winning11

查看: 6735|回復: 5

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 阿花 之 去Happy大過天

升級  90.92%

三星會員

晚上 阿花 之 去Happy大過天

日期 : 星期六

時間 : 晚上 9點30分

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 阿花 (自稱19歲嘅湖南妹,我就覺得唔止囉)

今日我突然色心又起,真係好難頂架,結果受左我 d 荷爾蒙嘅影響之下,

又再次迷迷糊糊咁上咗路,當我清醒返果陣,我發覺我已經身在沙咀,點解

會咁架!!點解我會係沙咀架!!點解~~~ (>O<),既然都上到黎咯,死就死啦,

打個電話比湖南婆睇下佢比人拉左未先,點知個電話仲通喎,湖南婆接左我

電話之後即時向我表示佢今日仍然有開檔,仲叫我去佢樓下等佢添,我企係

佢樓下鐵閘果度企左一陣,見到周街冇晒小姐四維行,邊街好冷清,好幾耐

湖南婆就走左落黎開閘比我帶我上樓o勒,入咗屋坐左一陣我個心先至定返

些少,湖南婆話介紹件 very good service 嘅女比我歎喎,我就叫湖南婆

call 佢過黎睇下先啦,過左一陣條女就到左o勒,我一睇...哇~~~條女都好

麻麻喎,不過湖南婆強調條女嘅賣點係 service,加上家下風聲咁緊,我都

唔想係沙咀逗留咁耐,好又一餐,唔好又一餐,更扒嘅女我都--過啦,呢件算

做似個人架啦, I've seen worst... 快快脆脆搞掂走人好過啦,結果我

就冇彈到條女同佢入房,條女剝光豬之後我就啤清楚條女啦,佢雖然皮膚都

幾白,但係面有雀斑同埋有魚尾紋,個嘜頭有 d 似鄉下婆,個人又唔高,頂多

5呎,唯一係得對波大,都應該有 34d 嘅,不過就有些少墮,兩粒啡 Lins 嘅

size 仲大過個五蚊銀呀,我見到都冇乜心機呀,我好快手咁除晒 d 衫就一

整去沖涼,我地一路沖涼一唔傾偈,佢話我知佢叫"阿花",湖南人,今年 19

歲,我真係唔多信囉,從佢 d 西毛嘅濃密程度同埋長度黎推斷,我覺得最少

都有24歲呀!

沖完涼我地就第一時間衝返入房,我通常同 d 豬扒交手果陣,都係死唔蝕

底咁渣下波,啜下 Lin 就算數,今次都唔例外,我先推低佢玩左佢對波一陣

就瞓低係張床度等佢服侍我,睇下佢嘅 service 點好法先咋,"阿花"佢先

同我做 Standard 嘅啜 Lin,都好求其下囉,不過我唔介意嘅,我最重視嘅

係吹簫呢 Part 嘅o者,唔夠一分鐘,"阿花"就趴左係我兩隻腳嘅中間準備

幫我含o勒,我見到佢係度拆套喎,吓...咁咪即係帶袋吹,咁都叫做好

service 呀!我即刻向"阿花"抗議啦,點知"阿花"異常咁堅持要帶袋吹,我

通常都會讓步嘅,唔通係呢個時候同人地反面咩,結果我條就比佢過左膠

o勒,"阿花"一野含住我條係咁啜,不過冇乜力水囉,佢吹左分幾鐘就想停,

我即刻要求佢吹多陣啦,佢都肯幫我吹多大半分鐘咁大把啦,吹完佢就再拆

多個套幫我換袋先至做,佢真係衛生呀,不過最好快手 d,唔係就好快軟架

o勒,硬唔返就大家都煩,佢幫我換左個袋之後我都 feel 到我自己軟左 30%,

佢騎上黎夾硬塞左我條入佢塊蟹果度,佢塊蟹嘅緊窄度好一般,跟住就冇

乜力水咁騎我,佢騎唔夠二三十下就直頭扯我起身,咁即係叫我做男上女下

囉,我都冇乜心機同佢玩咁耐呀,一個大反身就轉左男上女下啦,我係咁插係

咁插,插唔夠廿野就真係軟左o勒,我出返黎之後就瞓係張床上面,而"阿花"

就想用手幫我扯返硬碌野,佢扯左一陣,點知又比佢扯返硬喎,佢再騎落黎,

今次佢就騎得比頭先大力返些少,佢騎左十野八野又扯我起身,我就老虎都

唔蝕底咁先同佢做面對面嘅"乞衣煲飯",我係咁渣佢對波同埋啜佢粒 Lin,

由於佢對野都唔多新鮮,我都冇乜興趣玩咁耐,係咁依啜幾野就再一個反身

轉做男上女下o勒,我今次直頭合埋雙眼,唔好望住佢個樣黎插,係咁插係咁

插,蝦...合埋眼呢招真係洗得喎,我覺得我比較硬左 d 啦喎,好快就有 d

想射野嘅感覺添,我一 d 都冇留力係咁插,插左廿野唔夠就爆o勒,我爆左

就第一時間揪返條出黎,再o拿o拿臨拖佢去沖涼,沖完涼就著衫畀錢,一

百五十蚊冇貼士,好冇心機咁搭車返香港...

總結 :  

今次有些少比人老點嘅感覺,玩得冇癮,條女又唔靚,著衫又老土,副架生

又唔新淨,服務就直頭可以話係唔得,呢個"阿花"無一可取,都唔知佢點解

可以係沙咀生存架,我係沙咀玩咁耐都係碰過兩三件呢種濕尻女,不過之

前果 d 濕尻女就通常都好靚架,好似"阿花"咁扒嘅就通常都好好 service

嘅,係沙咀扒得黎冇服務嘅女我都係第一次遇到,我比"阿花"六十分,緊緊

合格,肯定例佢入黑名單,永不返啅果隻,你地都記住佢個名,小心遇到佢呀!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
你條淫虫,上次搞完飛飛,呢次又搞亞花
你放過我啦,我以后唔敢喇

升級  2.17%

三星會員

咁遠水路,一心去尋開心,遇到咁都幾傷,好彩ching經常去,結果中招既pk值大大降低

升級  30.75%

三星會員

師兄圖文並茂,中英對照,文采風流,正是高人!

升級  1.25%

三星會員

係扒王之王,多謝分享!

升級  6.25%

三星會員

猪抓都吃利害