winning11

查看: 10170|回復: 10

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 向西村 之 我愛叮叮糖

升級  90.92%

三星會員

向西村 之 我愛叮叮糖

日期 : 星期六

時間 : 傍晚 9點

地點 : 向西村

人物 : 向西畢比特 與 叮叮 (18歲嘅湖北妹)

今日係星期六,我突然間諗一諗,咦...好似好耐都冇同下沙四眼仔

一齊去一齊去Happy咁啦喎,好,一於約佢一齊上路,介紹老友去試下個新天

地都好o丫嘛,我地相約左先係皇崗集合,跟住就一齊搭地鐵過去,

坐左冇幾耐就到站o勒,

我帶我襟大佬去搵媽咪,媽咪一見到我地就鬼鬼祟祟咁帶左我地上樓,

安置左我地之後,佢就一條女一條女咁叫上黎,既然風聲緊,總之接

受到嘅話,我都唔會彈女嘅,我襟兄就更加係食開豬扒架啦,永其一條

女都靚過佢以往吊開果 d 女呀,第一條女上到黎,我一望過去,唔錯喎!

睇落十七八歲左右,又高又白,My Cup Of Tea 喎,呢條女係我嘅,跟住

唔使五分鐘,第二條女都上埋黎,第二條女白得黎好矮,呢件就啱晒我

襟大佬啦,因為佢最鍾意就係吊小矮人架o勒,呢條女就比我襟大佬啦,

ok...就咁...今次媽咪臨走前仍然都係好例牌咁瞓示條女:"喂,妳兩

個好好咁服侍老闆呀!",呢兩條女亦好循例咁同媽咪點下頭,然後就分

別同我地拖住手仔入新房o勒...

我同條女剝晒光豬之後,我就開左隻門睇下我襟大佬入咗沖涼房未,

咦...佢地仲未除完衫喎,我就o拿o拿臨拖條女一齊去沖涼先,呢 Part

冇乜好講,因為冇乜特別,都係三點式咁囉,但係就可以形容下條女副架

生嘅,條女大約五呎四高,波唔大,應該係32b少女波啦,配以兩粒啡啡地

嘅 Lins,有腰冇肚腩,我地一路沖涼就一路玩,條女叫"叮叮",當我問佢

貴庚嘅時候,佢突然用廣東話同我講:"我今年卜卜脆呀...",我跟住講:

"吓...咩話?"佢就好得戚咁同我講:"即係十八歲囉傻佬!",呢條"叮叮"

好可愛好得意呀,我今次冇揀錯女啦!沖完涼我就速速拖"叮叮"返入房,

佢青春得黎又開朗,開朗得黎又好笑容,我已經開心都黎唔切啦,老虎都

啜返夠本先咋,我先叫"叮叮"瞓低,然後我就飛撲上床,我先試下啜佢個

咀,輕啜左一野之後,"叮叮"冇反抗喎,我就食住上兜野咀埋去,再伸埋

條利入佢個口入面係咁撩,我地兩條利係度打晒交,打得不知幾咁爽呀!

我一路打茄輪一路食佢 d 口水,唔...少女即係少女,佢嘅口水不但清甜,

而且非常解渴,打左一陣茄輪之後,就當然係食奶奶啦,我將個頭移到佢

個波果度,我就用條利係咁撩佢粒 Lin,撩幾野之後就直頭含佢粒 Lin

係咁啜,啜左邊粒 Lin 嘅時候就揸右邊嘅波,啜右邊粒 Lin 嘅時候就

揸左邊嘅波,突然之間,我又開始想食蟹o勒,我個頭再向下移,移到去佢

隻蟹果度嘅時候,見到佢隻蟹都幾 Pink,而且都好一線,加上佢嘅蟹毛嘅

唔多又唔濃密,呢 d 咁靚嘅蟹我又有乜可能唔食呢,我一路用條利鑽佢

隻蟹,雙手就一路揸佢對奶,我對眼一路望住佢個樣,對耳就聽住佢嘅呻

吟聲,一陣仲可以比條--佢含,仲可以吊佢塊蟹,全程都係百五蚊咋,抵啦!

我賴左都起碼成十分鐘,我條利都開始有些少軟o勒,我立刻走返去上面

先啜波波,再打茄輪,由於"叮叮"實在太正o勒,我就趁住同佢打茄輪果陣,

佢一唔留意,我就冇帶袋嘅情況之下,將條賓周隊左入佢條西隧入面,哇!!

佢條西隧又熱又濕又窄,好過癮呀...我開始係佢條西隧入面揪插,"叮叮"

佢不慌不忙咁笑住口同我講:"帶袋啦...",咁人地都開到口o各,帶咪帶囉...

我出返黎帶袋都得,不過妳要同我含--架喎,"叮叮"話:"啊...含--咋話,

應該架啦,冇問題!"蝦...人仔細細咁識講野嘅妳,妳將來一定係一個名

妓呀!我出返黎之後就瞓低係張床上面,佢好快就伸個頭落去真係幫我含

--o勒,佢先用條利撩我個尻頭,跟住就含住我個尻頭係咁吸啜,不過力水

方面就一般啦,都算做合格嘅,佢含--含左一兩分鐘之後就幫我過膠o勒,

過完膠之後佢就塞我條賓周入佢隻蟹入面係咁騎我,我突然用雙手捉實

佢條腰唔比佢郁,跟住用力係咁向上頂,頂到佢係咁係度 We Wa 鬼叫,

我再坐起身揸實佢對波係咁啜,做做下我突然要求分體,然後我就跳落

床同佢講:"我要玩狗仔式!","叮叮"笑住咁答我:"好呀!",佢好快就趴

係張床上面,然後棟高個屎忽,我企係床邊對準之後,就一手捉住佢條腰,

再好溫柔咁將成條賓周隊入佢隻蟹入面,我一路隊就一路伸對手去揸波

仔,同時伸條利出黎賴佢個背脊,我隊左十幾野之後又開始想出野o勒,

我就馬上叫佢瞓低,因為我差不多次都要男上女下咁出野架嘛,我覺得

攬實條女黎出野實在太好 feel 囉,"叮叮"由頭到尾都好聽話,完全冇

詐過型,我攬住佢隊多十下八下就出野o勒...做完就起身去沖涼,我地

一出房門就見到"下沙四眼仔"已經著好晒衫坐左係張梳化度,有冇搞錯

呀,咁--快架你,真係丟架呀,哼!

我同"叮叮"沖完涼之後就返房著衫,跟手畀錢,我今次比百五蚊加廿蚊貼

士,成個交易完成之後,我就同"下沙四眼仔"飛的返去沙咀食燒烤,

因為沙咀始終都係我地嘅故鄉,沙咀...我地兩兄弟總有一日會再返黎架!

We'll be back!

總結 :  

"下沙四眼仔"對今次嘅行程尚算滿意,條女嘅服務還可以接受,但係就要

帶袋吹,好彩我唔係要果條女o者,大家都知我份人好少比貼士,今次我自

動自覺咁比成廿蚊貼士咁多,咁大家都應該估到我對條女有幾咁滿意啦,

"叮叮"佢夠高夠白又夠滑,髮質又好,對波雖然唔大,但係非常實淨有手

感,可以打茄輪,比食撻,唔使過膠吹,唔使袋隊幾野都仲得,不過就唔可

以中出,轉 Pose 冇詐型得黎仲笑口騎騎,青春靚女得黎服務好得咁緊要

嘅都係第一次,大陸妹好野!

升級  0.74%

二星會員

口水不但清甜,

而且非常解渴so fun

升級  88.58%

三星會員

咁撚豪 , 醒廿蚊小費....

升級  90.92%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-10-22 02:05 PM 發表
咁--豪 , 醒廿蚊小費....

洗乜講,我今期彈--起左吖嘛,

大把錢呀,當然豪左啦!!

升級  56.67%

一星會員

such a funny report, thanks.   Please wear  condom every time.

升級  90.92%

三星會員

呢位呀腥,你到底有冇睇 d 字架?

本來就帶你去既,家下你令我咁失望,

你請我一齊去Happy將功贖罪我就帶你去嘞,哼!!

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
原帖由 沙咀畢比特 於 2008-10-23 00:03 發表
洗乜講,我今期彈--起左吖嘛,
大把錢呀,當然豪左啦!!  

豪咗就請我.........一齊去Happy啦
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  90.92%

三星會員

原帖由 飛花亂愁腸 於 2008-10-23 10:01 PM 發表
豪咗就請我.........Happy啦

你好意思講架,你欠緊我既都未還呀,粉腸!

升級  1.85%

二星會員

乜唔係(--彈起左)咩

升級  37.41%

二星會員

口水清甜

升級  52.22%

二星會員

无论说的多飘,一见照片就跑