winning11

查看: 12205|回復: 21

[鳳 城] [BigDragon]【鳳城】野性與溫柔·小冰 (有圖)

升級  2.33%

三星會員

鳳城 小冰 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[BigDragon]【鳳城】野性與溫柔·小冰 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2180718-1-2.html
註:小冰 通常返 09:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

水餃店不負盛名,客服真係一流,有交有帶,其他店望塵莫及。真係嚟一次讚一次。

準時到達,稍等了一會,小冰從房間出嚟,向小弟微笑示意可以入去。“嘩。。不得了。。。“導彈級別的雙峰,令小弟目定口呆,過了兩秒才能免強回過神來。

入房關門,除下口罩,依人已抱緊我,話第一次見面咁話,全程不停讚賞小弟外貌和身材,仲話要將我追到手為止。實在太懂得哄人開心,我承認,依方面我太膚淺,完全受晒。說時遲,那時快,已經車埋嚟,兼隔褲摸棍,實在非常挑逗。小弟正想脫衣,小冰溫柔地叫住我:“等我嚟。。“一邊除,一邊車,脫光後背向我,拉我雙手揉她的巨峰,並同時雙腿夾緊,鮑魚磨棍,好快Feel 到滑潺潺,真水是也,一嚟就咁刺激,實在難能可貴。

水餃店囡囡侍浴真有一套,潔淨和性愛融為一體,當 BM, 摸棍等等的過程中,對身體的輕撫,已不知不覺間遊走了全身洗乾淨了,令人感覺自然和舒服。冰火做足無偷懶,舌頭非常柔軟無齒感,如果用力返少少,加多點點剌激,又多一位簫后。小冰有禮地表示,鍾意點玩要話佢知,佢都會盡量滿足,小弟亦如實告知吹唔爆,趁早出去下半場。

乾身上床,小冰穿上lace情趣內衣,實在誘人,小弟比較喜歡隔衣摷野嘅感覺,比起完全脫光更有挑逗性。先攬著肉緊大車一輪,再度鮑魚磨棍,水如泉湧,配上淒美的呻吟聲,以及雙峰對抗著地心引力般的上下晃動,實在令人慾仙慾死。小弟使出絕技,69 把小冰舔得大叫起來,叫得地動山搖,小弟也感震驚:“有無真係舒服到咁?“好似有少少誇張,小冰話:“真係好舒服,頂唔順喇,你睇下啲水“。。我真係信佢係真舒服,因為真係好多水。小冰話比個私家套我試下,唔理真定假,小弟聽得非常受落。上套狂野策騎,一下就頂到入宮口,小弟問:“有無頂痛你?“小冰回應:“小小,無事,一頂到就好癢,令人受不了“ 。在她策騎時,我配合節奏頂向上,偶爾頂到盡,未幾,小弟有生以來第一感到,那並非收音機那麼簡單,而是收宮口,宮口貼著龍頭收緊,輕包龍頭,小弟都分不清係技術控制,還是真高潮,那刻也沒深究,繼續沉醉享受。坐起身,雙雙抱緊,胸貼胸,上磨下插,車得翻雲覆雨。準備轉傳教士,M腳,龍頭磨鮑,最後衝刺前再度舔鮑,令她求饒,著我馬上給她,邊插邊捽豆豆,小冰高潮眼向上反,不停叫好舒服,叫聲震天。最後傳教士重車下完成今次的壯舉。派貨後,小冰叫小弟躺她身上休息,但她卻未夠喉,仍在慢慢蠕動下身一輪後,再開收音機。事後簫技巧一流,不會在那敏感時刻令人感覺很酸,力度拿揑得非常好,十分舒服,事後簫嚟講,係我試過咁多個,排名第二。第一嘅都係水餃店另一紅牌。

今趟有彩蛋,欲拒還迎,實在令人回味無窮。

相頭:7.5/10 (絕對順眼)
身材:36F 小肥,但唔覺有腩,可能由於雙峰太勁,令人感覺她仍有少少腰
簫技:8.0/10
磨棍:10./10 (鮑魚磨棍)
6 9   :10./10
車牌:小弟重車
投入:100./10 (爆燈指數)
服務:10./10 (完事後,到臨走前,依然不斷攬住我,話好鍾意我,真係第一次遇上咁癡身嘅囡囡,真係癡女一名
返食:極高

註:BigDragon-鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:全新積分攻略·首發報告獎勵 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

小冰真的熱情奔放
Wxyz將會是最新罵假西人的代用語

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

小冰是2021年鳳城報告天后,可能也是鳳城歷年來的報告天后

升級  71.85%

二星會員

想知小冰毒龍如何
但好多報告都冇毒龍

升級  73.33%

一星會員

師兄講得甘好, 有時間要去試下小冰的服務.

升級  76.67%

一星會員

講到咁,愠日一試?

升級  13.17%

三星會員

試過小冰真係會返食

升級  2.33%

三星會員

鳳凰 發表於 2021-8-7 07:29
小冰真的熱情奔放

形容得好好,真係熱情奔放。試過好野,返唔到轉頭。完全接受唔到其他店一啲西口西面嘅服務

升級  2.33%

三星會員

hahagod 發表於 2021-8-7 10:39
想知小冰毒龍如何
但好多報告都冇毒龍

實在抱歉,小弟唔好毒龍,未能提供意見。

2萬

客戶代理會員

多謝Big哥哥精彩的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  7.36%

1萬

1萬

金卡會員

BigDragon 發表於 2021-8-7 15:14
實在抱歉,小弟唔好毒龍,未能提供意見。

Dragon兄,我也冇要小冰毒龍,我好少要毒龍因為很多囡囡都不想毒龍,如果我主動說不要,囡囡會開心D,考車牌都易D。但也有囡囡堅持要我才讓她。

升級  86.67%

一星會員

小冰真係王

升級  26.92%

三星會員

我以返食4次,平時其他人,我只會返食一次,小冰真係冇得頂

升級  26.92%

三星會員

服務同態度一流,今日先再返食早餐價

升級  56.67%

一星會員

3014 發表於 2021-8-7 21:28
我以返食4次,平時其他人,我只會返食一次,小冰真係冇得頂

師兄講到咁好 返食咁多次
我都搵日試下先  謝

升級  71.48%

二星會員

多謝師兄報告,囡囡成日都好旺場。

升級  60%

一星會員

有冇咁堅啊?!

升級  2.33%

三星會員

鳳凰 發表於 2021-8-7 16:38
Dragon兄,我也冇要小冰毒龍,我好少要毒龍因為很多囡囡都不想毒龍,如果我主動說不要,囡囡會開心D,考 ...

我都覺得車牌緊要過毒龍