winning11

查看: 5032|回復: 5

[鳳 城] 首發:[aes9961報告]【鳳城】Meko

升級  38.67%

三星會員

首發:[aes9961報告]【鳳城】Meko
http://sn11.cc/thread-2238800-1-1.html

今日收早 路經旺角 上網睇下有咩女返工 見到 依 有新女 就打電話上去問下有冇位啦 點知又禁好彩 比我約到
早十分鐘上去 一樓埋單 之後上2樓等 囡囡一陣就到 官方介紹既都係禁上下  入到泥囡囡就自我介紹 你好我係Meko 我可以點叫你 簡單自我介紹 之後就大家 除3 Meko 就好細心 幫我除 同掛 埋呢個位加分 之後就主動拖我手仔入去 沖涼   沖涼內容 都係果d 有水簫 應做既都有做  沖完涼上床 佢有獨毒 btw我skip左 之後直攻兩點考左個大車 之後直到細佬 吹簫都唔錯 唔叫唔停 吹到硬晒 叫囡囡上套 佢就話禁我泥啦 女上 百令下  完咗事 完咗之後阿囡問 泥唔泥多次  我就話 唔好啦今日狀態唔係禁好 Meko 之後就話禁不如我幫你dup骨啦 我話都好 之後無耐 電話響 大家換3  
整體嚟講服務都係唔錯。

註:aes9961報告-鳳城/三川/多港/來閣/金帝/金豐
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

問客人點稱呼嗰啲,我例牌叫佢叫老公

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  84.92%

三星會員

咩年紀?真波?

升級  20.25%

三星會員

有聞肥肥地, 好大波下·, 可否容形多D?