winning11

查看: 9256|回復: 15

[鳳 城] [kimberleycm93]【鳳城】慕名一試·小冰 (有圖)

升級  11.11%

二星會員

鳳城 小冰 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[kimberleycm93]【鳳城】慕名一試·小冰 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2214470-1-1.html
註:小冰 通常返 09:00-20:00 / 160cm

有圖有真相

評分:4/5
相頭:4/5 (目測40+,樣ok,有d似歌手Serrini)
身材:4/5 (官方描述F cup似乎吹大咗,俾盡 36E,皮膚白滑,整體身材平均)
服務:5/5 (體貼、細心,要巨乳兼有服務小冰絕對係首選)

過程:所以話男人講野冇句真,又話唔去大場,又話第6份report係漪漪,原來全部都係假話!今次嘅女主角,就係小冰。小冰係水餃紅牌之一,唔係成日返工,一返工就秒full,好難約到。咁啱今日放假,10點半睇下水餃個list,意外地見小冰竟然仲未full,拿拿林打電話去book咗先,約咗12點,啱啱好早餐價。。見師兄對小冰嘅評價咁好,應該唔會有伏掛。。

入到房,第一眼見小冰真係有d似歌手Serrini,我連衫同背包都未L除,小冰已經攬實,即車,我手係咁揸佢對奶,好軟熟。小冰卸甲,再望真d,波有d墜,波形類似前AV女優北原夏美咁上下。入到沖涼房,小冰對奶搽滿梘液,係咁碌我body,patpat磨棍。沖背又借d倚插我後門,點知越隊越入,我後門宣告失守,不過攻勢一直冇停止過,鮑鮑係咁磨我條L,就係沖涼呢part都用咗至少6,7分鐘。。

抹乾身,趴起床,小冰不斷攞對波碌我背脊,條脷由頸奶到落腳。跟住深毒龍,爽L到爆炸,細佬開始有反應。拎轉身,小冰哄對波埋嚟,請我食波餅,兼夾住我頭,幾乎抖唔到氣,然後係咁對我lin頭又奶又啜,我又抽下水,揸佢對波摸佢背,兩隻手好唔L得閒。冇幾耐吹簫,簫功好勁,唔怕老實講,今日本人狀態一般,但係小冰都可以吹到我條L咁L硬,唔講得笑。。上套,坐蓮,望住小冰對奶搖下搖下,好快俾佢收音機KO咗,就算射咗小冰都冇即刻掹返出嚟,妹妹繼續夾住,搾乾搾淨。。見仲有15分鐘,食事後煙,吹水,原來小冰係重慶人,難怪咁熱情,佢主動摟我第2Q,我拒絕咗,因為我真係狀態一般。。小冰見仲有時間,繼續幫我按摩膊頭、背脊,直到電話響先至沖涼。

家用:380 (早餐價)

感受:純粹慕名一試,今次好滿足,或許會返食。。始終太子Cat同美妙洋洋先係賣飛佛。。就差新浪漫超級紅牌漪漪未試過,希望出年2023年有運約到。

足唔足鐘:超過45分鐘,響兩次電話先出門

註:kimberleycm93-鳳城/三川/太子/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  11.11%

二星會員

以下係洋洋、Cat、小冰嘅比較 (僅供參考):

年紀(目測,由細至大排):Cat》小冰》洋洋
身高:洋洋》Cat》小冰
整體身材:洋洋》小冰》Cat
皮膚保養:小冰》洋洋》Cat
上圍:Cat》洋洋》小冰
美乳度:洋洋》小冰》Cat
腿形:洋洋》小冰》Cat
樣貌:Cat》小冰》洋洋
服務:小冰》洋洋》Cat
聲線:Cat》小冰》洋洋
粵語流暢度:Cat》洋洋》小冰
性格:小冰》洋洋》Cat
同本人配合度:小冰》Cat》洋洋
同本人性格相似度:Cat》小冰》洋洋
投機(啱嘴形):Cat》洋洋》小冰
搞氣氛:洋洋》小冰》Cat
易約程度:洋洋》Cat》小冰
返食指數:Cat》洋洋》小冰

升級  11.11%

二星會員

kimberleycm93 發表於 2022-12-21 16:22

吹功:小冰》Cat》洋洋
周感:小冰》Cat》洋洋

升級  1.48%

二星會員

同本人配合度:小冰》洋洋》Cat

升級  11.11%

二星會員

biden 發表於 2022-12-21 18:48
同本人配合度:小冰》洋洋》Cat

補多個
淫賤程度:洋洋》小冰》Cat

升級  1.48%

二星會員

kimberleycm93 發表於 2022-12-21 20:57
補多個
淫賤程度:洋洋》小冰》Cat

agreed x 2

升級  54.81%

二星會員

指仔大波靠你地啦

升級  11.11%

二星會員

kimberleycm93 發表於 2022-12-21 16:22

更正:
易約程度:洋洋》Cat》小冰》漪漪
(打定先都得)

補充:
車牌易考度:小冰》洋洋》Cat
毒龍深淺度:洋洋》小冰》Cat
事前準備功夫:Cat》小冰》洋洋
對工作熱誠程度:小冰》Cat》洋洋
應變能力:Cat》洋洋》小冰

升級  1.48%

二星會員

kimberleycm93 發表於 2022-12-24 21:32
更正:
易約程度:洋洋》Cat》小冰》漪漪
(打定先都得)

agreed x 2

升級  0.37%

二星會員

喺邊個位置可以睇到囡囡上牌

升級  0.37%

二星會員

可否 pm 我

VIP五星會員

VIP會員2022

你都試過漪漪,不如update下比較排位,益下班師兄啦,謝謝

升級  11.11%

二星會員

Tuner 發表於 2023-2-26 18:15
你都試過漪漪,不如update下比較排位,益下班師兄啦,謝謝

年紀(目測,細至大排):漪漪》Cat》小冰》洋洋
身高:洋洋》Cat》小冰》漪漪
整體身材:洋洋》Cat》漪漪》小冰
皮膚保養:小冰》洋洋》漪漪》Cat
上圍:Cat》洋洋》漪漪》小冰
美乳度:洋洋》漪漪》Cat》小冰
腿形:洋洋》小冰》漪漪》Cat
樣貌:漪漪》Cat》小冰》洋洋
服務:小冰》洋洋》漪漪》Cat
吹功:小冰》Cat》漪漪》洋洋
周感:小冰》Cat》漪漪》洋洋
聲線:Cat》漪漪》小冰》洋洋