winning11

查看: 5979|回復: 6

[試鐘報告]【星河會】#168 (koonchi報告)

升級  89.63%

二星會員

出發前,緊係要做下功課la,  就咁睇相 ,原來好多件都食得落~
當然 相呢家野 不能盡信, 所以今日趁早放 ,拿拿臨拎住個試鐘碼上去,試真D呢間野堅唔堅先~~

呢間野真係好近, 實查連遮都唔使開, 過左關 大約行10鐘就到。

好la終於去到 , 經理係咁say sorry, 原來佢話原先安排左條女嘅, 但臨時唔得 , 咁就叫我落去行轉先返黎, 實牙實齒咁 話點都搵條 質素高嘅俾我。我見有少少肚餓, 就話無問題, 食個tea ,叉足電先返黎出火。
係房出番大堂嘅中途我見到  #55 同 #99  ,一望, 真係超高水準, 真人靚過相好多!!  可惜,被人mark 左, 唯有番黎睇下經理安排個囡囡點樣。

講咁耐,黎到正式上陣嘅時間~  經理帶左條女入嚟, 問我啱唔啱
有波,有腰,有腳,樣都唔錯~笑容滿分, 梗係去馬la

一開始先黎個按摩, 囡囡正骨場出身, 力水夠
然後拿拿臨,除衫沖涼~好彩囡囡無裝假狗, 個波真材實料,吸手波(爭D揸唔晒),又夠廷,令人愛不釋手
囡囡好健談, 完全無dead air, 幾好傾
沖沖下, 囡囡主動 水中蕭,,但要出去拎野先
呢個時候有段小插曲, 廁所門 壞Q左....................我頂!!!!!阻住人卜野會被人燒春袋架!!!
好在廁所入面有電話, 打電話求救....
等待救援中, 2條友玉帛相見, 試下打過車輪先。 wow!!!意外驚喜, 囡囡肯車, 仲要申埋 利仔出黎~~好爽~~
車到咁上下,廁所終於解瑣!!!!!!!!!!!
快快沖完~ 上床等佳人服侍先~~

帶套開波!!  呼!! 囡囡下面好熱,夠緊
可能真係太耐無卜la~ 第一q, 女上男下,男上女下,狗仔  眨眼就出咗。
囡囡好聲好氣咁叫我抖陣先~~抖還抖~~梗係再打個車輪先la

回完氣,沖多次涼(?)( 未試過1q完再沖)
番到床囡囡叫我背向天瞓低, 開始莞式服務
先黎螞蟻上樹,跟住水漫游(呢個爽,由肩做到落小腿), 再黎波推
去番正面,再黎漫遊,尤其囡囡食lin 功夫一流
跟住見囡囡拎爆炸糖出黎~~就知有野玩la, 囡囡先含熱水吹,再含爆炸糖吹,最後含熱水吹,  真係爽死la
囡囡搞咁多野~~係時候到我做野~~

佳人黎個觀音坐蓮~中途叫我食佢lin,夠主動
沖左2次涼~而家先發覺囡囡下面係非一般嘅熱~~似足手仔包住弟弟嘅感覺!!
插左陣, 轉男上女下
個人超愛狗仔式 床上狗仔,床下狗仔~所以話狗永遠係人類嘅好朋友。
總之望住塊鏡黎做,真係好正!!
插到囡囡話累, 唯有上番床男上女下, 適時嘅呻吟聲~令我戰鬥力狂飆!!!!!!!
插插下~又忍唔住叫囡囡黎狗仔式~~囡囡好配合~~啲啲啲啲啲啲啲
最後又一次以狗仔式完事。

[位置]  咁方便就腳, 唔滿分都唔得la. 絕對係平時經開羅湖過關O嘅師兄們O嘅首選。
[經理]  好有禮貌
[房間]   比想像中好,床夠大, 試過深圳其他桑拿 無呢到咁舒服~ 同常平比,係爭張水床
             廁所門壞左,扣分。 但等個陣同囡囡狂車,加分~ 即係和數la XD
[囡囡]  按摩有水準
            服務做足(最愛含lin,同水漫)
            呻吟聲夠,令男方保持戰鬥力
            身材夠堅

囡囡話係新做, 新囡又咁掂, 紅牌又未食, 睇怕呢排都會係星河大出血la

升級  14.52%

四星級會員

消費了多少

升級  89.63%

二星會員

coolman730 發表於 2013-4-12 04:49
消費了多少

試鐘 300

升級  24.75%

三星會員

唔试钟几多落楼?

升級  89.63%

二星會員

htcT5353 發表於 2013-4-13 20:03
唔试钟几多落楼?

468 2Q, 包莞式
佢D服務 做足   係無水床個PART,  轉係床上做
其實幾抵