winning11

查看: 10215|回復: 7

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 晚上 娃娃 之 親生姊妹

升級  90.92%

三星會員

沙咀 晚上 娃娃 之 親生姊妹

日期 : 星期三

時間 : 晚上 8點

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 與 娃娃 (20歲嘅湖南妹)

我開始明白"連環強姦犯"點解不斷咁犯案,因為以身犯險嘅感覺真係好過癮架,

記得上次我吊完"嬅嬅"之後,湖南婆叫我吊埋佢個親生家姐"娃娃"先至走喎,雖然

我當日冇去馬,但我一直都好想吊埋"嬅嬅"嘅家姐... 吊兩姊妹喎,我咁大個仔都

未試過架,結果今日都係忍唔住上路,去到沙咀我竟然係新乜茶餐廳門口撞到我曾

經幫襯過好聽話嘅"晴晴"喎,當時都只不過係六點鐘左右,咁我咪請"晴晴"食個下

午茶餐囉,一食就食咗成粒半鐘,"晴晴"食飽之後就話唔舒服要返去休息下,返正我

上黎都係想吊家姐嘅,咁咪即刻比佢走囉,佢臨走果陣我話同佢影返張相啦,點知佢

用手擋住塊面唔比影喎,佢以前都好大方任影唔嬲架,點解今次唔比影呢?真奇怪!

"晴晴"走左之後我就馬上同湖南婆電話聯絡,跟住上咗湖南婆屋企,然後我就同湖

南婆講想吊埋家姐,湖南婆 call 家姐上黎,等左一陣家姐就上到黎o勒,當時佢著

住一件 Low Cut T-shirt,加一件外套,另外一條短裙仔同埋一對好老土嘅長 Boots,

娃娃同佢個妹"嬅嬅"都幾似樣架,一睇就知道佢兩個有血緣關係啦,不過係咪真係

親生姊妹就唔敢肯定囉,理得佢咁多o丫,湖南婆話係咪係囉,"娃娃"個相頭都 ok

嘅,一於--佢!

湖南婆走左之後,我就入房坐左係床邊,"娃娃"佢就先熄晒個客廳同個房嘅燈,跟住

就係個房度開左一盞好似神台燈咁嘅野,我就一手攬住佢條腰,而我個頭就o啱o啱好

對住佢條波罅,雖然佢對波好明顯唔係好大,但係點都叫做有條罅囉,千祈唔好蝕底呀,

一於將個頭"質"埋佢條波罅果陣先咋,跟住我仲順手伸埋隻手入去佢條裙底,係咁摸

佢個籮,係度同佢玩左一陣之後,"娃娃"就同我一齊入房剝光豬,我即刻睇下佢副架生

啦,佢皮膚白雪雪,同佢細妹咁上下高,5呎3吋左右高,但係對波就明顯細過佢細妹,頂

多32b波仔,配以兩粒五毫子嘅深啡提,西毛小小濃密,大腿同小腿又好幼,我都滿意嘅,

個樣就冇細妹咁 Cute,有雀斑,我地一齊去沖涼...入到沖涼房佢就同得做咗個

Standard 嘅侍浴服務,即係沖下個身,然後用沐浴露洗下條賓周,係咁多..."娃娃"佢

就冇乜少女嘅氣息,審問下佢先至知道,原來"娃妊"佢二十歲,湖南人,沖完涼之後我地

就返入房,一上咗床之後我就攬實佢,都係例牌先賴下佢條頸先啦,跟住就係咁賴,左波

賴賴,右波賴賴,啜下粒 Lin 咁囉,佢突然伸條利埋黎撩我個耳仔窿喎,我幾日都冇洗潔

隻耳啦,唔該晒喎,唔知我 d 耳屎好唔好味呢 (·),當我一想賴落去佢個肚果陣,"娃

娃"佢就係度扭晒計o勒,佢先一手遮住塊蟹,跟住彈起身要幫我做 service 添,咁就即

係冇得賴啦,唉...咁算囉,冇得賴咪冇得賴囉,咁我就返轉身比佢賴啦,我一瞓低,佢就

瞓係我側邊,然後佢伸個頭過黎用條利去撩我粒 Lin,原來佢條利仲有力水過佢細妹呀,

佢一路撩我粒 Lin 就一路伸佢隻左手去揸我條賓周,佢賴賴下就突然坐左起身,跟住就

拆套,乜野話...帶袋吹!妳唔係呀化...妳細妹正過妳都未洗帶袋吹啦,我再三咁叫佢唔

好帶袋吹,點知佢好堅持,一定要同我帶左個袋先至肯吹,真係仆街呀,結果我都比佢帶袋

先至吹,不過我肯定唔會再幫襯佢囉,佢趴左係我兩隻腳中間,然後伸個頭落黎含住我條

過膠,佢一野一野咁啜落我個尻頭果度,雖然佢嘅吸力係就係幾強勁,不過始終都係過

左膠,冇乜癮囉,佢一見我碌硬左就想騎上黎做喎,有冇搞錯呀,前後都只係吹左一分

鐘左右,吹多陣啦,佢好唔 Happy 咁幫我吹多分幾鐘就停咀,佢好快手咁騎上黎,再揸住

我碌塞入佢塊蟹果度,由於當時只係開左一盞神台燈,好鬼暗,所以佢塊蟹嫩唔嫩口我

根本都睇唔到,不過佢塊蟹嘅緊窄度都算 ok 嘅,佢一野一野咁坐落黎,我就伸對手去揸

佢對32b微波,佢坐左一陣我就坐左起身同佢面對面,然後就揸微波,啜深啡 Lin,"娃娃"

繼續騎,佢將條腰拉後,跟住再將塊蟹吞落黎將我條吞晒落肚入面,估唔到佢騎功方面

都幾好,唔係咁多女仔嘅騎功好似佢咁好架,比佢坐左一陣,我就就要求佢做狗仔,我第一

時間跳左落床,然後企左係床邊,"娃娃"就即刻棟高個籮友向住企左係床邊嘅我,我即刻

一野隊落去佢塊蟹果度,我發力撞埋去佢個籮友果度,撞到啪啪聲,我吊吊下仲拖左佢落

床,咁佢雙腳就企落地下,咁我地就企左係度做狗仔o勒,我一路伸對手去前面揸微波,一

路賴背脊,一路由後面吊佢塊蟹,吊左廿幾野之後我就叫佢瞓低,因為我都差唔多要爆o勒,

佢一瞓低我就爭取時間趴佢身上面隊佢塊蟹,我一唔隊就一路望住佢個樣,因為我見到佢

比我隊到成塊面都紅卜卜咁,但係"娃娃"佢就將個頭左拎右拎咁避開我,我知佢驚我伸過

咀埋去同佢打茄輪o丫嘛...

挑,鬼同妳打茄輪呀!懶有寶咁,我瘋狂咁揪插,撞到佢塊蟹啪啪聲,而"娃娃"就好似嗌救命

咁大聲嗌,咁嘈...比公安聽到點算呀,我加快揪插嘅速度,佢又伸條利出黎撩我耳仔窿,

佢撩完我左邊耳就撩右邊,我嘅耳屎都比佢食鬼晒呀,我唔理咁多,繼續狂隊...唔使三十

野就爆到九彩,做完就攬住佢喘左一陣氣,跟手起身沖涼,攪掂就返房著衫畀錢,一百五十

蚊,冇貼士,點解冇貼士?一陣話你知...

總結 :  

"娃娃"嘅相頭同埋副架生完全同佢細妹冇得 Fight,加上要帶袋吹,又唔肯影相,我好辛苦

先至迫到佢同我影到一兩張咁大把,影到朦查查,叫佢再影過啦,點知佢就詐型唔肯再影,

所以我只係比"娃娃"佢六十五分,如果唔係佢嘅騎功好算做幫到飛嘅話,我直頭比佢唔合

格添呀,咁你地而家知道我點解唔比貼士佢啦,哼!!

升級  93.5%

三星會員

畢兄下次打孖嚟吖嘛!咁先叫做X過兩姊妹嘛!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
好明顯,亞畢經已進化為雜食性生物

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

原帖由 fatimaman2002 於 2008-4-16 03:00 AM 發表
畢兄下次打孖嚟吖嘛!咁先叫做X過兩姊妹嘛!

個家姐要帶袋吹既,都冇--癮啦...

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-4-16 23:19 發表
個家姐要帶袋吹既,都冇--癮啦...  

人哋都係為你安全著想啫
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  90.92%

三星會員

搵佢就係想比條--佢含同埋吊佢個平閪囉!!

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-4-16 23:48 發表
我一直都係大陸從事緊呢類扶貧工作架啦!!

駛唔駛叫諾貝爾比過和平奬過你呀,仲要搵埋十四世達賴喇嘛丹增嘉措頒比你呀

警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  49.6%

六星級會員

傻仔,2年前我咪挑過四川姊妹花lo,仲有出post tim,你遲左la..   
不在其位,不謀其政.