winning11

查看: 6096|回復: 7

[鳳 城] [CXdragon報告]【鳳城】住家菜·朱古力

升級  45.56%

二星會員

[CXdragon報告]【鳳城】住家菜·朱古力
http://sn11.cc/thread-2204348-1-1.html

官方介紹:朱古力:兼職,90後,後生,少女身形,走肥,靚女,鄰家女孩Feel

囡囡:鳳城-朱古力
年齡:相信廿尾至三張
樣貌:7/10 ,夠自然,順眼,青春。
波路:4/10 A波, 未算長平公主。
身材:7/10 走肥,皮膚滑,健康膚色。
車牌:輕輕蜻蜓點水
服務:8/10 應有盡有:水簫、波推,做背,(毒龍唔知我例skip)。
吹功:7/10 幾好,落力啜,無齒感。
周感:7/10 夠水滑,唔鬆。
過程:8/10 當然滿意。
返食:9/10 絕對會,不過好難約

水餃店長期都有啲秒full無論新女,抑或紅牌,所以除咗上十一睇下最新情報外,寫賽後報告同樣重要,因為夠瀏覽會有優先預約獎賞,咁啱有個優先預約額當然要用來約秒full未試過㗎啦,今次決定約長期秒full嘅朱古力。

囡囡全部報告都相當正面,年紀身形又啱晒自己,雖然囡囡返工到收工嘅時間同自己撞曬,但點可以輕易錯過呢,對細佬唔住,約得到射半日波都在所不惜啦。每月獎要pm比荃荃,荃荃服務態度就唔使多講,貼心。pm咗過無耐突然電話響,一接第一時間回唔到視係邊位,跟住聽到問我“x生,聽朝十點半你得唔得閒?“我諗一諗先會意,當然話無問題啦。第二朝一早出旺角食個靚早餐補充下先,抱住期待嘅心準時上去報到。第一次咁早上水餃店,同荃荃打個招呼找數上樓上,見到囡囡已經打開門等緊我入閘,一望我心諗咦?直心普通裝束,T恤牛仔褲運動鞋,完全係落街開餐或買餸嘅小少婦,外面見到絕對零撈味。 同囡囡打個招呼打量下依人,無化妝,只係輕輕紋過嘅眼眉,完全乎合住家菜嘅感覺。解甲準備一齊沖個涼先,囡囡身形Fit皮膚亦滑,A波仔,侍浴齊全body磨、推,水簫,抱抱,服務屬溫柔型,乎合兼職嘅身份,再望真啲真係小少婦Feel,但後生,廿尾三十,細波波加上兩粒小紅提,簡直係我嘅delight,出來嘅效果就係感覺同個fd老婆/女友打場友誼波,勁興奮。

沖完涼出去先做下背先,我例走毒龍,囡囡做任何步驟都唔hea,好多時都要主動叫停轉下個,事前服務都係標準嗰啲,呢度就唔詳談,到點上套,懶狗先叫囡囡女上,雖然佢唔係話好熱情嗰種,但隧道夠濕又唔鬆,但囡囡開坐,搖到累就轉返傳教士式,一邊做一邊摸下個妹頭,囡囡輕聲呻吟聽到我high咗,進出三百回交出全部子孫。

此女因兼職關系,約唔約到乃屬緣份,當然有報告獎優先預約係advance,否則真係撲演唱會飛咁難,有緣一定會返食。

註:CXdragon報告-鳳城/雲來
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

升級  4.07%

二星會員

我都想試,但係一直捕唔到佢返工

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  1%

三星會員

鄰居少婦,住家風味,正!
要去試試!

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告及支持!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  0.74%

二星會員

車牌:輕輕蜻蜓點水

1萬

前客戶代理員

多謝您的報告和支持!
鳳城指壓
地址:旺角新填地街373號1/F (山東街口)
電話:2626 0933 / 電話: 2625 9506

升級  45.56%

二星會員

wtfmwh420 發表於 2022-7-21 01:13
我都想試,但係一直捕唔到佢返工

時間唔定, 始終係兼職