winning11

查看: 8075|回復: 8

[鳳 城] [Kam1971報告]【鳳城】申請紅牌·小冰 (有圖)

VIP五星會員

VIP會員2023

鳳城 小冰 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Kam1971報告]【鳳城】申請紅牌·小冰 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2183810-1-1.html
註:小冰 通常返 09:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

今朝見冇乜特嘢嘢做,就問吓鳳城有咩囡囡,見到小冰中午有位,即刻向荃荃申請攞紅牌,預約留人,不過今次唔係被趕出場,而係要留喺球場裡面「師兄弟」球。準時到達球場,坐咗陣就被調入小冰主場準備上陣開波。

樣貌:5/10,少妝,順眼師奶樣
年齡:目測40中至尾
身材:囡囡出名大波,所以預期中有腩,估計囡囡都有163cm,腿型瘦、幾靚,心口對大波真材實料,正如各師兄報告所講,大到不得了,根本就揸唔晒,雖然微墜,但仍好有彈性,中暈大lin頭,色澤深紅,皮膚白淨。

過程:囡囡見到小弟入咗場,主動出迎攬咗一陣,搵對大波輕壓我身,隔衫磨我幾嘢,俾我一個下馬威,跟手再拖住我行去床邊,坐低就隔褲揸我碌賓州,俾小冰咁攪,即刻有反應,小弟隨手隔住囡囡件喱士戰衣揸返對大導彈,囡囡笑淫淫話我硬晒,我就叫囡囡解甲,再入浴室懲戒佢。入到浴室例牌淨身過後,小冰好彩都知錯,咁我就獎佢食我支私家雪條,囡囡烏低身幫我做水簫,玩咗陣就轉身用隻私家鮑魚刷幫我擦棍,俾小冰隻鮑魚d毛毛磨擦得幾C服,又搵個pat pat向後撞下我,我就從後係咁揸小冰對大波同搓硬佢兩粒大lin頭,磨到咁上下再轉身用對大導彈夾住我條香腸起勢咁磨,玩到夠就乾身上床。上床叫小冰走背,囡囡問我想點玩?邊度比較敏感?我話俾佢發版,囡囡就開始奶我lin,再強攻我支雪條,小冰食雪條時,不時用對淫眼望上嚟睇住我,俾佢食到成支雪條濕鳩晒,棍身又有keep住有囡囡口部餘溫,囡囡再係咁食波子、奶袋底,足足吹咗10分鐘,期間我都有坐起身揸吓小冰對大波,終於囡囡肯收口,但就話要我吊佢,我叫小冰女上開波,囡囡吞棍前,係咁用我枝棍頭磨佢個西,磨到西窿有西水標出嚟就吞晒我枝棍入去,囡囡邊騎邊請我食波餅,硬棍Feel到鮑魚前後磨擦之餘,仲不斷又收緊又放鬆個西窿,我就有時奶啜下對大波同大lin頭,有時就雙手托波底,等對大波喺我手震震下咁,有時又揸落去整停佢,間中小冰又烏低身攪住我喺咁上下吞吐硬棍,最後小冰騎住我,捉實我雙手,前後猛搖,西窿重覆夾緊又放鬆,而我見到小冰對波係咁前後同兩邊不斷fing,喺咁強嘅視覺同鳩感之下,決定由佢騎爆完場,出晒之後,囡囡仲要騎喺我身,不停用佢個西窿夾縮夾縮我支棍,最後先依依不捨咁落馬,呢個時候發現囡囡d淫水滿瀉,流晒出嚟,佢同我兩邊大髀濕鳩晒,小冰細心清潔完後,再幫我整支事後簫,跟手瞓喺我側邊,叫我攬住佢休息一陣,傾咗陣偈,講咗少少身世背景我知,冇耐響鐘沖身走人。

總結小冰服務態度良好,騎功唔錯,絕對冇跌錢,不過相對,我比較喜歡喺鳳城之前食過嘅幾個囡囡多d,所以返食小冰機會應該不大。多謝收看報告!

註:Kam1971報告-鳳城/三川/京華/多港/金帝/春秋/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

2萬

客戶代理會員

多謝Kam哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

VIP五星會員

VIP會員2023

MatthewSan 發表於 2021-9-23 21:35
Sor唔係好睇得明呢句點解

Sorry師兄,好明顯有bug,我想講:玩捉球

1萬

前客戶代理員

多謝報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  32.96%

二星會員

係咪之前金帝嘅小冰?

VIP五星會員

VIP會員2023

davidluiznotme 發表於 2021-9-24 20:35
係咪之前金帝嘅小冰?

師兄,我唔知呀!未試過之前金帝小冰

升級  66.67%

一星會員

好正呀喂

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  86.67%

一星會員

又係難約嘅女