winning11

查看: 15521|回復: 17

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 下沙 之 蒙蘿下沙的微笑

升級  90.92%

三星會員

晚上 下沙 之 蒙蘿下沙的微笑

日期 : 星期日

時間 : 晚上 9點

地點 : 下沙

人物 : 下沙畢比特 與 蒙蘿 (19歲嘅貴州妹)

上次同皇崗小矮人去咗東莞果間濕尻荔香樓,真冇癮呀,都同佢講左平野冇好

架啦,結果真係吊到一肚氣返黎,我地兩個都覺得唔夠皮,但係又已經洗左幾百

蚊,覺得好肉赤,係呢個時候...皇崗小矮人呢個 Cheap 精突然話帶我去下沙吊

平閪溝貨喎,咁我即刻問佢有幾平呀,點知佢話一舊水喎,又有一舊水嘅平閪?!

係真唔係呀...我馬上跟佢出發,睇下大陸係咪真係咁多平閪吊先至得,哼!

皇崗小矮人先帶我去搭兩蚊嘅巴士由皇崗去下沙,一到步佢就又帶我去 d 橫行

左穿右插咁,真係膽汁少 d 都比佢嚇死呀,行左冇耐就搵到間士多,咁間士多

當然又係一間雞竇黎啦,個媽咪帶我地上樓之後,跟住就打左個電話,冇幾耐就

有三條女上咗黎o勒,三條女當中,只有一個似返個人小小,咁我當然唔客氣,第

一時間就霸左條女先啦,淨返果 d 籮低橙比皇崗小矮人慢慢揀o勒,我先同條女

入房玩剝光豬,我係房入面聽到皇崗小矮人都揀到女咁喎,跟住就聽到佢地係隔

離房入面嘻嘻哈哈,唔...係時候同條女去沖涼啦,費事比皇崗小矮人睇蝕晒呀!

我同條女沖涼期間都不離傾下計嘅,條女自稱"蒙蘿",今年19歲,貴州妹一名,佢

皮膚都算ok嘅,波路方面都唔錯,33c左右咁啦,不過就有些少墮,兩粒 Lin Lin

亦都略嫌黑左些少,個身就肥左一 d,冇乜腰,佢侍浴方面都算合格,咁當然係一

般三點式沖涼啦,以一百蚊呢個價錢嚟講算唔錯啦,仲想點喎,沖完涼之後我地

就當然係即刻返入房啦,因為後面仲有人係度等緊架嘛,返入房之後我就即刻

上床,因為呢度地方都幾污糟下架,"蒙蘿"相頭算做 ok,但係除晒衫就令到我冇

乜胃口,但係又冇理由等人地除晒衫先至彈人地架嘛,行規不嬲都係除衫當起鐘,

而家彈都要比一舊架,唉...算啦,好又一餐,唔好又一餐,合埋雙眼之後佢咪又

係 Super Model 一名囉,死就死啦!我瞓落床之後,佢就開始啜我粒 Lin 嘞,

啜完粒 Lin 之後就開始吹蕭,佢吹蕭方面極之一般,含住碌係咁啜咁囉,不

過好彩我都識硬,佢吹左幾十秒之後幫我過膠嘞,一過完膠佢就馬上瞓係張床

上面喎,咁即係唔肯做觀音啦,咁懶散嘅女人都有嘅,唔做觀音咪唔做觀音囉,

d 粗重野等我做啦,我爬上去上面,跟住近距離咪望住佢個樣,望下望下......

蝦...佢個衰樣睇落都幾靚o丫,唔知點解...我竟然就咁咀左埋去喎,最仆街嘅

就係...條女冇避開不特止,仲肯同我打茄輪咁先至死吖嘛,我地用條利打左一

陣交之後,我就揸住佢對波係咁啜嘞,要畀錢架,老閪都唔好蝕低呀!

啜左一陣都差唔多啦,反正佢對波都散散地嘅,有乜好啜吖,係咁依啜過就算啦,

我對好個位就開始插入去佢條西隧入面,佢開始發聲嘞,我邊插邊揸波邊同佢

打茄輪,一時間真係唔知顧得邊樣架...佢塊野雖然唔算好闊,但係亦一 d 都唔

緊窄,所以係感覺方面唔係咁得,結果我都要放棄揸佢個波同埋放棄埋同佢打茄

輪,因為我要集中精神同埋注意力去吊佢,由於我好專心咁去插佢條西隧,所以

唔使五分鐘我就出咗野o勒,出完野之後我就即時瞓落床係度喘氣,休息左一陣

之後就同條女去沖涼嘞,點知一出房門口就見到皇崗小矮人已經著好晒衫,坐

左係大廳果度等緊我出黎喎,哈哈...乜佢咁快就搞掂架,有冇搞錯呀!

我地沖完涼之後就返入房著衫,然後比家用,一百蚊,冇貼士,跟住走人!

總結 :  

"蒙蘿"佢都算有些少高度,相頭亦算過得去,態度都叫做親切,可惜就係副架生

差左些少,服務亦只算一般,我頂多比佢65分,因為佢對波都幾墮,扣左佢十分,

兩粒 Lins 黑左 d,又扣十分,個身肥左 d,再扣十分,唔做觀音就扣五分,總共

扣左三十五分,不過一舊水就有個後生女比我吊,係咁上下啦,若果閣下又唔想

洗咁多錢,又對服務方面冇乜要求,但求有個相頭 ok 嘅後生女比你吊就得嘅

話,我都會推薦"蒙蘿"比你嘅,因為平吖嘛! (·)

升級  0.74%

二星會員

難為了小畢比特 !

升級  75.56%

二星會員

師兄!真犀利$100都揾到

升級  42.22%

二星會員

真係好moonalisa喎!~~~~~~~~~

升級  30.75%

三星會員

阿畢兄解今次又冇西又冇做狗仔式,唔通轉撚性

升級  90.92%

三星會員

原帖由 happylawlaw 於 2008-12-1 09:36 PM 發表
阿畢兄點解今次又冇賴西,又冇做狗仔式,唔通轉撚死性

我冇轉死性,而係條女實在太扒嘞,我接受唔到囉...

升級  24.07%

二星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-12-2 12:18 AM 發表
我冇轉死性,而係條女實在太扒嘞,我接受唔到囉...  

嘩, 阿偶像, 睇相都唔係十分扒啫, 你都同佢打得茄輪咯, 唔爭在食埋撻la卦.
除非此撻非撻, 而係隔夜牛脷蘇嘅啫.
食撻兵團嘅成敗, 都係睇咀咀師兄嘅以身作則, 以脷作水塞嘅喇,
你都唔想見我地第二梯隊, 北上冇脷架.

升級  88.58%

三星會員

張席有無洗架....

升級  41%

三星會員

原帖由 blok 於 2008-12-2 08:43 PM 發表
張席有無洗架....

我估無, 不如問下佢有冇放條大毛巾响底好過喇

升級  88.58%

三星會員

原帖由 Alone in the da 於 2008-12-2 09:14 PM 發表
我估無, 不如問下佢有冇放條大毛巾响底好過喇

就算有放 , 會唔會無洗架呢...

升級  90.92%

三星會員

原帖由 bokyeh 於 2008-12-2 02:41 PM 發表
嘩, 阿偶像, 睇相都唔係十分扒啫, 你都同佢打得茄輪咯, 唔爭在食埋撻la卦.
除非此撻非撻, 而係隔夜牛脷蘇嘅啫.
食撻兵團嘅成敗, 都係睇咀咀師兄嘅以身作則, 以脷作水塞嘅喇,
你都唔想見我地第二梯隊, 北上冇脷架. ...

當時你唔係現場,你會唔明架啦,唉...

升級  21.48%

二星會員

how to get there?

升級  90.92%

三星會員

原帖由 salsal 於 2008-12-12 06:35 PM 發表
how to get there?

你唔係呀嘛,咁污糟既地方你都想去呀?!

升級  66.67%

一星會員

oh tks, mr. "Brat", another very nice report, by the way, how to get there?

升級  78.58%

三星會員

哈哈~~張相好搞笑~

升級  17.41%

二星會員

Good price

升級  21.85%

二星會員

感覺真係羨慕

升級  17.78%

二星會員

環保ISO是甚麼意思?