winning11

查看: 13250|回復: 12

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 一舊水娃娃 2

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 一舊水娃娃 2 (不思議性交易事件)

日期 : 星期日

時間 : 傍晚 7點30分

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 與 娃娃 again (19歲嘅湖北妹)

上次皇崗小矮人帶左我去新乜村又吊左個一百蚊嘅平西,我真係覺得條女"娃娃"唔

錯喎,今次我唔使皇崗小矮人帶我去吊平西o勒,我自己都已經識去新乜村啦,好...

一於去返啅,出發!!我去到皇崗就坐兩蚊巴士去到新乜村...

然後行入去後巷入面左兜右兜,而家我終於明白點解"皇崗小矮人"成日行入後巷,

好似完全唔怕比人老粒咁,原來係因為"平西動力學"呀,有平靚正嘅雞叫,真係可以

令到你乜都唔驚架,行左冇耐就搵到上次間士多,個媽咪見到我就即係招呼我坐低,

我見到間士多入面只係得兩三條女,有兩條女係未見過嘅,不過都幾扒下,仲有一個

就係上次果個"娃娃"o勒,我都冇諗過返啅佢,但係"娃娃"一見到我就不停咁同打眼

色,暗示問我幫唔幫襯佢,我見其他兩件個相頭都唔得,加上我都唔好意思去推"娃

娃",咁就是但啦,反正"娃娃"都唔錯嘅,執多劑都冇乜問題嘅,反正都係一百蚊之嘛...

媽咪知道我揀左女之後就比左條鎖匙"娃娃",跟手"娃娃"就即刻帶我上樓,然後就

入房同我剝光豬去沖涼...

我同"娃娃"沖涼果陣,我即刻幫佢查沐浴露,順手揸下佢對波o丫嘛,佢侍浴方面仍然

都係三點式沖涼,沖完涼之後我地就即刻返入房開工,返入房之後我就即刻上床,今

次我自己瞓低落床先,因為我早有計劃,嘿嘿...

"娃娃"先啜下我兩粒 Lins,佢用條利左撩撩,右撩撩,撩完我兩粒 Lins 之後就自動

自覺咁同我含o勒,算妳醒目啦,唔會好似上一次咁,同我講埋晒 d "我一般都唔吹

架!"呢 d 廢話,佢吹簫同早幾日一樣,毫無技巧可言,得個啜字,冇乜進步,不過都叫

做 ok 嘅,起碼叫做啜得有力水囉,佢啜左十幾野就唔再啜,跟住想幫我帶袋喎,咪住!

我一野攬住佢,然後推佢落床,因為我要啜下佢兩粒 Lin Lin 先,老實講...佢對波

真係好有手感,都仲好實淨下,實得黎仲白雪雪果度正o丫嘛,啜完對波波之後,就當

然係食佢塊撻啦,我同上次一樣,先用條利輕輕力由下至上咁界左佢塊野一野,跟住

我就伸長條去利去狂鑽佢塊撻,"娃娃"合埋雙眼去享受我提供嘅性服務,我賴左成十

幾分鐘之後,我就爬返上去啜佢對波波,我用隻左手揸住佢個波係咁啜,另外隻右手

突然揸住我自己碌,順住個勢一野將我個尻頭塞左入去佢條西隧入面,大家不可不

知道,係呢個 Moment...我係未帶袋嘅,哇...佢條西隧窄就唔窄,不過就濕到死,熱

到飛起,呢種感覺真係正呀!我都唔諗咁多啦,我向上一頂,將碌隊晒入去,"娃娃"

竟然由頭到尾都冇反對過喎,我係冇帶袋嘅情況下同"娃娃"扑野,我不停輕輕力咁隊

出隊入,因為如果我大力隊嘅話,我就肯定即爆架,我隊隊下...佢突然同我講:"你就

咁係入射野得架啦...",下...一百蚊都肯比我中出內射??係真唔係呀!!

我一路隊一路考慮緊佢提出嘅建議,雖然我真係有 d 想,但係我諗諗下,就算大家冇

病呀,都無謂害人地大肚囉,實賺我果幾十蚊,萬一要人地去墮胎嘅話,真係蝕大本啦,

我都唔係咁仆街嘅人黎嘅,我隊到好想出野果陣就馬上出返黎,帶返好個袋之後再隊

過,不過...我當我伸個頭埋去同佢打茄輪果陣,佢個頭就係度左閃右避,我隊唔夠十

野就爆到七彩o勒,出完野之後我就瞓咗落張床上面係咁係度喘氣,休息完之後就去沖

涼,我同"娃娃"沖完涼之後就好快咁返入房著衫,然後比一百蚊過佢,今次冇比貼士喎,

我係咪好仆街呢,鬼叫佢唔肯同我打茄輪呀,唔比貼士,哼!

總結 :  

"娃娃"副架生仍然好實淨,服務方面有左進步,原來咁平都中出生姦也 OK,我今次一

定要比佢90分,可惜佢含含得好求其下,所以扣左佢五分,唔肯打茄輪就扣多五分,

總共扣左十分,一舊水就有件咁白淨嘅後生女比我吊,仲可以唔帶袋中出添,真係不

可思議呀,真係要再次感謝"皇崗小矮人"帶我黎呢個天堂呀!!

升級  83.33%

一星會員

畢生!果度應該係沙尾村吧!我12-3年前去過,果時只係5草!

升級  75.56%

二星會員

師兄好勇!
戰神 該用戶已被刪除

升級  53.33%

一星會員

師兄唔好咁勇好喎。小心條女有性病

升級  53.33%

一星會員

畢比特師兄成日話自己靚仔。啲女大多數肯同佢打車輪。哩樣野我認同畢比特呀。因為我有個朋友亦都係好靚仔。他在深圳食了幾次免費雞啦。靓仔萬歲

升級  0%

二星會員

bravely report

升級  34.07%

二星會員

唔用套真係好勇

升級  54.44%

二星會員

Ching thanks report but u a very dangerous and dirty... u know we not one time FZZZZZK ar
allank 發表於 2009-1-26 08:08 PM

呢位先生, 我都認為沙咀畢比特佢真係 dangerous ,

但係至於 dirty 呢,我就有些少唔認同嘞,

因為佢地扑野之前係有沖涼架!!

升級  68.58%

三星會員

老友  安全第一  唔帶套攪嘢  真夠guts...

升級  27.78%

二星會員

係沙尾村吧!thanks your detail

升級  20%

一星會員

C兄!不好咁勇呀!
一次中嘢就手尾LONG。。。。。

升級  54.81%

二星會員

Ching....勁呀.....