winning11

查看: 8588|回復: 11

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 向西村 之 再遇士多啤梨

升級  90.92%

三星會員

向西村 之 再遇士多啤梨

日期 : 星期六

時間 : 傍晚 9點

地點 : 向西村

人物 : 向西畢比特 再與 士多啤梨 (19歲嘅湖北妹)

今日係星期六,由於成個沙咀嘅女都差唔多比我吊過晒,我開始覺得去沙咀有 d 悶嘅感覺,所以

我決定約我一個經常去向西嘅 friend,叫佢帶比我去向西果邊食快餐,睇下有冇驚喜,我地一齊

去到羅湖,再搭地鐵,然後好快就去行"阿茂站",出咗站行冇幾遠就去到"向西",其實我個心一路

都向住個西,我個 friend 帶我去到佢去開嘅雞竇,但係我個 friend 竟然話今日唔想Happy,結

果佢就去咗買 D9,一個鐘頭之後返黎搵我,而媽咪就安排左我上樓,等左一陣就帶左條女比我睇,

個媽咪仲同我講:"條女新黎架,黎左幾日架咋!"條女入到黎,我一睇...咦...妳咪係"士多啤梨"!

而"士多啤梨"亦都碌大隻眼笑笑口咁對住我講:"咦,你咪係沙咀畢比特!",我就同佢講:"唔好意

思喎,我已經唔係沙咀畢比特啦喎,我而家係向西畢比特!",佢即刻笑到哈哈聲,唉...雖然我之前

都曾經同佢做過夫妻,都唔係咁想返啅呢條女,不過...話晒今次係第一次幫襯向西呢邊嘅媽咪,

無謂彈女啦,反正上次"士多啤梨"呢 Service 都幾好,算啦...就佢啦...

媽咪臨走前亦都好例牌咁瞓示條女:"喂,好好咁服侍老闆呀!","士多啤梨"同媽咪點下頭,然後

就拖住我隻手仔同我一齊入房o勒,咁耐冇見"士多啤梨",睇下佢有冇乜野唔同先,我衫都未除就

即刻攬住佢,然後就摸下佢條腰同埋個籮,我發覺佢都冇乜改變,都係有些少肥嘟嘟,其實我就鍾

意高高瘦瘦嘅女仔嘅,不過大家記住,就係"一蟹不如一蟹理論",你彈完一條女之後,下條女隨時

仲扒,跟手想搵返之前條女上黎,結果條女就上咗鐘,我 d 朋友就經常賴野...

我地剝光豬之後就一齊去沖涼,呢 Part 冇乜好講,因為冇乜特別,都係三點式咁囉,沖完就返入

房再同佢續夫妻緣,雖然我對佢唔係咁感興趣,但係都已經落左錶,咁唯有死唔蝕抵,老虎都啜返

夠本啦,我先叫"士多啤梨"瞓低,然後我就飛撲上床,我試下啜下佢個咀,啜左一野之後,佢冇反

抗喎,咁就即係可以打茄輪啦,咁我唔客氣啦喎,我兜頭伸埋去,再伸埋條利入佢個口入面,我地

兩條利係度打交,打得不知幾咁過癮呀!打左一陣茄輪之後,就當然係食奶奶啦,我將個頭向下移,

移到佢個波果度,我就用條利係咁撩佢粒 Lin,撩幾野之後就直頭含佢粒 Lin 係咁啜,啜完咗邊

就啜右邊,係呢個 Moment,我又開始想食蟹o勒,我個頭再向下移,移到去佢隻蟹果度嘅時候,佢

竟然用手擋住佢隻蟹唔比我賴,有冇搞錯呀,蟹都唔比賴,你點出黎做架!唔比賴就算,好巴閉咩!

而家你比我都唔賴呀,你同我含能啦!我一個飛身就瞓咗落床等佢服侍...

"士多啤梨"首先就係用條利撩我個耳仔窿,其實我成個禮拜都冇撩耳屎架啦,呵呵...真係唔該

晒喎 (·),跟住佢就用條利係咁撩我兩粒 Lins o勒,呢 Part 佢都做得唔錯架,起碼我都有些

少感覺咁啦,佢好快就伸個頭落去真係幫我含能o勒,佢今次冇再好似以前咁成日用條利撩我個

尻頭,佢今次就比較著重左深喉,野野都好似想吞左我條能落肚咁,雖然感覺都好得意,不過我

都係比較鍾意佢用條利狂撩我個尻頭多 d,佢含能含左一兩分鐘之後就幫我過膠o勒,過完膠之

後佢就塞我條賓周入佢隻蟹入面,跟住就係咁騎我,我當然唔會認輸啦,我配合佢坐落黎個節奏

向上頂,頂到佢 We Wa 鬼叫,我再坐起身渣實佢對波係咁啜,而佢就仍然係咁騎我,做做下我突

然同佢講:"不如我地玩下狗仔式好唔好呀?","士多啤梨"笑笑口咁答我:"好呀!",佢好快就趴

係張床上面,然後屎忽向西棟高,我埋位瞄準之後,就一手捉住佢條腰,再兜野將成條能隊入佢

隻蟹入面,佢當堂好大聲咁叫左一野,妳咁大聲叫係咪想坐監呀仆街!我隊左十幾野之後就開始

想出野o勒,咁我就即刻叫佢瞓低,因為我要男上女下咁出野,因為攬實條女黎出野會好 feel 好

多囉,"士多啤梨"一如以往咁都好聽話,毫無詐型,我攬住佢隊多十下八下就出野o勒...做完就

起身去沖涼,跟手畀錢,都係比百五蚊,冇貼士,成個交易完成之後,我個 Friend 就上黎搵我o勒,

真係o啱o啱好,我同個 Friend 之後就去食雞煲!

總結 :  

向西整體比我嘅感覺都唔錯,起碼隔離左右都好繁榮,唔似沙咀成個罪惡城咁款,好多人驚架嘛,

竟然第一次去向西都撞到"士多啤梨",都算係緣份一場,加上佢都算幾聽話,個樣亦算可愛,有相

為證架,佢含呢方面好似比以前求其左,不過佢嘅服務態度依然咁好,笑面迎人唔在講,加上叫

佢做乜就做乜,只係唔比賴撻o者,咁就死得啦,最重要果 Part 佢就唔肯,所以冇貼士!

從今以後,我會改陀地去向住個西,所以我亦會正式改名為"向西畢比特" (·)

升級  87.24%

四星級會員

士多啤利-.-
我愛碧咸...

升級  59.63%

二星會員

師兄,沙咀無左你,咪無晒生意,遲早執

升級  31.48%

二星會員

向生,

比D方向同位置黎....

唔係找不到

升級  45.25%

三星會員

吊过界

升級  1.72%

四星級會員

士多啤梨啤梨蘋果橙...............
You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  88.58%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-9-2 06:51 PM 發表
呢個建議都唔錯,可以考慮!!

啜埋腳指啦.....

升級  90.92%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-9-3 05:41 PM 發表
啜埋腳指啦.....

哇,咁咪變左莞式全套!!

升級  77.04%

二星會員

記得問番佢比服務費你, 你以後可以日日啜三濟, 好過去做雞.
祝你生意興隆

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 人馬合成 於 2008-9-6 15:21 發表
記得問番佢比服務費你, 你以後可以日日啜三濟, 好過去做雞.
祝你生意興隆

亞畢真是會架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  34.33%

三星會員

亞畢,落向西玩呀? 因住比人拉呀!  

升級  70%

一星會員

九頭鳥...最好"小"...