winning11

查看: 6690|回復: 5

[cookies報告] 老機場【湘帝】改邪歸正 決心洗底

升級  7.67%

三星會員

唔知大家知唔知向西村有一間老機場,叫湘帝

想當年阿叔都唔知係個度留低幾多雀毛,所溝過既技師、服務員同知客

自從阿叔轉戰福田,同老婆仔住埋之後,都唔知幾耐冇去過向西村

前幾日睇報紙,見到有間新場開,阿叔睇下地址,咦,乜咁似湘帝原址既,唔係卦?

為求証實湘帝已倒下,阿叔決定趁住呢幾日假,前去探個究竟

根據報紙上的方法,阿叔去到佢地專車的地方,等左好耐終於有車到

唔使幾耐,到左呢間前身湘帝,現今叫君悅年華門口

一眼望入去,好似同以前湘帝一樣,冇咩改變,都係前枱係右,一條大路直入更衣房

唯一唔同的,就是唔再好似前咁,一條直路可以上大堂,要經過更衣房才可以

入到更衣房,阿叔覺得都冇咩點變,唯一唔同的是,佢地將乾濕蒸轉左到盡頭處,而熱水池由原來的右方移至左方

到了大堂,一眼看埋去,發現佢地將全部房間打通,整個休息室變得好大好舒服,將原來的泰式部轉成餐廳分三個時段有免費自助餐

另一方的視聽室,阿叔沒有深研,不過阿叔見到有好多美容師係個度,可能係美容部

佢地將所有的房間都按排係二樓同三樓,阿叔休息完後,就到了二樓按中式

係房間等了一會,有技師推門而入,看了阿叔一眼,便叫︰阿叔,好耐冇見啦,最近去左邊度玩啊?

阿姐你邊位啊,阿叔好似唔識你喎,唔好係邊扮熟好喎

原來佢係湘帝既老技師,以前幫阿叔推過油,唔卦得好似有少少面善啦

佢問阿叔係咪黎推油,阿叔答係啊,然後就拎支油出黎

佢好奇咁問︰估唔到阿叔到依家,都仲係帶住支活絡油周圍走啊!

係佢幫阿叔做另類推油既同油,阿叔打聽到,原來呢個場仲係湘帝以前個老細,只係改頭換面,重新包裝而已

阿叔心諗,唔通同以前一樣,都一樣有野玩?

走到大堂,阿叔見到以前想溝既一位靚女部長,估唔到佢仲係度,阿叔以為佢已經嫁人添

經阿叔一番了解,原來湘帝已決心改邪歸正,以正骨姿庇重新示人

佢地洗底既工作亦好明顯,就阿叔現場所以,佢地唔再好似以前,一大群妹妹仔走黎走去,取而代之的,是一大群唔多開胃既姐姐,包括採耳等亦如事

靚女部長話俾阿叔知,佢地請人既年齡要二十歲以上,要俾人有專業感覺

聽到靚女部長咁講,阿叔當場咩胃口都冇晒,拿拿臨賣單走人

老實講,附近咁多機場,間間都以機票平,做賣點,而且多加點錢,可以轉到頭等機艙,以價錢黎講,使鬼黎呢間啊

升級  11.92%

三星會員

Winning ◆11 哥◆

湘帝好耐無去囉,仲愈改愈差,搵鬼去咩
警告︰完全に18禁無修正なので注意。

升級  7.67%

三星會員

仲有一樣野都唔記得講
阿叔去沖涼打算離開,去左個熱水池浸下
看到水底有一東西,阿叔拿起來,嚇見原來是一個沒有紙的煙咀
嚇到阿叔即刻從池中彈起,拿拿臨沖身走人

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 cookies 於 2008-9-19 21:52 發表
仲有一樣野都唔記得講
阿叔去沖涼打算離開,去左個熱水池浸下
看到水底有一東西,阿叔拿起來,嚇見原來是一個沒有紙的煙咀
嚇到阿叔即刻從池中彈起,拿拿臨沖身走人 ...

下次唔好去喇
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  17.25%

三星會員

啊叔,你在這間迎場咁隨意,都可以見到湘帝的舊相識,話唔定你可以從舊相識的幫忙,得到正邪兩 "無間" 的特別服務呢?間場有心改邪歸正,唔係唔好,但係都要睇地方,在裡開正場,都係一句 "願主保佑" 啦

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 肥笨蛋 於 2008-9-22 22:50 發表
啊叔,你在這間迎場咁隨意,都可以見到湘帝的舊相識,話唔定你可以從舊相識的幫忙,得到正邪兩 "無間" 的特別服務呢?間場有心改邪歸正,唔係唔好,但係都要睇地方,在裡開正場,都係一句 "願主保佑" 啦 ...
嘩.....亞蛋乜你咁賤架
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗