winning11

查看: 13800|回復: 22

[鳳 城] [Tuner報告]【鳳城】相/體/術/情/高分極品·麗盈

VIP五星會員

VIP會員2022

[Tuner報告]【鳳城】相/體/術/情/高分極品·麗盈
http://sn11.cc/thread-2188811-1-2.html

相/體/術/情全方位高分極品(包括激光PK天然白虎)-麗盈

前期寫Faye報告中有一句:“鮑魚左右毫無雜物,係果D剃毛或者激光鮑所冇辦法與之媲美唧乾淨順滑 ”,事後諗下可能有偏頗,雖然係享受過某些激光白虎鮑得出此結論,但又一諗激光除草有唔同方案,亦會因人而異出到唔同效果。如果冇對麗盈作為蜚聲油尖旺指壓唧首席激光靚白虎(哩句誇張佐,小下自己先,望兄弟舉例指證)一探究竟,始終感覺對廣大師兄未夠盡責。品靚鮑之旅提上日程,小弟有幸擇到麗盈M前最後一日,同完M復工首日,共4鐘;而Faye亦係M前1鐘,M完復工首日2鐘,兩者M後品鮑之間隔只有1日。希望哩7個鐘心得幫到你。

囡囡:鳳城指壓 麗盈
樣貌:8/10 目測年齡:3尾最多最多4頭,俏皮可愛靚女,係指壓場來計,難以彈鐘。
身材/整體感覺:9/10(172以下最高分), 5尺3(161)高有吸晴線條,本人話有行山鍛煉(我就估佢得益於唔肥基因),瘦底有肉籮柚圓潤飽滿手感一流,細腰到petpet線條過渡婀娜銷魂,上砌後推皆可盡興。
波路:8/10(扣減lin色唔夠淺粉紅1分,Size去唔到D級減1分) C級,雖然未去到巨,但勝在手握唔盡size同火龍果靚型,挺實彈如少女,深粉色花生中 lin,好睇手爽襟玩!
腿形:8/10(172以下唧最高分),修長勻稱膚質滑溜冇瑕疵,腳仔又靚。
周感:8/10 (減扣唔夠淺粉色同非少女陰型各1分)Full bikini前後激光鮑,從蜜穴到菊花斬草除根乜毛都冇得留低,第一眼感覺就是乾淨幼嫩,同Faye只天然白虎(嚴格講未算100%,豆豆上方仍有少量稀疏小草,有佐哩扎小草配搭反而要加分)相比,順滑感完全冇區別,瀨時唇舌感彷如錫緊少女溼滑嘴唇。麗盈小陰唇較Faye長多少少,但遠未至於長到隨風飄動。兩位名器皆乾淨冇味,年齡大D唧麗盈反而蜜汁更多;都任瀨唔嬲同enjoy當中;Faye門口更窄緊,但麗盈全程均有明顯包裹感。兩位都有收音機,力度唔分上下,Faye中多佐類似高潮唧高頻收縮。若問2者只能選1,Sorry我答唔到。

過程:9/10 麗盈專用炮房坐落收銀樓層最深處,房緊湊但佈局巧妙,淫床左右被鏡面玻璃牆夾住,開始心中仲嫌三嫌四,後來發覺原來哩仲佈局會有驚喜(由於距離近,鏡中自己同她的畫面更震撼),若然間房畀太子-K來舞,更有美腿晾掛充分展現美腿線條同埋私處唧發揮空間。暖色彩燈配搭粉紅主燈,明暗適中溫馨活潑,同埋用手機播放冧情背景曲仔,同金來唧可可類似。床上2大疊白毛巾,哩個我鍾意,每次出浴都有全乾毛巾幹身。 系電視冇開唧炮房斋坐佐5分零锺,淨系望住张床同浴室,意淫下将要髮生唧畫面。突然囡囡敲门,一見到我,即時两小拳拳揞住半边嘴:哇!好型仔呃!十分俏皮可愛,完全唔會有果d阿蝉扮青春小姑娘唧核突感。我张開雙臂示意入怀,聪明小女子已經飛入怀内。同囡囡打情骂俏嘻嘻哈哈,虽然知道系逢場作戲唧甜言蜜語,但真係有沉船感。囡囡動作好快,当我除淨時,囡囡已經裸身,而且床已經铺滿雪白毛巾,床尾地下都有一干淨白浴巾,踩上去溫暖柔軟舒服,系細節上已經體验到對客唧用心,同埋爽手幹練動作,冇嘥到人客1分1秒。Fit身材同勁靚架撑一絲不掛呈現眼前時,忍唔住又再攬實,兩手掌貪婪遊走充分感受囡囡背部粉滑肌膚彈手圓潤petpet,又近距離仔細端詳麗盈容貌,越睇越好睇。囡囡頭打側枕住我左博頭望住我時唧角度,望落去俏美嫵媚特別省鏡心動。果對高聳美乳,忍唔住讚不絕口。隨住手臂一張一弛,睇住囡囡對肉球畀我胸肌壓到變形又恢復、扁佐又圓返,夾埋美乳唧軟彈質感同近乎於完美白滑肌膚,美妙絕倫!雖然此刻都沒動手觸摸,但囡囡已充分Feel到我對佢唧欣賞迷戀,粉唇已經印過來,由觸碰到輕壓直至雙舌糾纏,下面已經畀佢偷襲捉住,畫面極致淫爽。

淨身過程仔細,邊洗邊瀨lin同臀部撫摸,前後穿梭,總之洗淨與前戲完美融合,感官進一步撻着。囡囡條脷調皮有力又柔軟,左右lin畀佢瀨到我猛吞口水,哩part口功Feel感搵佔第一梯隊。靚囡對彈挺波做BM時,有lin頭挑撥同乳房壓逼,無論前後或petpet都比佢掃勻,啫喱般滑彈質感盡情咁辣慶皮膚每條神經。水簫部分亦高分施展,含瀨袋酸爽,柱身柱頭瀨啜助攻,最後入口含奏,旋轉式表現手法亦可佔據高手行列,層次漸進分明。無論水簫定係磨棒都火候得當,小弟佩服囡囡一點:我就來開聲叫停前,囡囡已經自動波暫停,運作中明察秋毫,十分珍惜我第一Q(有同囡講明最好一Q到底)。

幹身上床叫我趴低,口舌瀨同美乳遊走背部時,竟然可以避免平時我做哩part最大煞風景唧搔癢感,轉尔有被撩逗酸爽,緊張中帶有舒服。麗盈會出此效果唧功法,可能係條脷軟酥而且接觸面大D,同埋舌唇齊施壓力有關。來到龍鑽精彩部分,要我轉狗仔式,跟住條脷先係菊花外圍同petpet warm up,突然對住龍潭一嘢直入,阿囡條脷有力到好似手指咁,攞命唧係兩手指甲同時刮我左右腳板底,唔好少睇多左腳板底兩點刺激,毒龍鑽感覺煥然一新,從腳底神經加持菊花淫電一下強勁谷上腦,彷如新感官被突然解鎖,哩招影真抵讚!獅子搖頭鑽夾埋探囊玩柱,時間又長,毒龍鑽同埋狗仔簫都特別高分收貨。轉返正身,瀨lin力度適中舒服上癮,跟住請食波餅同埋玩深車,舌交時手指試探小縫,已經濕潤。腰側搖頭簫時,囡囡Feel到我好奇佢妹妹,主動女上69擺我面前請品嚐。真係要感謝激光白虎美容術,感嘆當前整容技術來計,激光白虎淨係會加分,唔似中超果類有得有失。果種完全冇梗唧絲質軟順滑,肥美可口,食到麗盈請求上套受吊。過足口癮後上套開始觀音坐蓮,小龍捐入濕穴後,明顯感覺握感,而且係貫穿成條柱身。哩part女上策騎同30號一樣,如有無窮馬力,係咁上下狺,而且會留返d空間,畀你清楚見到凹與凸切磋過程,雙手左右抓住軟彈petpet又睇住對波浪下浪下,視覺體感皆無比盡興!最後都係轉傳教士位,抓實美乳深車住進入巔峰。囡囡感覺我顫抖進入尾聲,快脆起身除套含返入口,事後簫除佐生理上極高仿真環保中出,又畀到莫名唧心裡滿足感,當時含下含下竟然有想潮感覺,好彩都忍住冇開閘。OK第三part 高質滿意,抵讚!

仲未完!快脆爽手沖淨後趕我上床趴底,背部鋪上浴巾展開第四part真正指壓。係我腰到一上手即刻Feel到至少幾年磨練先出到的特有陰力,可惜!可惜!時間無情快,岸岸松佐少少腰已經響鐘。之後返食時,買佐支SebaMed按摩油交畀佢,諗住1Q之後頸腰嘆下有質量唧按摩。不過真係諷刺,就算正規Massage碾下撚下竟然又起頭,麗盈問我揀邊樣繼續,我目光誠實咁偷瞄下細佬,麗盈哩個女仔超醒目,我都仲沒出聲,就已經即刻抓住我小龍放返入口,果種默契同埋盡心盡力,已經唔係滿意,直頭去到感動!

服務:9/10我最欣賞此囡對服務態度,雖然紅冠全場,但一定會畀心機認真陪到你最後一秒
投入:9/10 已經唔係初等層次唧投入,而係想方設法高質素共同渡過二人寶貴的分分秒秒,係服務中不忘找尋性歡愉,會畀到你一種感覺,同你一齊玩一齊享受男女歡愉,絕非公式化流程可比擬。
彩疍:第二次返食囡囡時,2人光豬後,我坐係床邊攬實床前唧麗盈,輕輕愛撫囡囡周身,發覺囡囡成身肌膚特別係petpet超滑,囡囡解釋話來M休佐幾日,冇咁頻繁沖涼,皮膚會滑好多。

提醒/補充/注意/總結:麗盈人氣根本唔需要再得益於我哩篇幾乎零瑕疵唧讚美, 本人放心去馬直播自己真實感受。雖然冇少女嬌艷,但相貌可人襟睇;身材架撐去唔到模特level或巨乳形容,但有精美之處,為普通人家女中之上品不為過;仲要無論手法態度或交流調情方式,皆全方位高分得體,堪稱完美!唔係果種飄忽兼職短期吊癮,即使穩定長期駐場於最大熱唧餃子城,亦可長期見光瞬full,實力使然!都幾期待麗盈可以睇到哩份報告,佢唧用心服務同優厚條件可斬獲客人如此高度讚許,可能會畀到鼓勵佢,亦希望看客們同囡囡相敬又盡興開心,從而可長期造福我班男人。

告誡:人夾人緣,又要睇你做人功力,小弟雖滿意到感動,但我相信未必人人可得,唯有勸誡降低期望同誠祝好運!祝盡興!

註:Tuner報告-鳳城/太子/怡春/多港/美妙/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  96.67%

一星會員

勁,勁長報告,師兄勁,謝謝

升級  1.48%

二星會員

勁長報告 真係好長

VIP五星會員

VIP會員2022

唔好意思Ching,小弟冇煞掣寫長佐

升級  1.48%

二星會員

利害利害

升級  86.3%

二星會員

日日秒full

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥精彩的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  24.5%

三星會員

酸甜墨魚 發表於 2021-12-11 20:47
試過,中規中矩一般般喇,唔會返吃

點解?整體有咩唔得?

升級  42.25%

三星會員

Sorry, 長得滯我睇咗三份一skip咗

升級  14.6%

四星級會員

me 2,睇左一半

升級  60%

一星會員

大約半年前我都試過一次
報告內容我完全認同
只係佢重返水餃後根本無乜可能book到
試過一次集完郵算了 唔想再早起身打唔知幾多次電話

升級  30%

三星會員

好勁的報告!

升級  46.67%

一星會員

直情係睇緊小說咁勁

1萬

前客戶代理員

非常感謝您的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  66.67%

一星會員

點解可以咁長

升級  18.15%

二星會員

c-hing好長

升級  56.67%

一星會員

感謝師兄詳盡報告

升級  40%

一星會員