winning11

查看: 20194|回復: 9

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 晚上 小米2 之 Nice Weekend

升級  90.92%

三星會員

沙咀 晚上 小米2 之 Nice Weekend

日期 : 星期日

時間 : 晚上 10點

地點 : 沙咀

人物 : 小弟 再與 小米 (18歲嘅江西妹)

上個 Weekend 我本來打算同"小米"過夜架,我係落馬州果陣仲打左電話比"小

米",點知去到沙咀,當湖南婆知道我肯過夜之後,湖南婆佢就迫我幫襯"蟲蟲",

因為"蟲蟲"係佢旗下女,可以賺多 d,而"小米"就係借返黎嘅,左拆右拆,變左分

薄晒,我最後都冇拒絕湖南婆,結果"蟲蟲"都還算 ok,其實我今日都冇乜性慾,

完全冇想扑野嘅感覺,週末淨返自己一個人戇尻尻咁係屋企睇電視,唉...算啦,

洗百五蚊去搵"小米"陪下我一陣o羅,我又可以順便探下我追求緊嘅服務員o丫嘛

我去到落馬州先打個電話比"小米",肯定佢有開工先,跟住去到沙咀就再打電話

比佢,叫佢落黎接我,我約左佢係茶餐廳門口等,"小米"一見到我就拖住我隻手,

哇!!妳死唔比妳比咩,唔好害埋我喎,當街當巷拖手仔,未比人拉過呀妳,我借 d

意縮開隻手,然後一前一後咁跟佢上樓,"小米"向企係鐵閘門口龜婆示意有熟客

到,跟住就入閘上房,我地拖住手仔上樓梯,入到房我地就先係房傾下計先,佢係

咁審問我點解上次放左佢飛機,我就將個事實講晒比佢知,我一路講,一路又攬又

o錫又揸波,感覺十分溫馨,洗百五蚊就可以同條靚妹仔親熱,真係抵比呀!

"小米"聽完成個前因後果之後就提議除衫去沖涼,佢又係除左條褲先架,當佢除剩

個奶罩果陣個電話就響o勒,我聽到有一把男人嘅聲,肯定係有客搵佢啦,我即刻伸

手去除左佢奶罩個扣,然後就欣賞下"小米"嘅西毛,佢 d 毛又唔多,又幼,又短,真

係好嫩口架,對腳又長又白,由於我頭先除左佢奶罩個扣,所以我睇到佢凸出咗粒

Pink Lin 出黎,雖然係波仔細細,但係完全係少女嘅感覺,佢一路講電話,我就一

隻手撩佢粒"的",另外一隻手摸佢 d 又短又幼嘅西毛,

佢講完電話就除埋個罩同我一齊去沖涼,沖涼方面都係咁啦,重點洗賓周咁啦...

沖完涼就返入房,佢一入房就企左係張床上面,然後用條毛巾包住自己條腰,而上

身就完全赤裸,哇~~~佢好似去咗沙灘咁,我一見到咁嘅情境都忍唔住,立即走埋

去床邊攬實佢,由於我仍然企係地下,所以我個頭o啱o啱好對住佢對波仔,我即刻

伸個咀埋去係咁啜佢又粒好 Pink 嘅 Lins,

"小米"比我啜左一陣就瞓低係床上面,佢仲記得我嘅犯案手法,就係我鍾意啜下

佢個 Body 先嘅,所以佢好乖咁瞓咗係張床上面任由我擺佈,我都唔客氣o勒,我

撲上去佢上面,然後o錫下佢塊面,o錫下佢個咀,啜 Lin,同一時間我隻手就係咁

週維摸,揸波!摸腰!摸背脊!摸籮!佢真係醒目,我一摸到佢對大脾果陣,佢就即刻

將對腳分開,比我摸佢隻蟹,靚妹仔即係靚妹仔,佢全身嘅皮膚真係滑到飛起,對

波仔又實淨喎,加上佢個嘜頭又比較 in 些少,冇上次"蟲蟲"咁老土,有 d 陀地

feel,我更加享受呀,當我想再向下"賴"佢隻蟹果陣,佢就即刻用手隔我o勒,唉...

冇辦法啦,都無謂勉強人地啦,咁我就伸返個咀上佢個頭果度諗住同佢打茄輪啦,

點知佢又用手擋住個咀唔比打茄輪喎,咁我就諗住咀佢塊面啦,誰不知佢塊面都

擋,唔係呀嘛,面都擋!唉...上次都可以打茄輪架,點解今次咁嘅...我之前食定

超勁薄荷糖,肯定冇晒口氣架喎,"小米"推我瞓低,話要同我做服務喎,佢頭先有

熟客 call 佢,佢就一定想快 d 完場做下個客啦,我都唔想阻佢發達,我就好聽

話咁瞓低,"小米"先用條利好大力咁撩我粒 Lin,我就伸隻手去揸佢個波,佢撩左

一陣就望下我條賓周,然後就同我講:"你條賓周都唔硬嘅,你唔鍾意我o拿?",我

心諗...又點會唔鍾意你喎,唔鍾意妳嘅話,我今次都唔會避開湖南婆,然後再自

己靜靜雞 call 妳啦,傻女!不過我今日真係冇乜性慾o丫嘛,"小米"趴左係我兩

隻腳嘅中間,然後就含住我條用力係咁啜o勒,咦,佢上次真係含都冇力架喎,

點解今次完全唔同晒嘅!佢又用條利好大力好快速咁撩我個尻頭,跟住就好大力

咁啜我個尻頭,哇~~~好正呀!原來佢見我條冇乜反應,咁咪加多兩錢肉緊,希望

快 d 搞掂我,跟手做下個客o羅,咁都好,益左我!我最鍾意就係 d 女用力咁啜我

個尻頭架o勒,hehe...(·) "小米"不停咁重複頭先果兩大絕招,就係用條利大

力撩,用口大力啜,原來佢含可以咁勁嘅,我條真係比佢起死回生喎,由初頭

冇乜反應,跟住就比佢吹到硬左,佢一見我硬左就即刻幫我帶袋,跟住就用手將我

條塞入去佢塊蟹入面,然後第一時間啪啪聲咁坐落黎,正呀!!佢隻蟹嘅緊窄度

都幾高,好窄就唔算,起碼我都 feel 到佢條西隧先啦,我比佢騎左都成三四十野,

我見佢開始有 d 辛苦,咁我就坐起身用雙手揸實佢對 Pink 波係咁揸係咁啜一

陣先,啜到夠之後就一個大車身將"小米"佢放落床,一直我都唔敢將我條甩出

黎呀,我驚我出咗黎之後又軟左咪入唔返去o羅,返轉左之後就變成男上女下o勒,

我開始發力,一野一野咁隊入去佢塊蟹入面,而"小米"就係度"噢...噢..."咁叫,

唔知係咪心理作用呢,我就覺得佢叫得有 d 假o羅,我詐詐帝帝咁又伸個咀埋去

o錫佢個咀,佢比我咀左幾野就又伸隻手埋黎擋我o勒,我谷氣就大大力咁撞埋

去佢塊蟹果度,我越撞越勇,越大力我就越硬喎,咁我咪再大力 d o羅,點知...

撞多兩野我就竟然爆埋添!都好嘅,如果突然軟左唔識爆咁咪仲衰,--完就去沖涼,

事後冇侍浴,自己同自己沖,跟住返房著衫畀錢,趕頭趕命...我只係比佢應得嘅一

百五蚊,冇貼士!!

總結 :  

"小米"仍然都係咁可愛,上次佢都好主動同我打茄輪嘅,點知今次就唔比打茄輪,

我即時扣佢分,所以我比"小米"七十分,好彩佢今次吹蕭 Pro 左好多,如果唔係

再扣多佢十分呀,唔比我賴撻就有晒心理準備嘅,所以呢 Part 就唔使扣分,

Afterall 全程都叫做合格,大家放心啦,我係唔會再幫襯佢第三次架o勒,因為

冇得賴蟹再加上茄輪都唔比打,想我再畀錢佢洗都難啦,整體嚟講"小米"都交足

基本功課嘅,點都算做過左一個 Nice Weekend 啦! (^o^)

升級  34.33%

三星會員

仆街吖! 第一張相好似遺照咁! 咪嚇人啦!!

升級  90.92%

三星會員

死肥佬,人地話個 report 好 nice 喎!!

升級  93.5%

三星會員

反啅都咁好感覺真係羨慕!
我希望有一個像<五星物語>中,擁有比人類對愛更為執著,更為堅守的fatima...!拉克西絲"ooh!...master...!!"

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-5-21 00:18 發表
死肥佬,人地話個 report 好 nice 喎!!

讚你兩句就開心到乜咁
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  35.56%

二星會員

打茄輪既又吹蕭 ,好似不是很好。

升級  4.81%

二星會員

有冇C HING 有多D尖咀既地圖等等...因為未去過

升級  74.81%

二星會員

very detail report
理 想 非 你 想 ! 人 生 才 有 趣 !!

升級  21.11%

二星會員

畢兄第一次出毛煦,support.

升級  21.85%

二星會員

感覺真係羨慕