winning11

查看: 5810|回復: 6

[鳳 城] [kaya_s報告]【鳳城】食過返尋味·朱古力

升級  16.67%

二星會員

[kaya_s報告]【鳳城】食過返尋味·朱古力
http://sn11.cc/thread-2204727-1-2.html

年齡:目測大概30左右。
評分:8.0/10
相頭:8.5/10 氣質似廿幾歲鄰家靚妹,眼大大。
身材:7.0/10 A波,大概160cm,瘦底有腰, 筷子腳但結實,健康古銅膚色,皮膚滑淨。
服務:8.5/10 服務正常,十足GFF。

上一次搵朱古力已經係2年前嘅事,因為佢好似有一年冇返工,佢入房我扮晒第一次搵佢咁,佢係咁好講唔知係邊到見過我,我死都唔話冇,諗住做完先同佢講我係邊個。

講完朱古力除衫,望佢除衫發覺佢同年前差唔多冇咩出入,160嘅身高,腳幼幼,明明冇以前咁後生,但係都仲係比到種靚妹仔感覺你。除完衫發現佢仲係同2年前啱啱一樣敏感,用手輕掃一下粒LIN已經彈出嚟,佢仲較緊水個時我一口啜落佢粒長LIN LIN,佢成個人即係輕輕一震,搞到我覺得自己好似呃靚妹去扑野咁。沖涼好仔細,用body推背同正面都溫柔,配合佢嘅眼神攻勢真係她似自己女友咁。水簫係有嘅,吹奏咩無齒感,技術比起兩年前有幾大進步,依家係水餃朱古力技術稱得上中上,以前真係食相頭。

沖完涼例行玩背,朱古力雙手輕輕滑過我嘅肌膚,佢仲讚我皮膚滑溜,條脷仔漫遊全身比起以前進步唔少,輕重適宜,全身漫遊佢都係有7分嘅。當我享受緊佢錫大脾嘅時候,佢突然偷襲我pat pat,我麻麻地DL,所以SKIP。

轉正面朱古力由我粒LIN慢慢鍚到去我細佬,吹奏冇咩齒感,佢吹個時好似食雪條咁又橫又直係咁LAM,呢個都算係佢招牌吹,當年話佢似細佬囡食雪條咁,佢個時真係LAM得超認真,一時望住我細佬一時仲合埋眼,依家就反而望上嚟。錫朱古力妹妹都算係好玩嘅節目,妹妹好敏感下,由大脾慢慢鍚去陰唇都未到粒豆豆就已經有真水,再玩左陣豆豆,佢好快就投降話唔順再鍚一陣嚟左就咩都唔想做。咁我梗係啦啦臨**西啦,妹妹周感同兩年前比依然咁緊,真係少啲水都唔好入洞,一入去佢仲咬嘴唇,好有女友fu。女上冇呻過累,坐在成幾分鐘都唔嗌換位,真係好順得人,正常位再換側入,我發覺佢呢個pose 嗌得肉緊啲嘅,佢做愛真係好投入,呻吟聲有輕有重眼神迷離。插到最後都係推車出。美中不足係其間只有輕車,可能係疫情關係唔同左。

總結一下朱古力堅瘦底又有腰,不過係波波真係細,PATPAT有肉加實淨同條腿都幼得嚟修長嘅,唔講服務同時間淨講硬件都羸一仔。再加上朱古力依家技術進步左好多下,另外朱古力真切嘅反應都真係容易令人沉船架。

註:kaya_s報告-鳳城
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.37%

二星會員

我都好想試,可惜返工時間好唔穩定

升級  15.56%

二星會員

大波d就好

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  43.7%

二星會員

係食feel,其他真係麻麻

升級  45.56%

二星會員

如果朱古力大波咁又會變咗唔似而家咁鄰家,住家,兼職feel咯。