winning11

查看: 13305|回復: 15

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 向乜村 之 壽星畢比特 VS 靚靚"三吋釘"

升級  90.92%

三星會員

向乜村 之 壽星畢比特 VS 靚靚"三吋釘"

日期 : 星期二

時間 : 晚上 八點半

地點 : 向乜村

人物 : 壽星畢比特 與 小妮 (19歲嘅湖四川妹)

今日係我嘅生日,不過冇人知,放左工之後戇尻尻冇街去,又唔想返屋企,去邊好呢?

我知啦...生日去Happy囉!

好...飯都唔食住就即刻上路,又係果句,個人都仲未過界,個心就已經向住個西o勒,

我坐車果陣係咁係度諗,到底一陣會吊條咩女呢?話咁快就到左向乜村,我向媽咪報到

之後,媽咪就準備帶我上樓,點知去到樓下鐵閘果陣就見到一條女行過,媽咪即刻截

條女,然後就問我呢條女啱唔啱,我一望過去,哇...矮到飛起,我從來未見過一條女

咁矮o嘅,簡直就可以用"三吋釘"黎形容呀,我不嬲都鍾意吊 d 高高瘦瘦嘅女架嘛,

咁矮冇乜 feel 喎,當我準備同媽咪講要彈佢之際,咦...唔係喎...條女o嘅頭髮烏黑

得黎又有光澤,有光澤得黎仲非常柔潤添,再睇真 d,條女眼大大鼻高高,白雪雪,最難

得係真眼眉同埋真眼睫毛囉,難得有件"三吋釘咁撚靚女,一於吊佢,夾左佢上樓先至

再慢慢同佢做身體驗查,hehe...

我見到媽咪將條鎖匙交比條女,然後對瞓示條女:"收百三蚊,唔准帶袋吹呀,知唔知道

呀?"咦...我冇聽錯o丫嘛!我即刻問清楚媽咪,睇下係咪佢搞錯左個批發價同埋零售

價啦,點知媽咪佢話:"冇搞錯,你係熟客兼好客,當然有 Discount Offer 啦,一百三

十蚊執一劑!",有咁抵吊o嘅西,無他嘅...可能個媽咪知道我生日呀 (·)!

我好得戚咁同條"三吋釘"一齊拖住手仔上樓,一路行就一路順便問下佢o嘅底細,原來

佢叫"小妮",四川人,今年19歲,佢身高頂多4呎10吋,但係望落去就好順眼,成個人o嘅

比例都好平均,衣著打扮好時髦好有香港陀地妹o嘅 feel,加上佢笑容可親,態度友善,

真係冇揀錯女,入到房我地就即刻除衫去沖涼,"小妮"一除左個奶罩之後,我就發覺...

有 d 驚喜喎!!

我開頭仲以為"小妮"會冇乜波添,點知我估錯晒,原來佢都有些少波路架,正宗竹筍吸手

波,配以兩粒淺啡 Lins,蟹毛都幾多,不過就唔係好濃密果隻,都幾啱我o嘅胃口,"小妮"

侍浴方面好一般,但係亦唔算太求其,合格咁啦,沖完涼就設入房準備開工,我入咗房之後

就叫"小妮"瞓低先,然後我就跟住上床攬住佢,我先將個頭貼埋去,越貼就越近,大家都知

道我想點架啦,就係想試下條女肯唔肯同我打茄輪囉(·),我地鼻貼鼻左一陣之後,我就

試下o錫下佢個咀仔,o錫左一淡之後,"小妮"冇拎開塊面喎,我就即刻開咀多野,咀下一野,

咀下又多一野,跟住就直頭成個口隊過去,"小妮"馬上合埋雙眼,然後張開佢o嘅櫻桃小咀,

同埋將佢條三吋不爛之舌伸出黎同我 French Kiss,我一路同佢打茄輪就一路揸佢個波仔,

佢對波非常有手感,可以用新淨堅挺黎形容佢副架生,我地喪打左十分八分鐘茄輪之後,我

開始要飲奶奶o勒,我先用條利係咁撩佢兩粒 Lins,撩完就啜,啜完又撩,佢兩粒 Lins 比我

啜到突晒出黎,我開始向"小妮"個西出發,當我條利賴到落佢個肚臍對落些少果陣,佢就即

刻用手擋住隻蟹,然後笑住咁同我講:"唔准賴蟹呀!",吓...(-_-)妳唔比我賴妳隻蟹...

好叻咩,妳同我含撚啦,哼!我即刻大字型咁瞓低,"小妮"就知道要正式開工o勒,佢先用條利

撩下我個尻頭,撩左十野八野之後就一野含住我個尻頭係咁啜,講到力水方面亦都唔錯,只係

略嫌欠缺左些少技巧咁啦,不過算啦...洗果百幾蚊想點o丫,"小妮"吹左分幾兩分鐘之後就

幫我帶袋,一帶好個袋就即時騎上黎先做同我做個觀音,佢呢 Part 都幾好,一路啪啪聲咁坐

落黎,一路伸個頭過黎同我打茄輪,我對手就當然係咁揸波啦,勁有女朋友 feel 呀,由於實

在太有 feel o勒,所以我好快就有想爆o嘅感覺,我o拿o拿臨一個車身同佢轉做男上女下o嘅

傳教士式,就爆啦!我隊呀!!隊呀!!咁當然係打住茄輪咁隊啦(·),都隊唔到廿野就爆左 lu...

好野,舒服晒!

我出咗野之後就同"小妮"去沖涼,跟住就埋單,全套3味(沖涼,吹簫,扑野)送打茄輪,都係一百

三十蚊o者,"小妮"咁靚女,咁好服務,我當然冇咁仆街唔比貼士啦,我豪左十蚊比"小妮",即係

總共洗左一百四十蚊人仔,佢仲講左聲多謝添,真係抵抵抵呀!!

總結 :  

我對"向乜村靚靚三吋釘小妮"嘅服務尚算滿意,本來我諗住比廿蚊貼士條女架,不過佢唔比我

賴佢隻蟹,所以比我扣起左佢十蚊貼士,其他方面..."小妮"佢矮得黎白淨又夠滑,髮質又好,

對波雖然唔係好大,但係非常實淨夠吸手,又有手感,條西隧又夠窄,唔使過膠吹,仲可以打茄

輪添,係一 d 對細細粒o嘅女仔有偏好o嘅朋友之首選,不過我就應該唔會返啅o勒,因為唔比

我賴佢隻蟹,就算幾靚都假啦! (-_-)

升級  1.58%

三星會員

我都祝你身壯力健,色運亨通

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 winning喪屍 於 2008-10-7 03:39 發表
佢地咁仆街唔知,但係我知!!
我祝沙畢哥你生意興隆,身體健康!!  

又自己同自己玩
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  36.3%

二星會員

向畢兄補祝句生日快槳先!!

升級  59.63%

二星會員

畢兄,條女遠睇麻麻,近睇果然唔錯
你生日有好嘢食就好啦

升級  3.17%

三星會員

呢隻岩我wor, 可惜比你糟蹋左, shine晒
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

生日一齊去Happy都唔預我, 抵你冇得賴西
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  53.33%

一星會員

呢將相畢兄好似以前貼過??

升級  30.75%

三星會員

恭喜阿畢兄永遠有得西!

升級  90.92%

三星會員

原帖由 skyhunter 於 2008-10-9 08:24 AM 發表
呢將相畢兄好似以前貼過??

你講乜話?夠膽講多次吖嗱!

我咁多珍藏,洗貼舊相出黎咩,哼!!

升級  88.58%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-10-14 12:28 AM 發表
我生日咁大日子搞成咁都已經好掃興架啦,
你仲要話抵我冇閪賴喎,點解咁講呢?  

生日咁大日子咪賴少次囉....

升級  90.92%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-10-14 01:01 AM 發表
生日咁大日子咪賴少次囉....

冇閪賴就等如冇生日蛋糕食,唉...

升級  0.37%

二星會員

唔错哦..

升級  0.37%

二星會員

唔错,我喜欢的类型

升級  69.25%

三星會員

小妮都幾靚

升級  41.48%

二星會員

A nice girl...