winning11

查看: 5574|回復: 9

[鳳 城] [heahea報告]【鳳城】女朋友感覺‧麗盈

VIP五星會員

VIP會員2023

[heahea報告]【鳳城】女朋友感覺‧麗盈
http://sn11.cc/thread-2188039-1-2.html

最近是認識麗盈的週年日, 就約了一起食早餐之後再上水餃店開餐。

入房後各自寬衣,過程中抽下水揸波玩下。冲涼時有前後BM,水簫,功夫都可算一班。

出去乾身上床,麗盈着了一件透視情趣衣及開襠絲襪同我玩。先趴喺度用指尖及舌全身漫遊,勁有感覺。漫遊左一陣就做狗仔毒龍簫,佢話要轉我一吋深喎。

反身做前面由上鍚到下,含住我好有心機落力吹奏。
之後到我侍候麗盈,開始錫嘴大車、然後食奶補鈣,再落去食水晶鮑。食到咁上下就上套開波,佢先坐落嚟係咁UN,我就揸住對靚波波玩,全程由麗盈女上主導。

由於細佬唔爭氣要麗盈再吹奏加手打十幾分鐘才能派彩。

麗盈仲請我食爽脆真提子,我就話佢胸前两粒好食啲。

樣貌: 7/10 順眼靚女
身高: 160左右
身材: 吸手C 籮柚有肉 瘦底
年紀: 3中4頭

註:heahea報告-鳳城/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  3.33%

二星會員

麗盈d報告幾好都無用,正常睇信箱先打電話去約嘅係無可能約到,
每日第一次o係信箱見到麗盈個名出現,後面總會有個括號加4個英文字母

升級  86.3%

二星會員

小秘密 發表於 2021-11-29 16:28
麗盈d報告幾好都無用,正常睇信箱先打電話去約嘅係無可能約到,
每日第一次o係信箱見到麗盈個名出現,後面 ...

每次見到也是full

升級  2.59%

二星會員

有幸試過一次

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  56.67%

一星會員

完全約唔到

1萬

前客戶代理員

非常感謝您的支持和報告!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  57.78%

二星會員

中晒,我打通。竟然"吸"我線, 我再打。full 你老版!

VIP五星會員

VIP會員2023

每天 08:50 就要mon住個信箱, 大約有十分鐘時間才會full。你嘅描述證明你唔夠早啦!