winning11

樓主: notman

[notman報告] 淡水探秘之旅 1 (雷同實屬考合)

升級  4.33%

三星會員

[notman報告] 淡水探秘之旅 1 (作故仔ja如有雷同實屬考合)

係開始講故仔 / 作故仔前 提醒大家,多出報告,多些分享,如果個個都收收埋埋,等我地呢d作家都覺得要收埋時,就唔會返到轉頭了。我承認有d情報科嘅人可能會上黎收料,所以我地要低調,要暗示,大家都係搵食姐,唔通好似東管咁,成堆人失業,投資走曬先係好?

星期六 晴 暖左好多,一於出發去玩下:smile_o13:,心震呢期唔多好天氣,怕怕地就去咗避風港淡水。(點解覺得佢是避風港,請自行網上收集資料) 去到羅湖一出轉去右手邊就有大巴去淡水,千其唔好上錯車去咗大亞灣。車資40/位。  座一個鐘左右掛,去到交立橋 (姐是第一個落車站) 我就落左車了。

一落車成堆人拉客我無理佢地:smile_o10:,自已周圍走下。右手面是一間幾靚仔嘅酒店(胃也立?),不過我無去(因為要過馬路)咁就沿著落車位走回頭路,行到無耐就見到見寫住洗浴,按摩的,我就上去打算洗下爪,點知一入去佢話洗爪80 推油按摩 120 簡堆油啦,我就是是蛋蛋咁簡左最貴的120:smile_34:。

不過120已經估到無野玩,但我覺得答完車咁耐按下都好。就上房,技c乜樣都無興趣就咁除3 比佢按下。按完後面按前面,按到3角位我都無乜反應 (心想正骨嘅費事搞人地) 點知佢特然彈句我唔夠魅力嘛?我都唔係好老姐(目測26~7),我當然話唔係不過你有d乜服務提供先,佢一口答,手打唔加錢,+80 波推(只係推下前後,之後手打) +230 開大 重問返我夠唔夠時間做2Q...:smile_o04: 咁我當然好識做咁簡個最貴嘅比人地搵多d過肥年啦:smile_o01:。  過程都係個d,小小服務,當快餐就好啦,不過佢手骨真係幾好嘅:smile_o12:。

休息左陣就當然搵下百度地圖邊度有多按摩場,最後就去咗 人民醫院附近因為多骨場之外重有好似好多食野嘅餐廳。

左搵又搵,都唔見邊間多人食,行下行下,最後入咗間叫"全汁全味"嘅鋪頭食咗個燜驢肉,食完又入正場搵野玩:smile_o13:。

其實一邊搵野食一邊我都留意緊邊間場有野玩,見到d招牌有d寫有 魚療  (有d魚過黎咬死皮)  最緊要重點係,真係好多場:smile_o14:,每條街都有一間咁勁,間接證明呢度真是避風港。

咁食完野就去咗對面間場睇下:smile_o06:一睇,按腳又係80,按摩90咁怪,一於洗下爪睇下係咪有乜秘密。
結果當然好正經咁按完腳,不過唔知係咪心理作用,囡囡有走光,有波睇,又好似係掂到d野。

咁按下按下,就問佢有乜野場所堆介,佢就話你想玩乜嫁?正經定特別d嫁?我當然話乜都有嘅場啦。佢就話其實間間場差唔多姐:smile_o08:,近近地有間 X海格 好多人都去嫁。咁問好點走又去睇下。

中途比我發現左重點 "我居然見到2間潚灑" 因為之前問定邊度有野玩(有服務),就係叫呢個名我重羅定微信以備不時之需:smile_o05:但一落車就被人呃左2q無乜貨交就算了。

經過其中一間時重有人叫我上去暗示有野玩:smile_o04:。不過行多兩步就金X格了,我只好算了。

入到去金X格,好大下,有8層。 1樓大堂,2樓沖涼,3樓自助餐(已經食飽好蠢左:smile_o16,4~6樓平民按摩200否樓下,我又問下地下個個經理,最貴個個499同299有乜唔同,有乜玩,佢居然答,按得好d,房靚D,有得留係房瞓。真係被佢吹漲:smile_o16:。

唔理咁多一於試最貴嘅睇下乜東東,沖好上3樓我真的很後悔,個度嘅自助餐 係好食,多款,重好多人食。抱住唔甘心嘅心情我只食咗一碗粥就走人。

去到車立 口,有個經理彈出黎問我上幾樓,我就當然話7樓,上到去問我做乜式,我話我做499嘅,重要過埋夜,點知佢話499要1點之後先有得留房過夜,299就可以提早比你按完過夜。咁我話我入房等啦。

結果我以為佢安排499比我,點知入咗個299嘅技c,我又求其算啦,一心按完瞓覺,途中問技c 499 & 299分別,佢好行咁答我,499有音樂聽,d油靚d。咁我只好任佢按。

到按前面時好恐怖,佢k係床邊,幫我由胸一直堆到肚腩度,其間佢對波居然係咁hi到我。重要有d野睇下。心想又黎,唔係掛,無貨交啦。到按完肚再座上黎就按下按下按到3角位,佢就問我使唔使保健埋呢度。

咁我好直接問佢,要加錢嗎?佢話小費100~200 或者加鐘1個鐘或以上。  咁我就當然話小費啦,你要做好d。

結果佢玩得好舒服咁完成任務。到之後佢先話原來,499包埋呢d小費,重有得加錢同技c傾。

重話做299嘅同499是兩批唔同技c....:smile_o03: 後悔了吧?跟住佢話,但我可以私人同你泡泡浴下,唔收錢呢。結果................完

再作多小小野比大家參考:
淡水有企街,有髮狼 (這些價錢便宜)  有正骨配機餐 /+錢開大  都有玩服務的管式 700~1200  (部份細場 500) 時間有90min / 120 min 記得問清楚。
其實重有好多地方可以探秘,等待開發。

由於以上純粹虛構,所以不用我,如果發現到暗示係你看錯。

升級  71.33%

三星會員

師兄現在上去有冇問題要唔要請16曰假

升級  4.33%

三星會員

himwai 發表於 2016-2-20 00:36

我只能講,國內沒有絕對安全的。

不過避下風頭,去d太平既地方還是相對來講係安全既。

升級  31.88%

四星級會員

himwai 發表於 2016-2-20 00:36

請問師兄,行政拘留是否16日?

升級  71.33%

三星會員

多1日走走

升級  56.92%

三星會員

謝謝包膠,好正,十卜十卜

升級  51.11%

二星會員

感謝師兄詳細報告

升級  8.17%

三星會員

十卜十卜,Thanks bro

升級  85.93%

二星會員

很精彩的故事,探秘真係引人入勝

升級  2.88%

四星級會員

支持吓先
常平外自駕遊好地方

升級  48.15%

二星會員

至從東莞之後,好耐冇睇過甘有心嘅神州探秘報告,多謝CHING分享

升級  63.33%

一星會員

REally good job, ching!

升級  1.11%

二星會員

正 野 支持ching

升級  0.74%

二星會員

感謝師兄詳細報告

1萬

18萬

管理員

由於本帖圖片連結失效,所以圖片被刪除

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  76.67%

一星會員

師兄的故事真的不錯!