winning11

查看: 9101|回復: 12

[鳳 城] 首發:[cpjelly報告]【鳳城】有驚喜嘅泰妹·Jacky

升級  20%

二星會員

首發:[cpjelly報告]【鳳城】有驚喜嘅泰妹·Jacky
http://sn11.cc/thread-2221986-1-2.html

第一眼見Jacky眼大大,泰妹嚟講算係靚女,唔識睇幾歲不過應該35以下,身高155左右B波微腩大的,不過幾好啜

一入房好好禮貌咁打招呼之後較暗咗d燈,話怕酸喎,之後又話唔記得晒d流程,心諗瀨野,AA解甲入浴,見佢攞埋杯冰入去心諗唔通係浴室玩冰火?原來真係,浴室入面應有嘅都做足,乾身上床先玩背,佢含住啖水過背,呢下玩得幾好,成個背玩到濕晒,狗仔毒龍,都唔錯,會用指甲輕R袋皮同輕掃J毛,到前面,唔係淨係三點式,又係成身俾佢錫過晒,上到耳仔我打則塊面考到車牌,之後順手揸下波仔,玩下粒的,原來佢粒的幾敏感下,再向下移,唔摸由自可,一摸WOO人工白虎一隻,摸唔到有KY,互摷咗陣佢就向下移,吹功幾好,全無齒感,跟手佢又上移車住互摷咗陣上套,全程我主導,先男上,佢咁細粒當然要玩下舉鼎啦,阿女身輕完全無難度,舉住重插之下感覺到有水出,佢都好似好享受咁,叫聲幾好聽,之後狗仔插咗幾十下就將阿女的起跪係度後插,一路插我就左手揸波右手捽佢隻人工白虎豆豆,玩咗陣阿女震晒咁瞓咗落床,換最後男上全力衝刺完場,阿女索住氣攬住我車咗陣先沖涼,全程換咗四五個姿勢,阿女都無面黑,重好似好享受咁,沖完涼一出嚟剛好電話响

沖涼果陣同佢吹水,佢話有成兩年無返工,今日第一日返,我都算好彩,竟然第一日就俾我食到,全程無冷場,此女肯定會返食

註:cpjelly報告-鳳城/多港/金豐/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  80%

一星會員

返早嗎?師兄.

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

7萬

客戶代理會員

兼職,不定時返工

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  80%

一星會員

謝謝.

升級  56.67%

一星會員

識講廣東話?

升級  20%

二星會員

硬過頭 發表於 2023-4-27 04:55
識講廣東話?

流利廣東話,自動破冰,有女友Feel,溝通無問題

升級  57.78%

二星會員

我以為係舊JACKIE添,

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!

【 鳳 城 】信箱2023~*信箱·請按這裡*Part 2
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡*新人帖報告

升級  33.33%

一星會員

Thanks for sharing. Any other Thai there ?

升級  56.67%

一星會員

good try

等待驗證會員

廣東話正