winning11

查看: 9420|回復: 5

[jhonboy報告] 泰國 偷跳二極品美女之把--火

升級  11.85%

二星會員

一睇標題.............各位都知到系一次不快經歷!!!
今次包膠會廢話多多!!!
如不想看的,請直接看第一個回應.

第一編未自我介紹,這次補寫
小弟我40剛出頭
結婚10多年
有兩個仔
去泰國前後8次,只有一次沒去滾,那次是和老婆拍拖時去的..............

我在泰國滾的種類
1. 雞竇帶女出街,24小時任-,囡囡第2天12點離開.
2. 去K(也可以說是酒廊)帶女出街,第2天12點離開前任-.
3. disco帶女出街,第2天12點離開前任-.
4. 沖涼,有-一次,-二次和任-3種,限2小時內完成.

好了,回正題
泰國第三天去 巴提亞,未到巴提亞前帶街說,明天是巴提亞的撥水節(泰國不同地方.撥水節是不同日期的),今天開始有人玩水,你地自己小心啦!!
到巴提亞時4點幾,一路上以見到路邊舖頭前以放了大大桶水,以有小朋友向路人和車射水.
吃完晚飯就靜靜雞問帶街今晚有冇時間,佢即時話明白,叫我11點大堂等佢(佢要帶團友去睇4級表演).
唔去睇4級表演的就自由活動,唔睇的團友和我們一齊返酒店,回程中~~~ 正呀!!!!!!!!
好多女濕晒身呀  !!!! 香港好多女仔去游水著一件頭泳衣重要外加一件T-SHIT  ................
泰國就系泰國,女性大多數都是淺色T-SHIT,短褲,濕左身.........黑色呀,白色呀,紅色呀,粉紅色呀~ 乜色胸罩都有!!!!! 大波波~~細波波~~~ 射啦~~~~~ 射啦~~~~~~~~ 又有囡囡射水啦!!!!!!!!!!!
要講明,叫就叫撥水節,不過現時泰國人用水熗玩的,水熗種類多的是,如一次射3或5條水箭,熗頭可以左右擺(是龜頭就好......),射水柱的(有些可以說是水炮...),有好D以噴殺蟲水的那種(有個水箱仔在背脊)等等!!!!
小弟當然不會錯過昅野機會啦!!!!!! 真係睇到JJ硬  ~~~~~
點會唔硬呀~ 囡囡大多數都是人娘,雖然唔一定係靚女,亦唔一定係大波,最重要系良家婦女嗎!!!!
今晚沖涼唔講住,跳去第4日先,珊瑚島冇野好講,鬼婆都冇個,冇野睇 睇.......................
3點返到酒店,同兩個仔去泳池游水,泳池有標準池2/3大,池邊好多鬼,有3,4十人,只有幾個游水,噉我就同兩個仔在淺水區玩,唔知玩左幾耐,當時同仔玩鬥潛得耐,在水下特然見有3片接近白色,倒轉品字形物體向我方按近  !!!!!!!!!!!
我即時上水面一看,啡色長髲,古銅皮膚,手腳修長,36C,樣子有7成似 波幾小施,應是法國人,佢去咗淺水區水力按摩位,我又叫兩個仔鬥潛得耐,這次距離近好多,佢對波比D水流推到震下~震下~~ 我條JJ彈下~ 彈下~~ ,佢D西毛比D水流(樣)晒出尼,系T-BACK比堅尼!!!!!! 當然潛水最耐冠軍是我啦~
當時真係想去個法國妹身邊用水力按摩,按摩下JJ  ~~~ 點解重噉好精力....................又系睇完下文你地就明架啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
最可惜冇時間等佢上水先,你地明架啦~ 一上水乜都現晒出尼!!!!!!!!!!!!!

升級  58.67%

三星會員

終於都睇到jhonboy第二段報告喇

升級  1.52%

四星級會員

泰妹................

一時時啦
有時啲泰妹好白淨架
You will never walk alone. Liverpool is the best.

升級  51.92%

三星會員

搞到我都想試下添

升級  72.8%

四星級會員

好正的泰式報告
下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

升級  44.81%

二星會員