winning11

查看: 10088|回復: 10

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 向X村 之 向西囡囡出少能?!

升級  90.92%

三星會員

向X村 之 向西囡囡出少能?!

日期 : 星期二

時間 : 傍晚 9點 45

地點 : 向西村

人物 : 向西畢比特 再與 小二 (18歲嘅浙江妹)

今日係星期二,由於打八號風球,所以放左工之後好無聊,又冇街去,都唔知做乜好,咁唯有

襯住仲有車搭,咪又上路搵條女陪下囉,我個心向住個西,勁有方向感,所以好快就到步o勒,

一到向X村我就即刻同媽咪報到,媽咪話有條新女到左幾日,非常新鮮嫩口,身形又夠高,皮膚

又夠白咁喎,其實我好抗拒新女架,因為新女多數冇服務,咁又話唔得,咁又話唔識,不過新女

有時都偶有驚喜嘅,是但啦,叫條女上黎睇下點...

我係樓上等左一陣,媽咪就帶左一條女上黎o勒,我一睇...而咦,條女真係好高好白喎,My Cup

of Tea 呀,OK...就佢啦!媽咪臨走嘅時候同條女講:"o拿,想搵多 d 錢就好好服侍老闆啦!"

條女就同媽咪講:"知道啦...",唉...講係冇用架,我而家就比個機會妳去證明一下妳係咪真

係知道先,媽咪去咗之後,我就叫條女一齊剝衫去沖涼,點知條女話佢頭先已經沖左,而家唔去

沖涼喎,有冇搞錯呀!第一 Part 已經 Fail 啦,妳估真係叫妳去沖涼呀,其實係叫妳服侍我沖

涼呀!OK...妳唔沖我唔會勉強妳,妳唔沖我沖,我帶埋銀包手機去沖涼以防萬一,沖完之後一

入房,條女已經剝晒光豬,用條毛巾包住自己個身,瞓係張床上面等我o勒,我即刻飛撲上張床

度攬住佢先,然後就同佢傾下計,問下佢個底細先咋,原來佢叫小二,唔知佢係咪姓店嘅呢?(·)

今年十八歲,浙江人,自稱曾經係少林俗家弟子喎,吓...真定假呀!聽講少林嘅內功好利害架

喎,咁妳應該識少林嘅絕學"收陰肌"架啦,一陣間耍兩招出黎等我見識下都好喎,我一路同佢

傾偈就一路四維摸,又摸籮,又揸波,我發覺佢對波都幾有手感嘅,我摸左一陣就直頭扯開佢條

毛巾,小二全裸嘅肉體就咁盡入我嘅眼簾o勒,佢都算有 d 波路嘅,粒 Lin 都算 Pink 嘅,但

係又 Pink 唔得晒果隻喎,條腰同埋對腳就有少許粗,唯一值得一讚嘅就係冇肚腩,同埋夠白

淨,我地都傾左好耐計啦喎,妳都好應該開工啦喎,我黎係捐山窿,唔係黎同妳傾偈架喎,我開

始唔客氣o勒,先咀下佢塊面,然後突然o錫佢個咀,點知一o錫落去佢就左閃右避果隻,唉...

唔肯打茄輪係正常嘅,我都知百五蚊係冇包打茄輪嘅,所以我都冇詐型,我爭取時間即刻賴佢

條頸,啜佢粒 Lins,再賴佢塊蟹,佢塊蟹都算唔錯,夠 Pink 夠一線,毛又唔多,啱晒我胃口!

我係咁賴係咁賴,又伸條利入去鑽佢個窿,賴到雜雜聲,但係唔知點解,總係差左 d 野咁嘅,

不過差左 d 乜我又講唔出喎,到底差左 d 乜呢?我一路賴一路係度諗,過左一兩分鐘之後,

我終於諗到差 d 乜啦,係條女冇呻吟聲呀!有冇搞錯呀,我又賴又鑽妳塊蟹,乜妳一 d 感覺

都冇架咩?扮都扮幾聲黎聽下都得掛,妳咁樣我都冇心機賴落去啦,...唔賴啦,第二 Part 又

Fail,妳同我含啦!點知...小二佢話佢唔含架喎,乜話??妳唔含嘅!!早講o丫嘛,妳早

響我就晨早彈左妳啦,第三 Part 都 Fail 埋,我都冇佢辦法,佢問我用手得唔得喎,妳都

唔肯含o各,咁唔用手用乜野呀,快 d 啦,我--完要走架啦,我唔係趕時間,而係我唔想見到妳

呀,哼!

小二佢瞓係張床果陣,伸隻手過黎,揸住我條野係度郁下郁下咁,而我就祈求我條賓周聽聽話

話,千祈唔好扭計唔肯硬,如果唔係就唔見錢架啦,過左分幾鐘,我條賓周開始有反應啦,我o拿

o拿臨叫佢比個袋我,我自己親自帶好個袋,費事佢一陣笨手笨腳咁,搞到一鑊粥咁,條賓周軟

左就有排搞啦,帶好個袋,我問佢係上面坐落黎好唔好,我諗大家都估到佢嘅答案係乜架啦,

佢嘅答案就係:"唔好!",估唔到嘅讀者就好死左佢啦,第四 Part 亦都 Fail,我襯住我條野

仲硬,就即刻彈起身,分開佢對腳,對好位,兜野插入去!佢塊蟹唔算緊窄,亦唔算多水,只係一

般果隻,我都唔諗咁多啦...快 d 插爆佢算啦,好彩我插佢果陣佢都識叫幾野,如果唔係呀,

靜英英咁...我都唔知埋唔埋到尾呀...我攬住佢狂插左三四十下就爆漿o勒,好囉...完成

任務囉!!唔使蝕水囉!!做完之後,我地就一齊去沖涼,雖然一齊入去沖涼房,但係就各自各

沖,沖完涼我就一支箭咁衝返入房著衫,著好衫就即刻畀錢,百五蚊冇貼士,走人!

總結 :  

今次媽咪話介紹條新女比我,我都預左條女嘅服務唔掂架o勒,所以我都冇感到意外或者唔開

心,不過就真係有些少冇癮,大家都應該知道,嫩口易得,好玩難求呢個道理,唔係次次都咁好

玩嘅,今次唔好咪下次囉,百五蚊你想點o丫,好玩得黎又唔會開口追住你要貼士嘅就係你好彩,

我開頭聽到小二講佢自己曾經係少林俗家弟子,我仲以為佢會身懷 d 乜野絕技添,因為歌仔

都有得唱啦:"少能功夫醒,好好也...少能功夫近,係好近...",點知...乜都冇,臨走果陣見

到媽咪,佢仲問我條女得唔得喎,我就同媽咪講:"OK啦",我好少投訴 d 女架,唔係太過份嘅話,

我都會同 d 媽咪講 OK 嘅,所以我去到邊度,邊度嘅媽咪都話我係好客嘅,最後...我比小二

60分,我覺得如果鍾意玩嫩口而唔計較服務嘅朋友就不妨一試囉,我就肯定唔會返啅小二o勒!

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

人地係玩開倒吊呀 一字馬呀, 你咁普通料, 緊係5 arm feel la....
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  30.75%

三星會員

阿畢兄好少咁失策搵咗條死魚!

升級  3.17%

三星會員

睇條女個樣應該好擦得固喎,未開鋒姐,搵個師傅幫佢開下鋒,肯定好有前途
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  42.59%

二星會員

阿畢兄冇得頂

升級  16.67%

一星會員

呢D女唔該快D返鄉下啦,無謂影響大家心情,各位bt話係咪?

升級  3.92%

三星會員

阿畢兄冇得頂

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-9-28 00:15 發表
響我朵既話,肯定比人打到你分開幾十折呀!!

我都想比人打喎
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  54.44%

二星會員

沙咀畢比特真係好野呀!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 brad_pitt_2020 於 2008-10-5 15:22 發表
沙咀畢比特真係好野呀!!

佢邊有你咁好嘢呀
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  3.17%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-10-5 06:44 PM 發表
佢邊有你咁好嘢呀  

學下我咁謙虛啦  
.....我唔卵好惹架
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關