winning11

查看: 6235|回復: 7

[phoneman報告] 性鬥士星矢之【新泳康】98號 (有圖)

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

今次去泳康,預先打定電話, 約咗#98, 見到真人, 同#11不相伯仲, 有樣有身材!
都係頭PART按幾吓, 跟住攞調味料, 入到房開始除衫, 不得了. 對波非常動盪. 我仍然係訓係張床度, 佢幫我帶套做冰火. 我話唔駛啦, 跟住捉佢上嚟攬吓, 試吓撞胸感覺, 正!  叫佢訓係到, 等我嚟, 因為對波實在非常正, 一口食晒,再用利轉佢LIN頭, 見佢腰都梗賣, 左右兩邊胸狂攻, 佢連頭都向上反埋, 咪晒眼係到ER ER聲叫,我繼續錫佢胸,佢叫得月嚟月大聲, 我即刻用口咀落佢口度, 大家變成瘋狂利疊利, 我左手開始向妹妹進攻, 係粒核附近來來回回, 真係水都出埋, 不過係佢, 諗住係手指插入時間, 佢擋住, 跟住去攞套, 無辨法,唯有開始做嘢!!!  先嚟正常位, 對波好似兩個水球左右左右盪吓盪吓,不知幾好睇,   再玩側入, JJ完全盡晒,爽,  正係兩個動作,佢已經嗌得好大聲, 跟住叫佢轉身, 再做狗仔式,可以邊插邊搾, 即刻超速活塞運動, 佢手都無埋力, 晒個頭貼晒係床度叫, 我都插到最盡,射晒!! 啫仔壓住佢攞油,重尾拎出嚟, 享受埋最後呢一刻. 因為JJ被夾得好緊.  佢屈起攞油, 我先攞出嚟, 套都差D甩埋係裡面.

無問幾歲, 因為重享受緊D滑滑嘅皮膚, 最重要佢唔係厚肉, 整體身形平均,應該有脂肪嘅地方,非常足夠.  有相!! 同#11比較, 真係好難講邊個好D.

升級  24.75%

三星會員

睇相真系唔错喔~book嚟试吓~

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

SORRY! 自己打去BOOK會好D!

升級  81.85%

二星會員

呢个囡囡都几正啊!

升級  24.44%

二星會員

#98 呢个囡囡都几正啊!

升級  36.3%

二星會員

新康永的不错哦

升級  58.83%

三星會員

VIP會員2022

cccbbb 發表於 2013-6-12 17:15
新康永的不错哦

although the service is so simiple, but the price, the body, the face.  She's really good!

升級  45.93%

二星會員

诱人的女人,好大的咪咪