winning11

查看: 740|回復: 3

[金碧泉] [happy2000]【金碧泉】四度春宵·03號

升級  17.12%

四星級會員

以前真係無聊..星期六18-20歲嗰陣..
四條友全男班揸部車..買啲啤酒..當然揸車嗰個就唔飲啦
就係去旺角三街即係廣東道新填地街上海街睇下啲街女
不過都係得個睇字..始終覺得呢啲架步嘢唔係咁安全
都係正正常常又正正經經咁去揼骨好過
所以就提煉成而家嘅骨精囉..當時真係喺呢三條街輪流慢駛
逐條女望下打量下然後都係去附近骨場揼骨
當時當然都有去金碧泉..柴娃娃四條友睇完女
可能食啲嘢喺打冷店嗌兜豬紅鵝片豆腐花生
咁就係咁隊啤..咁揸車嗰個都飲啲啦
上去金碧泉沖涼再揼骨..乜酒氣都散晒啦
不過當時都已經係03-04年咁上下..即係我而家都四章嘢啦
咁大家大個咗有啲朋友都搬離開屋村公屋
有晒小朋友..咁就幾乜點一齊飲酒揼骨睇女
可能都係兩年左右一聚...但一聚都係講番正常男人嘢
即係講揼骨又講仔女波馬之類..咁就過咗二十年
一齊飲完當然係去揼骨..自己一個都係揼骨
近排喺金碧泉就做咗呢件3號四次
應該好快就第五次囉..成日都想喺豉油街上海街砵蘭街12點左右行下
因為可以睇下啲女返工前嘅look..不過都係就唔到時間
想睇下啲女係著咩衫..會唔會好村姑
因為我哋見到嘅骨妹一定係著晒制服..化咗啲妝..有打扮
咁唔知佢返工前係咩樣呢
會唔會好似啲電影電視劇橋段咁..
呃住老公男朋友返工..返工前出門口就唔化妝打扮好娘
返到公司食啲嘢就化妝準備入房...肯定好過癮囉如果喺佢哋返工前俾我哋見到個樣
講番呢件3號金碧泉bg..呢輪都好hit..應該都好多師兄做過佢
我都做咗四次..覺得佢係keep住進步..無持熟賣熟
骨技係有進步..招呼就愈嚟愈放..rpp水準有持續上升
嗰種好細膩慢慢搓慢慢捽慢慢慢掃又搲又捏
係全身式漫遊又慢遊又落油
成身痕舒服到爆又痕又癢又酥麻
加波地加演唱就自動波騎上嚟
每次都係3號玩全自動波
仲要由淺入深..係講佢車輪喎...結果係每次都出得勁爽愈嚟愈like佢

再簡評下佢外型
冧巴:3號
地點:金碧泉
樣貌:姣到一個點係人見人愛...好令易人沉船
身材:有高度..走肥..有長腿強波路
皮膚:滑滑的..偏白

應該好快第五次同佢happy囉

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

百吃不厭。

升級  91.85%

二星會員

現在收費如何(好久無去)