winning11

查看: 5849|回復: 4

[kq007報告] 心而家園試咗個北川小姑娘

升級  83.7%

二星會員

呢幾日都唔舒服,頭痛痛咁,仲咳嗽添。想早啲返取休息,經過“心而家完”門口。俾個無良知客拉咗入去,個知客我識得嘎。唉!同佢講:病呀!上火熱氣呀!佢就話:啱呀!嚟推個油。出出火。俾你吹漲。唔入都入咗嚟。就算啦。出出火。
   沖涼換衫,直接入房。叫部長安排算啦。過冇耐,部長帶咗個小矮人過嚟,大約五尺一。第一眼睇好熟,等部長報佢號碼時先記得佢系5號。北川小女孩。有C兄出過帖啦。呢位5號,睇唔出佢人仔細細,但是波仔大大,。唔知系套衫問題亦話系佢自己問題,覺得佢肥咗少少。囡囡樣仔可以就算啦。
   Part one 按摩 service是合格經過情形省略, Part two主菜 就咁系推有啦,我就大字形咁訓係度, 開始我好正經,但過冇幾分鍾就開始唔規矩起來啦,左手搓揉雙乳, 右手不停往下探索。系洞口揉弄着。佢又主動kiss我lin頭,另一邊就用手摔,再kiss埋我耳仔,我問佢...可唔可親咀,佢話:不繩,當時我已經扯到好硬,佢都FEEL到,當然的,雙手不停上下上下同埋係袋底按,終于出嘢。出完就好俾心機繼續按落去。
  佢有度好, 就係沒鐘睇, 沒計過, 摸下面冇格手, 摸到毛毛同妹妹, 不過就系有時有少少唔好意思咁。總體:囡囡服務可以,值得一試。買單:238-50=188.

升級  30.75%

三星會員

卡嘩依嘅妹妹仔呢

升級  35.25%

三星會員

回復 #1 kq007 的帖子

豬扒反煎几+次

升級  2.96%

二星會員

什么叫北川小姑娘?不懂

升級  1.48%

二星會員