winning11

查看: 12780|回復: 20

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 沙咀 葉子 之 揀無可揀 (-_-)"

升級  90.92%

三星會員

沙咀 葉子 之 揀無可揀 (-_-)"

日期 : 星期五

時間 : 下午 4點30分

地點 : 沙咀

人物 : 沙咀畢比特 與 葉子 (20歲嘅重慶妹)

上次去咗湖南婆果度食咗個扒餐之後,攪到我成個禮拜有多都唔敢上路,

費事又要畀錢,又要食扒啦,心諗...橫掂都係吊豬扒嘅話,不如去肥婆果

度好過啦,起碼都平廿蚊之嘛,所以今日...我忍唔住又要上路Happy果陣

就已經立定主意,要去肥婆果度開飯o勒,我去到沙咀就去大利食咗個牛

腩麵+凍奶茶下午茶餐,都係16蚊o者,

食飽之後就去肥婆個士多外面,肥婆一見到我就立即招呼唔切咁叫我坐

低,我坐低冇耐,肥婆就叫左條女過黎比我睇,都唔使點睇啦,

條女又黑...又大隻...又老土...成個耕田嘅鄉下妹咁,大家都應該知道

我係一個好濫嘅人,基本上乜都食得落咁濟,好少彈女嘅,不過...呢條女

實在太堅啦...唔彈唔得,所以我就彈左佢,條女西口西面咁走左,肥婆就

立即叫第二條女過黎,條女遠睇都幾高下,初步合格,當條女行近 d 果陣,

睇落都有 d 波路嘅,但係個嘜個就勁一般囉,唉...算啦...係揀無可揀

嘅情況之下,就揀佢啦,唔通就咁唔吊就返香港咩...

頭先都彈左一條o各,食得落就無謂再彈啦,話唔定條女係服務方面有驚喜

呢,OK!上樓!

肥婆比左條鎖匙條女,就係咁我就比條女拐左上房o勒,入到房,我就o拿o拿

臨剝光豬,然後同條女一齊剝衫沖涼,我發覺條女嘅身形都唔錯,大約5呎5

左右,腳長長,皮膚就唔係幾白,條腰都幾幼,我諗25吋咁上下啦,對波都應

該有34c架,啡 Lins 細 Lin 頭,西毛就一般啦,即係唔濃密,亦唔太長果隻

呀,我地一路沖涼一路傾偈,原來佢叫"葉子",重慶人,今年20歲,佢侍浴方

面只係一般嘅三點式,洗下我兩粒 Lins 同埋洗下我條賓周仔,洗完之後我

地就返入房開工o勒,

我按照慣例先叫"葉子"瞓低係床上面,由於條女個嘜頭真係麻麻,所以我都

冇伸個頭埋去嘗試咀佢,一開始我就賴佢條頸,賴下賴下就賴佢兩個波,啜

下兩粒 Lin 仔,我跟住向下賴,由個肚果度一路賴落佢對大脾,佢對腳都算

唔錯架,夠長夠幼o丫o麻,我賴到佢兩條大脾罅果陣就順便睇清楚佢塊蟹,

佢塊蟹唔 Pink,亦都唔算嫩口,不過都未"反黑"先嘅,既然又唔返又唔黑,

咁我就唔客氣啦,我突輕輕咁賴下佢塊蟹一野,"葉子"當堂呀左一聲,咦...

咁嘅反應即係比賴蟹喎,我就即刻唔客氣係咁賴係咁賴,賴到雜雜聲,賴到

"葉子"係咁係度衣呀呀,佢隻蟹嘅味道都 OK 嘅,清甜就未到囉,合格果隻啦...

"葉子"享受左成十分八分鐘,跟住我就賴返上去佢對波果度,我又揸波又啜

Lins,佢對波都仲算幾實淨嘅,我賴到咁上下就瞓返落床,

"葉子"佢都好自覺咁起身,跟住就開始同我含,呢 Part "葉子"只係好一般,

毫無技巧可言,只係一味死啜,佢啜左分幾鐘之後,見到我條硬左就即刻停口,

幫我帶好個袋之後就一野坐落黎,佢塊蟹唔算好窄,不過都仲算有感覺嘅,佢

一野一野咁坐落黎,佢一路坐就一路合埋雙眼係度呻吟,我比佢坐左十幾野,

跟住我就坐起身兼伸對手去揸實佢對波係咁啜,左邊粒 Lin 啜啜,右邊粒 Lin

啜啜,我啜到差唔多就叫佢做狗仔,佢即時同我分體,然後棟高個籮友等我,

我對好位就一野隊入去,跟手就捉實佢條腰啪啪聲咁撞埋去,撞到佢死下死下

咁,而我就一邊插,一邊從後揸波,順便再一邊賴佢背脊,我發覺我同"葉子"做

狗仔式嘅感覺真係好好多,因為我睇唔到佢個樣,而"葉子"嘅身形夠高,條腰

夠幼,加上佢對腳夠長夠幼又好波,當堂成個人都起勁好多,不過我做咗狗仔

十幾野都差唔多o勒,我就叫"葉子"瞓返低,係呢個 Moment 大家都知道我想

點啦,就係用我嘅最後一式"傳教士式"!"葉子"一瞓低,我就馬上一野將條

隊入去佢塊蟹入面,費事一陣望到佢個樣之後,條賓周有不良反應咁咪大鑊

囉,都係唔好冒險啦,都係速戰速決好 d ,我係咁狂隊佢塊蟹,

隊唔夠廿野就爆炸 Lu !!爆完之後我瞓係張床上面休息左一陣,然後我地就去

沖涼,"葉子"事後冇侍浴,冇所謂啦...好又一餐,唔好又一餐,百三蚊加十蚊貼士,

百四蚊埋單走人!攪掂之後,我就自己尻 Fing Fing 咁返香港o勒,一 d 事都冇,

問你地服未! (·)

總結 :  

"葉子"相頭一般,服務亦都只係一般,但係佢嘅身材就非一流,不過...去得肥

婆嘅士多就預左食扒架啦,今次條女冇相頭,但係起碼都有身材o丫,揀無可揀

之中,都算係執身彩架啦,如果唔好彩起上黎呀,肥婆比十件八件個樣又扒,身

材又差嘅女比我揀都試過啦,所以我今次都算做滿意架,不過就肯定唔會返啅!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

Oh....又死左 la
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  90.92%

三星會員

原帖由 湯少 於 2008-6-18 03:28 AM 發表
Oh....又死左 la

搞掂!!湯少,而家應該睇到架啦!!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-6-18 02:03 AM 發表
搞掂!!湯少,而家應該睇到架啦!!

Yeah, 成功插.......圖

升級  90.92%

三星會員

原帖由 湯少 於 2008-6-18 03:35 AM 發表
Yeah, 成功插.......圖

d 圖片絕唔絕?抵唔抵死呢?

升級  30.75%

三星會員

瓜子口面,理應都唔係咁差吖

升級  90.92%

三星會員

原帖由 happylawlaw 於 2008-6-17 09:08 AM 發表
瓜子口面,理應都唔係咁差吖
原帖由 projimmy 於 2008-6-17 09:42 AM 發表
畢哥哥, 呢個o既級數都己經足夠做你本月之星喇播...~!!!!
睇黎你最近要求高左~~~!!!

係啦...自從比個損友帶我去過 Super Mario 之後,

成個人都奄尖晒,真係比佢害撚死啦,以後點算呀!!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 projimmy 於 2008-6-17 09:42 AM 發表
果兩張 mary o既相.... 突然無左 gei???

邊個 Mary 呀??

升級  90.92%

三星會員

原帖由 projimmy 於 2008-6-17 10:45 AM 發表
果個吹氣公仔咪叫 mary lor,,,,,,
細隻果 d 叫 barbie 麻~  

咁而家你睇到個 Mary 未吖??

升級  1.48%

二星會員

雖然打左格,但個款睇落有D似小澤圓啊!!!~~~

升級  3.17%

三星會員

呢期吊得好密下喎
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  21.11%

二星會員

條女ok la咁奄尖

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 大勝 於 2008-6-17 14:31 發表
呢期吊得好密下喎

勝哥,你錯喇,唔是吊得密,是 " 瀨 " 得密呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  21.11%

二星會員

果2包米先勁呀.

升級  90.92%

三星會員

原帖由 大勝 於 2008-6-17 02:31 PM 發表
呢期吊得好密下喎
原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-6-17 06:32 PM 發表
勝哥,你錯喇,唔是吊得密,是 " 瀨 " 得密呀

你兩個都冇錯,我吊同瀨兩瓣都密左!!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

不如出埋參考影片 la  

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

我淨係睇到張野食相, 旗魚睇5到喎

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-6-18 02:08 AM 發表
d 圖片絕唔絕?抵唔抵死呢?

你條--樣有冇咁--長呀?

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

嘩! 你好型 ar !!  賣藝不賣身!!!

升級  3.17%

三星會員

仲有呀, 條肥婆搞我果陣我仲摸到佢有賓州添架
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關