winning11

查看: 4521|回復: 7

[koonchi報告]【星河會】#66 舌后

升級  89.63%

二星會員

放工前收到經理MSG 話有新人到,當堂精神晒,臨尾爆SEED搞掂D野佢,

上到去都成9點,我心裡面好似唸咒語咁<我要大波妹,我要大波妹>
<我要腸仔包,我要腸仔包> 今次點都要簡番個奶媽,補番D奶水先!!
點知經理話大波妹被人加鐘, 轉個另外一個新人俾我
咁算LA, 下次先食奶媽

條女入到黎嗲我2句先,然後就上床擺POST,拿拿臨影佢相先
除左件外套一睇, 嘩!!!有睇頭啵!!!  
呢張影到佢幾靚架
黎多張

影完相,仲等咩? 囡囡問我做咩唔除3呀?  我真係以為自己影左相就當搞左, 鬧左自己一句ON9
除3,囡囡叫我瞓低,  先幫我帶套吹一陣
OMG,佢條脷好似裝左摩打咁!! 隔住個套都感受到佢條脷個熱度同濕度....呼....速度快到我要睇住風雲黎分散注意力(無熄到電視XD) 吹左成2,3分鐘,佢先肯收口。正當以為可以回一回氣, 佢就即刻騎上黎, 開痕TURBO咁,好似就衝線有得拎獎金咁....唉....涼都未沖...咁就出咗一Q.前後夾埋唔晒15分鐘(可能10分鐘都無...SOSAD)

心諗,梗係 星期五放工,個人太RELAX 姐, 沖完涼, 抖順條氣,就輪到我大發神威。

輪到 美人侍浴 嘅時候, 囡囡洗得幾仔細,詳情唔多講, 拿拿臨FAST PLAY 到莞式個PART
背向天瞓低, 按摩SKIP(無咩特別)
黎到重點, 個TOPIC 我寫佢係舌后,梗有原因,除左BJ 勁, 仲有個<水漫遊>
呢樣野, 其他囡囡做個陣,只係用個舌尖多少少黎整, 但係呢個囡囡 幾乎申晒成條脷出黎
成身俾佢奶到都係口水, 佢一路奶,一路打大圈,一路加速,   奶到我屁股個下, 我真係成個人崩緊晒,俾囡囡笑添
獨龍轉 我本來唔係太好, 但我想試下呢個囡囡條脷俾到咩驚喜我, 所以無叫停佢。
佢下下入到好深,係入面打埋圈 (玩女經驗唔多,唔知高級版獨龍轉係點)
總之佢條脷真係勁揪!!
番到正面,黎多次水漫遊。拿,今次望到實佢條脷摩打咁款整我粒LIN, 爽死爽死
忽然,有得夾腸  咁個力水一般,但總算圓左我個心願

夾完LA, 佢突然幫我弟弟深喉, 出咗一次,今次持久力肯定強好多, 我就合埋眼由你慢慢吹
條女功女唔講得少, 食到雪雪聲, 個頭擰黎擰去,條脷又係咁打圈
吹到咁上下,又整爆炸糖,再加冰火.....死火,俾佢個口搞左十分鐘, 個精關有D鬆動,
心諗,唔係麻,狗仔式都未玩 就要走
咁我就死忍..我忍忍忍忍忍忍忍忍......唔得LA,反轉佢, 係時候俾D顏色佢睇先得..

今均真係大發神威, 唔單止搞到條女腳痺(狗仔式), 我都搞到成頭大汗...
高速抽插4個字(何以得知?亂估姐XD,但就真係高速囉),換左幾個姿勢, 心諗仆街, 啱啱死忍左一次, 呢次怕且都無咁快出到
囡囡見到我成頭大汗, 就由我一路抽插佢,而佢就一路叫,一路幫我抹汗
插到咁上下,真係無力,  條囡囡話轉番女上男下,佢幫我整出黎LA
騎左上黎, 條囡條脷又自動自覺對上我粒LIN,
費事美人咁辛苦, 咁我就集中精神, 沖破精關, 呼,億萬子孫軍終於出晒黎
臨走仲有個GOODBYE HUG添

囡囡相頭,真人靚個上鏡,無濃妝
身材, 車頭燈咁款,有少少肚腩
服務, 勁力推介,佢條脷真係好正(可惜無得碰碰車),配合到高
叫聲, 開頭比較假, 但後尾插出真火 XD

升級  14.52%

四星級會員

消費多少

升級  89.63%

二星會員

coolman730 發表於 2013-4-20 03:23
消費多少

468 2Q 包莞式服務

升級  0.75%

三星會員

多謝師兄,點搵星河會?

升級  44.44%

二星會員

地址pm,thanks

升級  56.67%

一星會員

點搵星河會?

升級  2.96%