止。又話不如上床慢慢玩。好!我又睇你點玩法。

抹乾身上床,等.........再等..............只見囡囡陪我睇電視、吹下水。但無其他行動。原來所講玩。就是談情說愛罷了,我開始feel到領!要主動些。所以我強姦佢...............需然都交足戲。咁我地又係張大圓床度吹下水、談下國家大事,等回氣。但等了又等。時間一分一秒咁過!需然小弟年紀大D,需要多點時間,但東莞式服務好似我一項目都未試過。而技師態度好似想讓美好時刻慢慢流逝,給大家留下剛才淫亂回憶咁樣!我暈啦!佢又。當我新手,定我個樣善良!我只好用另一種方式、問下佢咁多物品點用,你係唔係要有服務未做呀!佢先死死地氣去做!過程唔講,當然係唔會做足晒啦。但都合格。到最後,再執多一劑,過程佢都算有番些少主動,轉幾個體位。完事派彩收工。

事後各兄弟於大堂飲住熱豆漿檢討,全程我件欠缺主動性,又難怪,都唔會再返來,投訴無門。另一位¥500竟然都係一般沒大驚喜。但其餘兩位囡囡,兄弟竟然話咁大個仔、玩咁耐最滿意今次,險些唔夠時間咁話!回味無窮..........我吊呀!命運你真殘酷........

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
精選語句:『你最重要的性器官不在兩腿之間,而是在你的頭腦裡』

升級  93.5%

三星會員

呢??就係咁?啦權兄!好睇彩數...
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  30.75%

三星會員

呢家?真係好講彩數,為有希望下次好一D啦!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
財爺

我出名冇支運

估唔到有對手喇

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  91.85%

二星會員

VIP會員2022

好似幾得.............

升級  51.83%

三星會員

我國地大物博,
"人才"輩出,
下次一定搵到好??.

升級  6.67%

二星會員

最後一次都被你玩

升級  56.67%

三星會員

財爺你近排真係......無女運呀!!!!

升級  8.5%

三星會員

財爺!好又一餐、唔好又一餐、咪當食餐粉絲、下餐食魚翅囉

升級  2.17%

三星會員

問下麥玲玲有無流年支運.

升級  2.17%

三星會員

第一張相好有藝術氣氛,阿囡個姿勢直頭似人體油畫d pose

升級  50.74%

二星會員

條女身材好好啊。。

升級  30%

二星會員

則身睇對野唔細

升級  20.37%

二星會員

seems worth to try bor!

升級  16.67%

一星會員

多謝報告,大郎我只是去過 K, 刀唔錯!

升級  66.67%

一星會員

very nice

plan to go China (SZ,DG) vacation, wher is it, how to go from HK,. many tks

> sammynussfriends@yahoo.com.hk

升級  96.3%

二星會員

上得去,唔會落返hk