winning11

查看: 8790|回復: 12

[Menjackson報告]【星河會】888號 (有圖)

升級  96.67%

一星會員

Jacky仔做足全年終於有大假欏,四日大假諗住去上海。BUt!  有親戚悸個邊話:H7N9好希利,話小心隔離,谓有cancel晒機票。一枝公谂住去深圳射下,收到風話有兩間大場撿左。No,邊到有新地方就腳。就在這時,
       星河一過羅X關,原來步行六,七分鐘就到。第一次難搵小小,不幸嘅事,唔記得欏經理大陸電話。上到去冇人係到。出去士多借電話打埋香港手提,    朴佢個x,一分鐘十文人仔,打唔通都計。谷鬼氣,(阿X,去左邊啊,星期一喔,唔晒開工阿。上都去冇人嘅。尋晚打過比你,唔係老點). ...以上對白自行想像。XY話我來得太早,的女未返工,我又未book.唔通係我錯?我望下表。十二點半。都吹佢唔脹,去沖個涼,拓個骨先。食小小野先有力做嘢。
     用文學小小 嘅手法講:飽暖就心思思,唔係,係思淫欲。三點半,的女應該反齊,上去six樓,一個靚仔行入蘺,試鐘嘅,蜜碼係;:嘟嘟囔囔嘟,講完入房。間房企理,干淨, 三星酒店,樓下好多餐廳,三樓有得飲茶,我要經理X介紹個紅牌,佢話比得你試就試皇牌,#888。五分鐘后,登登登,一個索女行左入來,一米六四,著高X鞋都有到我下巴,如果打K輪就啱晒,ps:我都有一米八。黑色bra同吊帶袝藍色低胸裙,外貌當堂比九十,咁嘅質素係香港高鐘,冇一仟都要九百,等等,交光小小,唔好比人呃,近睇,好白皮膚喔,問下邊到人,重慶人,第一次來深圳,怪唔得之啦。沖諒都細心,唔知係唔係不撈係咁定經理教路,態度好好,皮膚滑,C  cup波,預左,話得model,C已經超出預期。等等,背對住我,唔係面對我咩,哦哦,用番鹼起泡滑我細佬?電動旋轉,當堂起錨。冇水蕭,有小小失望。anyway,我唔mind。上床做服務先,冰火,碼蟻上樹,等等,爆炸糖,未搞,唔啱我,入巷丶好窄,好似唔係做咁,問下,吊,話我好大先真,有水,叫床好姣,交足戲,呃,床戲,三個字,男上女下,女上男下,轉唔夠兩個post就被佢K0。攬下,吹下水,試吮下佢嘴角,冇推哦,正。 。美好嘅時光一定過得特別快,著衫冲涼,重溫摩打股。影下相先,應為手機冇電,用lpAD影左。唔知點upload上淶。出去同經理吹下,比水,ps:我係1Q嘅餐,有冇其他囡囡介绍?有啊,不過上晒鐘,好,聽日來早的,射下人墙,里個只不過係我二日三Q嘅第一擊,欲知后事,下回分解。

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

升級  30.74%

二星會員

個樣真是幾得下哦

升級  14.52%

四星級會員

我都想試呀

升級  84.33%

三星會員

多謝師兄分享!
條女好正,正價收多少?
地址?

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

兔仔牙,幾可愛!!

升級  68.52%

二星會員

呢個888睇落好正,其他台都有佢的報告,好多師兄都話要食,紅牌、皇牌,怕要輪街症了。

升級  24.75%

三星會員

睇度都想去~唔知系边~

升級  0%

二星會員

看报告这么久   这条妞最索了!!

升級  3.7%

二星會員

确实极品啊。

升級  81.85%

二星會員

囡囡及正啊!

升級  10.74%

二星會員

very good woo. Thank you!

升級  15.19%

二星會員

吾該師兄囡囡电話

升級  45.93%

二星會員

好性感的女人